Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 11:04 pm

Nikad mi nismo trebali Odovica smijeniti. Nista dobili nismo dobili tom smjenom, tada su nam igraci bili limitirani, trebalo ga je pogurati u sportskom segmentu i dati cojveku da radi ono sto najbolje zna. Ovo poslije njega je smijesno sve, toliko trenera izmijenjati za tako kratak period, a svaki od njih vise od pola ekipe.

black64
Kontakt:

jedino ko moze proc veceras su siniša i miroslav

w0st
Kontakt:

Ako je u pitanju bojkot, kaznit igrace koji bojkotuju i to zestoko, ko su oni da bojkotuju ?

psihopata
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:05 pm

ž'21 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:PIČKE!
PIČKURINE
PIČKETINE
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:05 pm

Ako otjeramo Kostica, onda smo mi jos uvijek duboko mahalski klub. Puna podrska Kosticu!

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:06 pm

Ni prvi ni zadnji poraz, pogotovo bolan bez haman i jedne ozbiljne sanse protiv malo je reci osrednjeg Viteza, desava se i sve mogu shvatiti ali onaj potez Blagojevica nikako ne mogu shvatiti !
Ocekujem drakonsku kaznu za njega jer bi sve ostalo bilo ravno katastrofi !!!

ChWilla
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:06 pm

izmjene su iz nesvijesti. memija vrlo dobro odigrao na desnom krilu (i dalje su njegove najbolje partije u želji ostale na toj poziciji), on ga prvo prebacuje lijevo (gdje je miroslav isto vrlo dobro odigrao, on ima znanje da iznese tu promjenu) - pa vadi skroz, a bilo je sigurno 3-4 preča kandidata.

ali opet nije do izmjena što igrači koji su otjerani od nas dobiju bukvalno svaki duel protiv realno mnogo boljih igrača...ima ovdje svega sigurno. čak je i livaja izgledao kao "normalan" igrač, a gledali smo kod nas...kostić je u pravu ono - da si ovako igrao, trčao, ulazio u duele derbi ili protiv širokog bilo bi po 0-3...onakve vedranove intervencije, sigurniji je bio u prvim seniorskim minutama, da te kokot pretrčava - svaka njemu čast, on je želji valjao i to golemo. ali da je on brži od bekova ove ekipe, to bogami nije. blagojević očito namjeran crveni karton. povučena je ovdje ručna i to dobro...ovo je plišek vol. 2.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned avg 14, 2016 11:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:07 pm

Otkaz Kosticu nije rjesenje problema. Uprava mora pokazati muda i stati iza trenera, ako stanu na stranu igraca desit ce nam se ono sto se pitarima desavalo gdje igraci smjenjuju trenere.
Potez Blagojevica je debilan, umislio da je igracina pa da moze udarati policiju i protivnicke igrace loptom, fuj, to ne dolikuje imenu naseg kluba. Sve igrace koji bojkotuju Kostica treba zestoko kazniti, picke obicne.

S druge strane ne shvatam ni Kostica, u cemu je problem promijeniti sistem ako on ne funkcionise, 4-4-2 ne funkcionise i promijeni to, ako ne promijenis sam sebi kopas jamu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:07 pm

KeepTheBlueFlag je napisao/la:Ni prvi ni zadnji poraz, pogotovo bolan bez haman i jedne ozbiljne sanse protiv malo je reci osrednjeg Viteza, desava se i sve mogu shvatiti ali onaj potez Blagojevica nikako ne mogu shvatiti !
Ocekujem drakonsku kaznu za njega jer bi sve ostalo bilo ravno katastrofi !!!
Upravo tako!!!
Sramota je za klub onakvo ponasanje, koje istina nije prvi put. Ako ga se ne kazni i to ne objavi javno, znaci da se podrzava takvo ponasanje u dresu Željezničara.

ž'21
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:08 pm

black64 je napisao/la:jedino ko moze proc veceras su siniša i miroslav
Budi ozbiljan molim te :)

FaraonTM
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:08 pm

rodrigo87 je napisao/la:Ako otjeramo Kostica, onda smo mi jos uvijek duboko mahalski klub. Puna podrska Kosticu!
+1

Ovo nije do Kostića, ovo večeras je bilo toliko bezvoljno, bezenergično, na kraju krajeva bezobrazno od većine igrača izuzev Bosketa, Kosorića, Bokaćinija i donekle Šećerovića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fk1921

ned avg 14, 2016 11:09 pm

Kostica drzat na klupi, izbacit totalno MAHALU JEBENU iz kluba inace cemo ga pusit narednih 10 godina. Iskorijenit mahalu iz glave igraca i onda cemo biti dobar tim, ovako kad vidim da igraci bojkotuju...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

Kakav crni otkaz čovjeku, ovo se iz aviona vidi da neki ku.rac ne štima među igračima i da je tu neki problem. Za neke stvari koje su oni večeras pokazali nije problem ni Kostić, ni Lešnik ni Dino Pekić.

Samo da se osvrnem na pljuvače sa sjeverne tribine. Dabogda nikad više put na Grbavicu ne potrefili. Toliko za večeras.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u ned avg 14, 2016 11:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ne znam ovo oko jovana, sto kazete da je namjerno dobio crveni, meni je sve izgledalo da je bio podobro izzivciran pa je samo ljudski postupio, naravno nije sportski, ali sudija je mogao ladne glave da da samo zuti... ja nigdje nisam vidio namjernog dobijanja crvenog...
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:10 pm

Nicaragua je napisao/la:Pozdrav za plavu raju posebno za storma i ajzeu

:palacgore:
Pozdrav druze, necu spavati veceras nikako zbog ovih nesretnika, a valja na posao sutra...

Mico Stevanovic je sa suzama u ocima otisao u svlacionicu. Momak je ovdje nepunu godinu, profesionalac je veliki i sve ove igrace stavljam na jednu stranu i Bosketa na drugu.

Takodjer, danas je Jug bio opet najbolji i svaka cast momcima. Ekipa Viteza veoma dobra, znali tacno sta hoce, nisu se prepali i postigli su sve sto su zeljeli. Svaka cast i svaka cast Kokotu sto nije slavio. Njemu je zivotna Zelja bila da zaigra za Zelju i iako prosle sezone jeste fulao sve i svasta (imao je i licnih problema - majka mu je preminula), cijela njegova porodica je uz Zelju navijala uvijek i gospodski se rastao od kluba za razliku od nekih. Livaja, koji je ovdje popljuvan toliko puta, sa razlogom ili bez, nasu lijevu stranu je par puta dobro izvozao. Cestitam Vitezu, dobra ekipa, svaka cast!

O nasima necu niti mogu. Ni pojedinacno, ni ekipno, jer ovdje veceras ekipe nije bilo.

O sjeveru i pojedincima na njemu mogu do sutra.. ali tu se sve zna. Sramota me je sto dijelim zrak sa nekima i nemam snage da se borim sa nasim mentalitetom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Neandertalac

Nike kriv niti Kostic niti igraci.
Jesnostavno, sportski segment trpi jer odluke donose nekompetentne osobe za taj posao.
Ovo je rezultat!
Željeznicar za život cijeli!

shzna
Kontakt:

Porazi su sastavni dio. Današnji problem, i problem iz Tuzle je taj osjećaj da igraju preko neke stvari. Neću ih pljuvati, neću im psovati jer ja nisam dio skupine koja svoje igrače gađa šipkama, koja im psuje. Ja sam dio skupine koja je jedina zvijezda ovog Željezničara, skupine iz koje ljudi živote, bukvalno, daju za ovaj klub.

Ko god bio u klubu, imat će podršku, ali zahtijevamo borbu, znoj, požrtvovanost. Valjda to nije puno. SRCE NA TEREN!
1987

Grbavica
Kontakt:

Stevo Nikolić je igrač manje u svakoj utakmici bio, nakon 20. minute on ne može na nogama da stoji. Samo se to nije toliko primjetilo do prošle utakmice jer su ostali pokazivali neki žar i dovoljnu dozu agresivnosti. Čovjek se muči sa prijemom lopte.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

sergejevic

ned avg 14, 2016 11:11 pm

Ma nek idu odakle su dosli pa neka tamo bojkotuju. Svima dati papire i nabiti nogom. Ima ko igrati za Zelju, uvijek je imao, kad je najteze bilo mi smo bili najbolji. Juniori, neki od nasih momaka kojima ovo znaci, Miroslav Stevanovic. Ako to ne urade neka momku poklone papire i neka ide jer je on mnogo vise od ovih jebaca koji nece nista napraviti u karijeri.

cikazubo
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:12 pm

Miroslavu dat papire da covjek ode i pravi karijeru kakvu zasluzuje, covjek bezveze trci daje posljednji atom snage, nit ga mozes vidjet po kafanama, po nargilama, na drustvenim mrezama, dok ostali manekeni opale po pivi dan posle bruke u Tuzli, i onda se cudimo ovakvom porazu. Mogao sam kod Ode trpit juniore da osciliraju, al ove pičičiće koji imaju najbolje uslove u drzavi ne mogu.
U Ivana sam se kleo al kad ga vidjeh za sff kako "tuguje" posle Slobode pao mi je u ocima totalno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava