Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

nemojbabopujdu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 10:54 pm

Rijetko kad sta pisem na forumu, ali moram olaksati dusu. Kada je Zeljo upitanju nepopravljivi sam optimista, ali su mi zadnje dvije utakmice podobro poljuljale optimizam. Ne mogu da se otmem utisku da se je Kostic malo pogubio i da bas i ne drzi konce u rukama. Do sada nije pokazao nikakav napredak u odnosu na prethodnika i cak u nekim segmentima (igra u odbrani, voljni momenat igraca) gore izgledamo nego proslu polusezonu. Volio bih da grijesim, ali se je do sada pokazao kao fula. Oba lijeva beka (Bevab, Husic) su manje pokazali nego Kramaric i Stanic u prosloj polusezoni i po ovome do sada na toj poziciji smo slabiji nego u proljetnom dijelu. Kosoric neprepoznatljivo los. Secerovic jos nije nista pokazao . Također i dalje ostaje dugogodisnji problem lijevog krila. Volio bih da mogu odgonetnuti sta se sa Memijom desava zadnjiih skoro godinu dana. Sad ide Zrinjski i sudeci po prikazanom samo uz veliku Boziju pomoc mozemo uzeti tri boda, a sve osim tri boda u ovoj situaciji vec nam na pocetku pravi veliki zaostatak za vodecim i lako se mozemo dovesti u identicnu situaciju kao i nakon jesenjeg dijela u prosloj sezoni. Ono sto je najveca prijetnja i najgori moguci scenarij je da se nakon eventualnog loseg rezultata u sljedecem kolu raja (dio raje) okrene protiv uprave što nikako nebi bilo dobro. Uprava bi trebala razmisliti o tome da angazuje istinskog fudbalskog poznavaoca koji ce raditi na skautingu i dovodjenju igraca posto je vidljivo da je u našoj transfer politici u posljednja dva prelazna roka "veliki promet, a mala zarada". Nama jedino sto ostaje je da na sljedecu utakmicu dodjemo u sto vecem broju na Grbavicu i damo podrsku igracima, da napravimo pritisak na protivnicke igrace i sudiju, da skacemo i je*emo majke na svaku sudijsku odluku i pokusamo svim sredstvima pomoci Zelji da dodje do pobjede te sa pobjedom docekati potrebnu reprezentativnu pauzu koja nam je prijeko potrebna da pokusamo popraviti i posloziti stvari malo bolje. Ja jos i dalje vjerujem u titulu.

SWRA_1921
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:54 pm

Bravo "navijaci", vi ste ponos kluba!

Da li je istina da je na jugu bio neki sukob na pocetku?

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:55 pm

Ja ove igrače nekada stvarno, ali stvarno ne kontam. Neću ništa večeras pisati, ljut sam itekako na njih. Dok se smirim, sutra ću nešto više napisati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

voltron30
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:56 pm

Sve nesto kontam, nije Faik nista slag'o.

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:56 pm

AsharaK je napisao/la:Mislite da je rijesenje otkaz? Ocigledno se nesto desava. Covjek to pokusava i reci indirektno. Postoji nesto sto gs koci u radu.
Apsolutno. Otkaz bi bio ravan katastrofi! Puna podrska Milosu! Jos nesto, igracima je receno sve sto se trebalo reci, kada su dosli pred tribinu. Idemo se skupiti i odigrati jako protiv Zrinje! Nisam htio da pisem ali moram zaista. Neku noc na otvorenju SFFa, drug me zove kaze sta ovo Lendric radi, sam je popio skoro litar tekile.. Dan poslije tuzle sjedi u nargila baru diminja je... Drag si mi Ivane, ne mogu ti opisati koliko. Prirastao si mi srcu vrlo brzo, ali ovo veceras je bilo katatrofa. Medjutim, mislim da je i sam svjestan da je katastrofalno odigrao.

I jos jednom. Poserem se u usta svakome ko je Grbavicu napustio prije kraja utakmice! Dabogda vise nikad ne dosli na Grbavicu! Smradovi!!!!!!!!!!!

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:57 pm

Vedran Kjosevski kad je bila promocija clanskih i godisnjih u SCC-U (PAZI! Javno mjesto gdje treba neko doci kupiti, dati pare klubu) govori X osobi: STA CE BA ON! DOSO IZ SLOVENIJE OVDJE POSTAVLJAT CUNJEVE. NEMA ON POJMA.
To kaze igrac koji je ponikao u Želji. Svaka cast momcino. Pa sta ce reci neki Husic kojeg kita zaboli za Želju. Ocito da postoji neki bojkot ili slicna picka materina. I ti dodjes gledas takve igrace. Nek je nama Bog na pomoci. Isti smo pitari, samo mi vise volimo svog Želju i mi cemo pjevat njemu a ne onim debilima na terenu, za njih me zaboli. I za vedrana i kerima i petog desetog slicnog njima. Amir je IGRACINA za njih!
Mirsolavu dati papire nek bira gdje ce igrat.

pintol_TM87
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:AKO GA BOJKOTUJU NEK IZNESE JAVNO I NEK IH SVE OTJERA U PICKU MATERINU IGRACEMO SA JUNIORIMA,ko su oni da bojkotuju i mi ih dizemo previse pa uzmaju sebi puno za pravo.NISTE VI ZELJEZNICAR i AKO NECETE DAGVATI 1000 % SVAKU JEBENI UTAKLMICU PA MAKAR I PRIJATELJSKA BILA GONITE SE U TRI LIJEPE.
nije to bojkot nego nacin rada , nemas volje, kad ti profa drzi predavanje i sve cita sa papira i cita i cita , ti zaspis ,
pisao sam nedavno anegdotu : napisao kosta na tabli ako nas probiju sprint u odbranu, kaze amar mladji ako te probiju probijen si, nema tu sprinta, to je teorija i teorija..ako je nekoga trenirao hare alihodzic zna kako je bilo igrati s njim na klupi..procita sastav, momci danas ocekujem pobjedu idemo sretno, smota papir i na teren..tacno kao da kostic nikada nije igrao fudbala, nego samo strebao i strebao..

cikazubo
Kontakt:

SWRA_1921 je napisao/la:Bravo "navijaci", vi ste ponos kluba!

Da li je istina da je na jugu bio neki sukob na pocetku?
Nije nista bilo..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:58 pm

Bitno je da su vidjeni na festivalu...Lendric ko da Bachus njegov...ali haj vjerovatno ovo sve ovako treba da bude. Kostic mora izaci u javnost sa cinjenicama sta je u pitanju. Ne mogu nikako da skontam sta je fazon sa Ugljesom, poslao ga na zagrijavanje minutu i odmah ga vratio to je cisto ponizavanje igraca.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ajzea
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:58 pm

Ma kakav bojkot ba?! Pomirite se s tim da ne znamo.
Ko su to oni da bojkotuju? Smijete li vi na poslu bojkotovati nadredjenog?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned avg 14, 2016 10:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Haklapuc
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:59 pm

Krenem pet puta napisati post, napišem i izbrišem. Nema se tu šta pametno reći.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:00 pm

uzas
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Tavas1921 je napisao/la:Vedran Kjosevski kad je bila promocija clanskih i godisnjih u SCC-U (PAZI! Javno mjesto gdje treba neko doci kupiti, dati pare klubu) govori X osobi: STA CE BA ON! DOSO IZ SLOVENIJE OVDJE POSTAVLJAT CUNJEVE. NEMA ON POJMA.
To kaze igrac koji je ponikao u Želji. Svaka cast momcino. Pa sta ce reci neki Husic kojeg kita zaboli za Želju. Ocito da postoji neki bojkot ili slicna picka materina. I ti dodjes gledas takve igrace. Nek je nama Bog na pomoci. Isti smo pitari, samo mi vise volimo svog Želju i mi cemo pjevat njemu a ne onim debilima na terenu, za njih me zaboli. I za vedrana i kerima i petog desetog slicnog njima. Amir je IGRACINA za njih!

Vedran visi i to opasno po meni svaku tekmu ima barem po 2 kiksa...danas je njehov prvi gol
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

pintol_TM87
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Ma kakav bojkot ba?! Pomirite se s tim da ne znamo.
strucnjak , do koga je veceras ? moze strucna procjena iz tvog ugla

Grbavica
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:Mlitavo, pičasto, mlako, mehko, sterilno, slabo, loše, tromo, sav opis večerašnje utakmice.

pintol_TM87 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:AKO GA BOJKOTUJU NEK IZNESE JAVNO I NEK IH SVE OTJERA U PICKU MATERINU IGRACEMO SA JUNIORIMA,ko su oni da bojkotuju i mi ih dizemo previse pa uzmaju sebi puno za pravo.NISTE VI ZELJEZNICAR i AKO NECETE DAGVATI 1000 % SVAKU JEBENI UTAKLMICU PA MAKAR I PRIJATELJSKA BILA GONITE SE U TRI LIJEPE.
nije to bojkot nego nacin rada , nemas volje, kad ti profa drzi predavanje i sve cita sa papira i cita i cita , ti zaspis ,
pisao sam nedavno anegdotu : napisao kosta na tabli ako nas probiju sprint u odbranu, kaze amar mladji ako te probiju probijen si, nema tu sprinta, to je teorija i teorija..ako je nekoga trenirao hare alihodzic zna kako je bilo igrati s njim na klupi..procita sastav, momci danas ocekujem pobjedu idemo sretno, smota papir i na teren..tacno kao da kostic nikada nije igrao fudbala, nego samo strebao i strebao..
:rofl1: :rofl1: :rofl1: odjavi se oca ti.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u ned avg 14, 2016 11:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:01 pm

Jel neko na ligi prognozera pogodio Zelju :D

Neandertalac

ned avg 14, 2016 11:02 pm

Lars@. Edit.

Stvarno nema smisla, banujes me bez ikakvog razloga. Kontam ja i zahebanciju ali mi je ovo drugi ban zbog banalnih stvari.
Svaki dan ima min deset gorih stvari, od trolovanja do pisanja ne vezanim za temu, uvreda i psovanja pojedinaca i tome se kroz prste gleda.

Izvinite na offu.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u ned avg 14, 2016 11:03 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Željeznicar za život cijeli!

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:02 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Tavas1921 je napisao/la:Vedran Kjosevski kad je bila promocija clanskih i godisnjih u SCC-U (PAZI! Javno mjesto gdje treba neko doci kupiti, dati pare klubu) govori X osobi: STA CE BA ON! DOSO IZ SLOVENIJE OVDJE POSTAVLJAT CUNJEVE. NEMA ON POJMA.

Vedran visi i to opasno po meni svaku tekmu ima barem po 2 kiksa...danas je njehov prvi gol
Ma brate **** go, nije u tome stvar. Nek on brani 10 godina, ali gdje ces bolan tako pricati, tako se odnosit prema klubu. Jos igrac koji je bukvalno citav zivot u Želji. Nisam to htio iznosit, ali stvarno je bruka i nek mu ide na obraz.

ž'21
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:03 pm

Vedran mali me toliko iznervira u toku jedne utakmice da ću umrijeti sljedeće godine.

Ajzea
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:03 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ma kakav bojkot ba?! Pomirite se s tim da ne znamo.
strucnjak , do koga je veceras ? moze strucna procjena iz tvog ugla
Ne moze.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava