Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 10:39 pm

Ma **** to sto smo izgubili, ni prvi ni zadnji put ali nesto ozbiljno ne stima u svlacionici.. Veceras su igraci ili ofirno bojkotovali Kostica ili smo prodali utakmicu.. Trece nema.. Niko veceras nije odigrao da dobije prolaznu ocjenu pa ni Lendric, Blagojevic i Stevanovic..

Postavka Kostica sa dva vezna je toliko debilna da je to za nepovjerovati a njegovi potezi jos debilniji.. Strucnjak mijenja bekove u momentu kada ganja rezultat.. Nasa sredina nije postojala a Radinovic i Bekric mu sjede na klupi dok on ubacuje Djenisa.. Nikolic citavu utakmicu igrac manje na terenu a srrucnjak ga ostavlja do kraja..

Teska srca ovo govorim ali Kostic veceras treba dobiti otkaz dok ne bude kasno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Zeljo1921
Kontakt:

Ovo je katastrofa što su igrali večeras. Vrijeme će pokazati ali bojim se da ima i bojkota nekih igrača. Izgleda da nam nije baš najbolja atmosfera u svlačionici.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Charlie Sheen
Kontakt:

Može li ovaj igrački kadar iznijeti sav teret? "Nije toliko formacija problem koliko je problem kako se ispoštuju dogovorene stvari. Isti sistem je protiv Širokog funkcionisao", smatra Kostić.

Tryg
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:40 pm

Znas sta je najgore u ovom svemu, valja mu se vadit protiv Zrinje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:40 pm

1.SVAKA CAST VITEZU NA POBJEDI
2.SVAKA CAST "KRAMPAMA": HODZURDI KOKOTU LIVAJI SADIKOVICU
SAD MALO O NAMA:
STO MI UOPSTE DOLAZIMO NA UTAKMICE? STO FINO NE GLEDAMO UNITED, BARSU I OSTALE?
STO DA JA DOLAZIM I NERVIRAM SE, LUDIM? KAD JEDAN:
1.Blagojevic (svaka cast za igru koji prikazuje) - drugi put bruka klub svojim ponasanjem. Nakon udaranja policajca, sad namjerno udara protivnickog igraca?! Pa prijatelju da si Ronaldo ja cu ti psovat, jer brukas moj klub. Pitanje je da li ce biti suspendovan od strane kluba, to me cisto zanima, jer to ponasanje ne dolikuje igracu Željezničara. SRAMOTA
2.Memija krene na tekmu sa kolom, nez da se smijem il placem?
3.Husic i Radinovic neku noc u 4 ulaze u klub
4.Igraci uredno piju alkohol i puse cigare, nargile malo i nase zivce
KO CE GOSPODO DOCI DA GLEDA TAKVE IGRACINE??? KO CE PRATIT SVAKI DAN DESAVANJA, DOK NJIH 90% ZABOLI ***** ZA NAS. LAZNI APLAUZI I NAVIJACI NA PRVOM MJESTU. NJIH VECINU ZABOLI ZA NAS TO SKONTAJTE. KO CE DOCI TO DA GLEDA?
DOCI CEMO MI LUDJACI, BUDALE, MAJMUNI KOJI SU PREVISE ZALJUBLJENI U PLAVU BOJU I DAJU MU SVE A NE TRAZE PUNO ZAUZVRAT.
DOCI CEMO MI OPET IAKO SU NEKI PSOVALI I GOVORILI DA NECE VISE DOCI. JACE JE TO OD NAS.
I OPET NAKON SVEGA JA BUDALA OSTANEM I IZ SVEG GLASA PJEVAM I DAJEM APLAUZ. ALI NEMA VEZE, JA SAM TU ZBOG ŽELJE.
Miroslavu Stevanovicu treba dati papire jer sto ce on budala trcat po vilsu voditi sportski zivot, kad bolaaaaaan ostali uzivaju, jebu trebeeee, zajebavaju se, rade sta hoce. Sto on budala da igra s njima. Zao mi je momka iskreno. Zelim da on uspije 10 puta vise nego "nase dijete" Memija.
NAPOMENA: Ovaj post cu citirat kad god udjem na forum sljedecih dana. Da se slucajno ne zaboravi.
KAD DODJU TESKI DANI :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:41 pm

Za komentar utakmice nemam snage, ali čini mi se da u ekipi ima nekih problema....
Ono što moramo izgleda prihvatiti kao činjenicu je da smo najtrofejniji klub u državi, ali trenutno smo jedna prosječna ekipa 100-te lige u Europi, i shodno tome smanjimo očekivanja i doživljaje. Radujmo se bodu kući protiv šampiona Zrinjskog...na žalost...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

barbarez je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ovdje nesto ne stima. Da li je do formacije ili do igraca, bojim se da zabusavaju jer im ne odgovara disciplina I jacina treninga..
Nije vcrs bilo zelje osim kod Miroslava, tom covjeku kapu skinuti treba. Blagi iz ocaja ono pravi, Lendra I Nikolic odsjeceni. Mora se priznati da I Lendra nije trcao kako zna.
Zeljo mi te volimo kako god zavrsio!!!

Pljuvaci na svom, posmatrat cu sa strane, ispusite se, ali protiv Zrinje moramo se skupiti.
Leone brate da stavimo jednom j e b n u tacku na nas napad. Lendric i Nikolic nisu odsjecenji. Njih dvojica su pogubljeni. Oni pojma nemaju sta rade. U fazi napada su pribijeni u liniju sa stoperima . Ni jedan ni drugi ne izlaze prema naprijed primiti loptu. Ova 2 jadnika u sredini nemaju kome dat loptu, nego da prebacuju sa lijeva na desno krilima koji su zalijepljeni za liniju. U fazi odbrane ne napadaju zadnje vezne .l ne prave pritisak. Ona 2 u sredini poginuse.
Kad na to dodas katastrofalnu lijevu stranu. Ovo je super izgledalo. Ja sam prezadovoljan. Snazni Vitez.
I jos nesto pozelio sam FKZ 1921, da mi jos jednom objasni igru Memije.
Blago je receno da sam isfrustriran , rokno bi ih sve do jednog.
Nek mijenja formaciju, jer ovo ne ide sigurno. Ne znaju igraci kako da igraju, kako da se krecu. Mada nisu se ni trudilu.
Ne znam, ne znam, ne znam, odo ohladiti glavu I nista ne komentarisati.
Posrano se osjecam, ali podrska Zelji izostati nece nikad.

Ajzea
Kontakt:

Mi smo Zeljo, vi ste pi.cke !

cikazubo
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:42 pm

Ne volim ja vas kao individualce, ne praštam ja vama sto ste mi dragi, ne skandiram što vas gotivim nijednog, ne obilazim ja Bosnu uz duž i poprijeko da bi tebe Bevab gledao pa ni tebe Lendricu da mi je stalo da vas vidim obilazio bi nargila barove...
Izbacite sebi iz glave da ce vam neko praštat bilo šta.
Ja volim Želju, ja praštam njemu, skandiram i pjevam njemu pjesme i ne planiram prestati, ici cu po selenrama, gledati mrznju svojih sunarodnjaka iz Tuzle, Zenice....
Kako ste dosli, tako ce te i otici ne brinem se ja za vas al do tad ima da igrate svi do jednog.
Ako ste dosli u Zelju da bi igrali za platu, pusili šiše i ganjali sarajevskee trebe, zajebali ste se...
SVE IMA SVOJU GRANICU, NA TANKOM STE LEDU SVI DO JEDNOG!

s fb-a..

chile
Kontakt:

Plavi voz katastrofa los skroz....
Pojedinci da se spuste i vide da mi i nemamo ekipu kao sto se misli...
Jedina steta sto ce ovakvom igrom sjebat euforiju i rastjerat raju koja se lagano pocela vracat na tribine.
Bice bolje, nadam se da nece ko menstrualni trenera tjerati jbg nekad se mora malo i istrpiti, duga je sezona.

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u ned avg 14, 2016 10:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sergejevic

Bilo je evidentno jos u Tuzli kakva je situacija s igracima. Cinjenica je da mi imamo jednog pravog igraca u ekipi, a to je Miroslav Stevanovic, sve sto Zeljo napravi to krene od njega. Ovo ostalo je cisti prosjek. Kakav Blagojevic, to je igrac koji nema konstante, napravi hrpu dobrih stvari, ali isto tako i losih. On uopste nije neka klasa, a sva njegova slabost se vidi kada se ovako ocekuje od njega da nosi ekipu. Svaki treci pas mu je pogresan, a od dva dobra jedan dosta kasni. To je realnost. Neki su pokusali napraviti od njega neku igracinu, ali to je daleko od istine. Uvijek igra s nekom frustracijom, ako pogrijesi jednom utakmica je zavrsena za njega. Ovo veceras mu uopste nije trebalo. Ako se ne mozes potruditi da nadigras protivnika pogni glavu i cestitaj mu na pobjedi. Ono nije bit sporta, a ni samog imena Zeljeznicara. Ono je jos jedna ljaga na klub. Zao mi je, ali kako sam i mislio nas problem nije Bekric, nego ovaj iza njega.

Kostic izgleda, kako Amar rece, baca vise na totalnu budalu. Vidi se iz svemira da nema kreacije, da fali jos jedan veznjak jer ne mozemo proturiti loptu naprijed, a on ubacuje jos dva napadaca. Tako ostadosmo s jos dva igraca manje, na kraju utakmice ukupno pet. Nadam se da se nece opet drvlje i kamenje na Bevaba, Husica, Sinisu, Acu, Matea, Secera i ostale nazad jer naprijed nista nismo napravili, a igraci su tu najmanje krivi. Ovo je totalni promasaj i fijasko. Ne znam ko je slagao Kosticu da ces biti ofanzivniji i opasniji napried ako imas vise napadaca. Opet jako lose pripremljena ekipa psihicki gdje ih je pritisak utakmice pojeo vec poslije deset minuta. Valjda je dogovor bio da se povede u prvoj minuti, a do 20. minute trica, a onda mirno privesti kraju. Boga mi, igrati tvrdo, skupljati bodove i krv propisati za Evropu.

Ne pomazu ovdje neki boomovi jer problem lezi u drugim stvarima. Ovi igraci nisu tim i to je tesko nadomjestiti nekim Jahicem, Zahirovicem i slicno. Promjena trenera opet nije opcija jer smo ih izmijenjali i previse. Najvecu gresku smo napravili pocetkom prosle sezone, a od tada ovo ne lici na dobro. Lutamo i to mnogo. Opet kad covjek skonta ovaj Kostic je najavio titulu, a nije ni znao gdje dolazi i koga ima u ekipi. Onako covjek bezveze lupio i navukao pritisak i na sebe i na igrace. Ovi drugi su opet posebna prica. Nikakve hemije medju njima, totalna anemicnost, osim kada treba prospati frustracije sudijama i nesto se svadjati. Lendric se nije vidio u zadnje dvije utakmice, a najgore od svega jeste sto ga boli neka stvar. Ne znam da li oni misle bojkotovati nekoga i glumiti neke jebace preko Zeljinih ledja. Proslo je mnogo legendi kroz ovaj klub, tako da je bolje da shvate da su obicni levati koji gube od Viteza, Mladosti, na lijepe oci prodju Krupu...

Na kraju, onako opcenito sve ovo je za goli *****. Kako smo neku noc pisali ovdje Slobda nakon dvije godine normalnog funkcinisanja prestigne i nas i komsije, a to jasno ukazuje na opste sranje koje mi pravimo u klubovima. Napravi od svakog naseg igraca neku klasu, boom, janje i slicno, a onda ga tjeraj i dovodi drugog. Zanimljivo je da i nas i njih redovno poseru bivsi igraci koje smo mi na najgori nacin protjerali i ismijali. Bolje vjerovatno i ne zasluzujemo od ovoga. Mi cemo napraviti od nekog Blagojevica mega zvijezdu i najboljeg igraca lige, a jednog Bekrica popljuvati i otjerati. Valjda jer nam se svidja kako prodje nekog igraca, a onda protivniku preda loptu u noge. Mora se hitno napraviti tim, sportski direktor, trener, pomocnik, dosta nasih igraca, uz jos ponekog Miroslava Stevanovica koji ce raditi ono sto mu je posao, a ne mijenjati frizure, kopacke, slike po fejsbuku ili sta vec koriste danas.

Fudbal se igra svuda, pa cak i u Vitezu, ali to nam nikako ne smije biti opravdanje za ovakav poraz. Ovo je katatrofa i to treba reci. Druga utakmica u nizu u kojoj budemo popisani bez ispaljenog metka, s jednim sutem u okvir gola, je fijasko za ovaj klub. Nedopustivo. Kostic treba da se izvine navijacima, da shvati hitno gdje je problem i da neke igrace posalje u picku materinu. Izvinjavam se na izrazu, mislio sam reci u juniore, ali ovako bolje zvuci. Ako im se ne svidja kako Kostic radi i misle da mogu bolje, neka idu za Hervasom. Mi uvijek mozemo pustiti Djenisa i slicne da ginu i udaraju za Zelju.

Grbavica
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:43 pm

PIČKE!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:44 pm

otkaz treneu u ovom momentu bi bilo nesto najgluplje sto se moze uraditi... tek tada bi nas zrinjski otreso ko slinu... nama treba mir sada u timu...
100/94/37/34 - i to je to!

pintol_TM87
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:44 pm

fcz je napisao/la:Samo zestoka reakcija uprave nam moze ostaviti tracak nade da ove sezone mozemo nekako do Evrope. Znaci nista manje od petocifrenih kazni za sve koji su ucestvovali u ovom blacenju kluba i slobodnih papira barem za one najkriticnije (Dzenis "Odojak" Beganovic, Dino "Padez" Bevab, Senad "Sizofrenija" Husic, Stevo "KrizanacLazara&Joce" Nikolic i Kerim "TalentovanoGlup" Memija).

U suprotnom, mozemo prekriziti ovu sezonu vec nakon pet kola.
strucnjak pravac trening pa prenesi sve sto imas kosticu (sigurno ce to zapisati jer mu teorija ide odlicno) a i tim pobrojanim..srami se

Elegant
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:45 pm

Prespavati ovu noc, a od sutra dobro razmisliti sta za buducnost. Neka sjednu svi zajedno, uprava, strucni stab, igraci i da se vidi sta je problem i kako ga rjesiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:45 pm

TITULU STE OBECALI, TITULE IMA DA BUDE !

shzna
Kontakt:

ned avg 14, 2016 10:46 pm

Uh...

Yebala vas vodena lula. Najviše boli što nema nikakve igre, a poraza uvijek bude, ali nemamo igre, ništa ni s čim
1987

Nicaragua
Kontakt:

Pozdrav za plavu raju posebno za storma i ajzeu

:palacgore:

SWRA_1921
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:PIČKE!
Za mene oni koji tako govore igracima su isto to kako njih nazivaju ;)
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u ned avg 14, 2016 10:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

black64
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:TITULU STE OBECALI, TITULE IMA DA BUDE !
:!: :!: :!: :!:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

Prijava