Apsolutno. Otkaz bi bio ravan katastrofi! Puna podrska Milosu! Jos nesto, igracima je receno sve sto se trebalo reci, kada su dosli pred tribinu. Idemo se skupiti i odigrati jako protiv Zrinje! Nisam htio da pisem ali moram zaista. Neku noc na otvorenju SFFa, drug me zove kaze sta ovo Lendric radi, sam je popio skoro litar tekile.. Dan poslije tuzle sjedi u nargila baru diminja je... Drag si mi Ivane, ne mogu ti opisati koliko. Prirastao si mi srcu vrlo brzo, ali ovo veceras je bilo katatrofa. Medjutim, mislim da je i sam svjestan da je katastrofalno odigrao.AsharaK je napisao/la:Mislite da je rijesenje otkaz? Ocigledno se nesto desava. Covjek to pokusava i reci indirektno. Postoji nesto sto gs koci u radu.
nije to bojkot nego nacin rada , nemas volje, kad ti profa drzi predavanje i sve cita sa papira i cita i cita , ti zaspis ,Charlie Sheen je napisao/la:AKO GA BOJKOTUJU NEK IZNESE JAVNO I NEK IH SVE OTJERA U PICKU MATERINU IGRACEMO SA JUNIORIMA,ko su oni da bojkotuju i mi ih dizemo previse pa uzmaju sebi puno za pravo.NISTE VI ZELJEZNICAR i AKO NECETE DAGVATI 1000 % SVAKU JEBENI UTAKLMICU PA MAKAR I PRIJATELJSKA BILA GONITE SE U TRI LIJEPE.
Nije nista bilo..SWRA_1921 je napisao/la:Bravo "navijaci", vi ste ponos kluba!
Da li je istina da je na jugu bio neki sukob na pocetku?
Tavas1921 je napisao/la:Vedran Kjosevski kad je bila promocija clanskih i godisnjih u SCC-U (PAZI! Javno mjesto gdje treba neko doci kupiti, dati pare klubu) govori X osobi: STA CE BA ON! DOSO IZ SLOVENIJE OVDJE POSTAVLJAT CUNJEVE. NEMA ON POJMA.
To kaze igrac koji je ponikao u Želji. Svaka cast momcino. Pa sta ce reci neki Husic kojeg kita zaboli za Želju. Ocito da postoji neki bojkot ili slicna picka materina. I ti dodjes gledas takve igrace. Nek je nama Bog na pomoci. Isti smo pitari, samo mi vise volimo svog Želju i mi cemo pjevat njemu a ne onim debilima na terenu, za njih me zaboli. I za vedrana i kerima i petog desetog slicnog njima. Amir je IGRACINA za njih!
Mirsolavu dati papire nek bira gdje ce igrat.
strucnjak , do koga je veceras ? moze strucna procjena iz tvog uglaAjzea je napisao/la:Ma kakav bojkot ba?! Pomirite se s tim da ne znamo.
Grbavica je napisao/la:Mlitavo, pičasto, mlako, mehko, sterilno, slabo, loše, tromo, sav opis večerašnje utakmice.
pintol_TM87 je napisao/la:nije to bojkot nego nacin rada , nemas volje, kad ti profa drzi predavanje i sve cita sa papira i cita i cita , ti zaspis ,Charlie Sheen je napisao/la:AKO GA BOJKOTUJU NEK IZNESE JAVNO I NEK IH SVE OTJERA U PICKU MATERINU IGRACEMO SA JUNIORIMA,ko su oni da bojkotuju i mi ih dizemo previse pa uzmaju sebi puno za pravo.NISTE VI ZELJEZNICAR i AKO NECETE DAGVATI 1000 % SVAKU JEBENI UTAKLMICU PA MAKAR I PRIJATELJSKA BILA GONITE SE U TRI LIJEPE.
pisao sam nedavno anegdotu : napisao kosta na tabli ako nas probiju sprint u odbranu, kaze amar mladji ako te probiju probijen si, nema tu sprinta, to je teorija i teorija..ako je nekoga trenirao hare alihodzic zna kako je bilo igrati s njim na klupi..procita sastav, momci danas ocekujem pobjedu idemo sretno, smota papir i na teren..tacno kao da kostic nikada nije igrao fudbala, nego samo strebao i strebao..
Ma brate **** go, nije u tome stvar. Nek on brani 10 godina, ali gdje ces bolan tako pricati, tako se odnosit prema klubu. Jos igrac koji je bukvalno citav zivot u Želji. Nisam to htio iznosit, ali stvarno je bruka i nek mu ide na obraz.SIMA_SIMAU je napisao/la:Tavas1921 je napisao/la:Vedran Kjosevski kad je bila promocija clanskih i godisnjih u SCC-U (PAZI! Javno mjesto gdje treba neko doci kupiti, dati pare klubu) govori X osobi: STA CE BA ON! DOSO IZ SLOVENIJE OVDJE POSTAVLJAT CUNJEVE. NEMA ON POJMA.
To kaze igrac koji je ponikao u Želji. Svaka cast momcino. Pa sta ce reci neki Husic kojeg kita zaboli za Želju. Ocito da postoji neki bojkot ili slicna picka materina. I ti dodjes gledas takve igrace. Nek je nama Bog na pomoci. Isti smo pitari, samo mi vise volimo svog Želju i mi cemo pjevat njemu a ne onim debilima na terenu, za njih me zaboli. I za vedrana i kerima i petog desetog slicnog njima. Amir je IGRACINA za njih!
Mirsolavu dati papire nek bira gdje ce igrat.
Vedran visi i to opasno po meni svaku tekmu ima barem po 2 kiksa...danas je njehov prvi gol
Ne moze.pintol_TM87 je napisao/la:strucnjak , do koga je veceras ? moze strucna procjena iz tvog uglaAjzea je napisao/la:Ma kakav bojkot ba?! Pomirite se s tim da ne znamo.