Ima još jedna i po meni najteža stvar, a to je poboljšati prisustvo u Savezu. Onako na prvu mi se čini da smo ga opet popušili na kantonalnim izborima. Nema nam FKZ-a1921 da nam taj segment prokomentariše. Vrlo vrlo važan segment. E samo najfriškiji primjer je sad bio oko kažnjavanja. Nemaš nikog tamo da kaže kako pitar opali štosem igrača i dobije dvije tekme, a Veca frajera koji nije trebao tu da bude pa dobije 5, ili recimo ovo za novčane kazne Čeliku, pitarima itd. More stvari se u Savezu se odlučuje onako ofrlje, a nas nema da se zaštitimo. Sva kaznena politika, svo određivanje službenih lica počev od sudija, kontrolera, delegata itd. ti se praktično određuje ofrlje, a to ofrlje nije random nego ciljano, a cilja onaj ko drži pušku, a mi tamo možemo držati samo Salema za k...tm8782 je napisao/la:Vjerujte mi ako se dobro uradi sa ss i omladinskim pogonom na duze staze evrope mi nije zao sekunde.
Samo jos taj dio fali ovo ostalo ide svojim tokom.
Upravo, sad nesto moralisati, ako nismo pobjedili ove ako nismo pobjedili one. Evropa donosi cetvrtinu godisnjeg budzeta, a o koeficijentu da ne pricam. Ipak mnogo se stvari treba poklopiti, pa sta ce biti nek bude, nisam nesto pretjerano uzbudjen, svasta se proslo u ovoj sezoni.Elegant je napisao/la:Sve dok postoji bilo kakava mogucnost za europu zasto ne i ova dobro je.
Njima treba i punooo sreće da osvoje ovaj playoff nisu oni toliko dobri, prije će sarajevo izgubiti od olimpica.SWRA_1921 je napisao/la:Ja vjerujem da moze biti nesto od toga samo da ovaj Kotrjrjrkrjk izbori Evropu. U pravilima jasno stoji da ne bi mogla oba ici u Evropu.
Nije ni Abramovič vlasnik Vitezea pa ovi ne mogu u Evropu zbog Čelsija par sezona unazad..Plavo - Bijeli je napisao/la:Zar je Tan VLASNIK Sarajeva, ja koliko znam nije njegovo vlasnistvo.
Eto, pa si prevedi.Plavo - Bijeli je napisao/la:Zar je Tan VLASNIK Sarajeva, ja koliko znam nije njegovo vlasnistvo.
Pa ne igraju sa Realom, nego sa Charleroi-omdell21 je napisao/la:Njima treba i punooo sreće da osvoje ovaj playoff nisu oni toliko dobri, prije će sarajevo izgubiti od olimpica.SWRA_1921 je napisao/la:Ja vjerujem da moze biti nesto od toga samo da ovaj Kotrjrjrkrjk izbori Evropu. U pravilima jasno stoji da ne bi mogla oba ici u Evropu.
Msm da oni ako ove prodju moraju igrati sa Genkom poslije finale tog Plejofa za Evropa ligu.SWRA_1921 je napisao/la:
Pa ne igraju sa Realom, nego sa Charleroi-omdell21 je napisao/la:Njima treba i punooo sreće da osvoje ovaj playoff nisu oni toliko dobri, prije će sarajevo izgubiti od olimpica.SWRA_1921 je napisao/la:Ja vjerujem da moze biti nesto od toga samo da ovaj Kotrjrjrkrjk izbori Evropu. U pravilima jasno stoji da ne bi mogla oba ici u Evropu.Zadnju nerijeseno igrali a prije toga predzadnju kuci ih uzeli 2:0.
Postoji nada da pitari zijane od olimpica nemoj se predavatiboja mora je napisao/la:Ma ne trebamo se bezveze nečumu nadati. Ne idemo u Europu i to je to. Zato ja večeras navijam za Radnik jer mi je još jedina utjeha ostala da ni pitari ne igraju Europske utakmice. Onako mi se ovo ljeto pokvarilo i samo mi još fali da njih gledam ili ako ništa slušam.
kako bi galatasaray ostao bez evrope da te šeme piju vode kod uefe? kako?MATORI je napisao/la:Ma ChWilla ti si bolan razuman čovjek - evo dvadeset godina kako radim u privatnim firmama (investiranje) - ono prije ne brojim.ChWilla je napisao/la:to može u nas, ali kod međunarodnih institucija slabije...imaju tu cijeli pojmovnici šta znači povezano lice, preovladavajući interes i te fraze...
Najvažnije što sam naučio o privatnicima - možda je lopov, ružan, ženu mu neko...,
ali nije naivan u svakoj siituaciji nađe rješenje sigurno.
Tako da j.ebeš utrpanog da je nama kakvog trenera velemejstora naći pa makar bio i brko he, he...!!!
Jeste, zadnja je sa Genkom, al ko zna sta tu moze biti, a opet je i to realnije, nego ocekivati da Olimpic uzme jufke na Hadisonu i mi da uzmemo Slaviju.Leon_Professional je napisao/la: Msm da oni ako ove prodju moraju igrati sa Genkom poslije finale tog Plejofa za Evropa ligu.
Opet kazem, mnogo toga se mora nama poklopiti, ali hajd da mi dobijemo Slaviju ako je ikako moguce.![]()
Ma jah, u pravu si 1000%, sretno tebi u Europi... endeChWilla je napisao/la:kako bi galatasaray ostao bez evrope da te šeme piju vode kod uefe? kako?MATORI je napisao/la:Ma ChWilla ti si bolan razuman čovjek - evo dvadeset godina kako radim u privatnim firmama (investiranje) - ono prije ne brojim.ChWilla je napisao/la:to može u nas, ali kod međunarodnih institucija slabije...imaju tu cijeli pojmovnici šta znači povezano lice, preovladavajući interes i te fraze...
Najvažnije što sam naučio o privatnicima - možda je lopov, ružan, ženu mu neko...,
ali nije naivan u svakoj siituaciji nađe rješenje sigurno.
Tako da j.ebeš utrpanog da je nama kakvog trenera velemejstora naći pa makar bio i brko he, he...!!!
Sve jasnoSWRA_1921 je napisao/la:Eto, pa si prevedi.Plavo - Bijeli je napisao/la:Zar je Tan VLASNIK Sarajeva, ja koliko znam nije njegovo vlasnistvo.
The UEFA Rules were brought in following a high profile case in 2000 and were first established for the 2000/01 season. The rule prohibits two football clubs in which a person or a company has an interest from being admitted into the same UEFA club competition.
What is meant as having an interest in another club?
Having an interest in another football club has been defined as meaning the following:
The majority of the shareholders’ voting rights in another club in the same UEFA club competition
The right to appoint or remove a majority of the directors in another club in the same UEFA club competition
The majority of the shareholders’ voting rights (through a shareholders’ agreement) in another club in the same UEFA club competition