Ma ovaj Zeljo sve ce jebatiii
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Vidi se po glasu da si slovenacDr. Kostic je napisao/la:Znači toliko sam ofiranarctg je napisao/la:Nisi, ti si KostićDr. Kostic je napisao/la:Ajmo otkrijete ko ste. Ja sam Misimovic hahaha.![]()
Od svih igraca koji su prodefilovali kroz Zelju u zadnje 2 sezone, samo mi se cini da bi nam Djelmic bas pomogao u ovom trenutku, ali opet uz kvalitetnog lijevog beka koji bi istrpio to sto se Djelma ne trosi u odbrani kao Miro. Ali ofanzivno, Djelmic bi vjerovatno imao bolju statistiku golova i asistencija i od Mire, napada okomito na go, ne libi se da suta..Choks je napisao/la:Da je Djelmić ostao , on lijevo a Miki desno , to bi bilo ludilo . Ali sta je tu je , imamo super ekipu i ovako . Sutra lagano 2-0 . Naprijed Željo ljubavi moja !
Enver Alivodic, odlicno igrao u Vojvodini gdje je bio na vrhuncu karijere... Dobar igrac, jeste da je presao tridesetu, ali jos uvijek igra dobro.. mada mi na toj poziciji imamo igraca... lijeva strana nam je nulti prioritet... nadam se oporavku lazica da vidimo na sta bi to onda licilo...addyno1 je napisao/la:dobrog krila u Novom pazaru sa br. 7
A kada se ovdje spominju imena vijolina nacelnika i drugih onda ide zakljucavanje teme ili brisanje postova.zeka_tm87 je napisao/la:Allahu dragi kakve sve bolescine ove neznam kako ih nazvati stvorove pucaju ovo vec prelazi prag dobrog ukusa i kulture,te svega ostalog normalnog i razuma i mislim da je ovo maslo gg ace i hrasnoga vidljiv rukopis doticnih spodoba.DANAN je napisao/la:Ja bih da iskoristim ovaj prostor i da porucim ovim zaljuljenicima u Zeljinu imovinu,da mogu za penis iliti ćunu da me povuku....
Braco sutra igramo, a meni se čini da sam pročitao da je Pozder pokupio stomačni virus.irfo je napisao/la:Imal pozdera danas, sto nije igro u tuzli?
Jest, povracao noc pred Tuzlushzna je napisao/la:Braco sutra igramo, a meni se čini da sam pročitao da je Pozder pokupio stomačni virus.irfo je napisao/la:Imal pozdera danas, sto nije igro u tuzli?
bekovi viteza mijenjaju stranearelinho je napisao/la:Sada kada Pavić ovo pročita ti ćeš biti kriv. Ako postoji i 0,1 % šanse da protivnički trener vidi ti ovako štetiš klubu.pintol_TM87 je napisao/la:mico lijevo , memija desno , ostalo manje vise znate![]()
Banujte ovog, necemo ovako u europupintol_TM87 je napisao/la:mico lijevo , memija desno , ostalo manje vise znate