Stigla Boga mi i to na poštansko sanduče. Tačno ne znam šta bih rekao osim da navijam za najbolji klub na svijetu. Klub koji poštuje tradiciju, odnose sa navijačima i klub koji me svaki dan sve više pozitivno iznenađuje. Hvala svima u klubu za ovaj potez, MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!baxuz87 je napisao/la:Jesu vam dosle zahvalnice?
javi se nekad ne ujedam hahahaMinjore je napisao/la:Banujte ovog, necemo ovako u europupintol_TM87 je napisao/la:mico lijevo , memija desno , ostalo manje vise znate
Salu na stranu, poslusa me Kostic, odavno prizivam Micu lijevo a Memiju desno
Kakve zahvalnice?baxuz87 je napisao/la:Jesu vam dosle zahvalnice?
Povodom učestovanja u projektu "Za evropsku Grbavicu". Svako će dobiti zahvalnicu, evo meni je stigla u sandučeRodom s mejtaša je napisao/la:Kakve zahvalnice?baxuz87 je napisao/la:Jesu vam dosle zahvalnice?
ko ce na lijevom beku bitiipintol_TM87 je napisao/la:mico lijevo , memija desno , ostalo manje vise znate
Ma ona sto je na Memi bila je TOP. Znaci 90 je sigurno. Valja kupiti, jer stvarno lijepo izgleda.Hurmasica je napisao/la:I da, zaboravih reći, bio sam u fan shopu, imaju dvije vrste trenerki, 90 KM je trenerka 80 % poliester 20 % pamuk (ko u Memije na onoj slici u kućici), rajfešlus samo na gornjem dijelu i dole na kraju gornjeg dijela i donjeg dijela trenerke ima ko onu gumu. Lično meni je ona ljepša. Drugi model je rajfešlus do kraja gornjeg dijela, 100 % poliester, trenerka isto široka i ona košta 100 KM. Ove cijene su za članove kluba. Majice su 17 KM, za članove kluba 15,50 KM. Dresova ima pa eto navalite
Protiv Borca na Grbavici u kupu su igrali obojica. Memija na krilu a Sinisa na beku.ChWilla je napisao/la:zanimljivo. ne sjećam se da su ikad od sinišinog dolaska njih dvojica igrali zajedno na desnoj strani a moglo bi biti dobro.
lažem, jeste ušao protiv širokog drugo poluvrijeme, a tiago lijevo...
Samo se nemoj zenitiOkolele je napisao/la: