LARS1921 je napisao/la:Da ti se javim u pm ili? Pošto ja malo brkam pojmoveSIMA_SIMAU je napisao/la:Duhovit si u pm...nece danas biti u ekipi ali ce u narednu tekmu dvije 100%LARS1921 je napisao/la:Znači Miro ispada iz ekipe...
LARS1921 je napisao/la:Da ti se javim u pm ili? Pošto ja malo brkam pojmoveSIMA_SIMAU je napisao/la:Duhovit si u pm...nece danas biti u ekipi ali ce u narednu tekmu dvije 100%LARS1921 je napisao/la:Znači Miro ispada iz ekipe...
Nismo svi kao ti iz kafane tek izasliAsharaK je napisao/la:Mnogo ste mi tihi za dan kada Željo igra.
Vrte najavu Zrinjski - SlobodaLARS1921 je napisao/la:Jel moze neko ko ima MojaTV provjeriti kanal BHT Premijer Liga, jel vam muzika ili je normalno?
Narodnjake vrti samo preko aplikacija, na laptopu normala.LARS1921 je napisao/la:Jel moze neko ko ima MojaTV provjeriti kanal BHT Premijer Liga, jel vam muzika ili je normalno?

🤍
🤍
🤍
Normalno da je fotošop. Čuj Stana ovako malo alkohola da ima na stolu, a još samo 1 kutija cigara.Grbavica je napisao/la:ovo je fotošop!