Da. A sjecam se da ga je jedan nas forumas, jos na onom tamo forumu, branio kada su ga svi ismijavali.Vrag je napisao/la:Ono Koljic u Borcu nije mogao more sa broda pogoditi ?
Kod Damaska, najjednostavnije.neda_TM87 je napisao/la:kafic se zove "u prolazu" a i nalazi se u prolazu gdje ima jos par njihmahalac_14 je napisao/la:ma u prolazu negdje, potraži , naći ćeš 100%Cezar je napisao/la:
Mozel naziv kafica brate
Qwerty hvala puno
Njega je Odovic htio dovesti, ali problem je sto su oni i u Borcu igrali kao posudjeni igraci Krupe, tj. vlasnika Krupe. Pod oni mislim na Koljica i RedzicaVrag je napisao/la:Ono Koljic u Borcu nije mogao more sa broda pogoditi ?
Kući će oni gore napatiti svakoga, svi treniraju i igraju na prirodnoj travi dok oni igraju na umjetnoj. Može nekome to biti mala razlika ali Boga mi nije. Prije nego što gore budemo igrali, 7 dana ranije nek treniraju na umjetnojSWRA_1921 je napisao/la:Ova Krupa je zaebana pravo, i mi cemo se napatiti sa njima sigurno, al' dobro ima jos 3 utakmice do te. Imamo sada i priliku gledati Celik sa Sirokim, pa sigurno iz te 2 tekme protiv njih i Sarajeva mozemo dobro analizirati i pobijediti sa pravom postavkom i agresivnoscu, jer ce se oni opet naloziti k'o bekani, naravno