I da mu damo sve ovlasti jer ipak je on Kasapin. Ja bih halalio evropu samo kada bi se klan sklonio iz ekipe.hardwell je napisao/la:A da mi jednostavno dovedemo Ješića? Još je proljeće.
Potpisujem. Ako bude rekao da opet ima nekog Brazilca sto je dao 100 golova recite mu nek pošalje još dvojicu s njim. DOBRO DOŠAO GENERALE!ž'21 je napisao/la:I da mu damo sve ovlasti jer ipak je on Kasapin. Ja bih halalio evropu samo kada bi se klan sklonio iz ekipe.hardwell je napisao/la:A da mi jednostavno dovedemo Ješića? Još je proljeće.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nije Miske cicija. Daj te Brazilce vamo.Jaozinho22 je napisao/la:Potpisujem. Ako bude rekao da opet ima nekog Brazilca sto je dao 100 golova recite mu nek pošalje još dvojicu s njim. DOBRO DOŠAO GENERALE!ž'21 je napisao/la:I da mu damo sve ovlasti jer ipak je on Kasapin. Ja bih halalio evropu samo kada bi se klan sklonio iz ekipe.hardwell je napisao/la:A da mi jednostavno dovedemo Ješića? Još je proljeće.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Osim, Djurbuzovic, Adzem i Joldic ili opcija B, Jagodic,Djurbuzovic, Adzem i Joldic.Hadzijalagic je napisao/la:Ma ja imam suhvu da ce se dogovoriti sa Amarom a da ce mu pomocnici biti Oda, Djurbuzovic, Joldic, Mulalic i Adzem
Da nas odvede na Pofalice i pokaze Novo Sarajevohardwell je napisao/la:A da mi jednostavno dovedemo Ješića? Još je proljeće.
Može Fočak za trenerapile87 je napisao/la:Da nas odvede na Pofalice i pokaze Novo Sarajevohardwell je napisao/la:A da mi jednostavno dovedemo Ješića? Još je proljeće.niko samo Darko Vojvodic
isto tako !!!vrbanjusa je napisao/la:Obzirom da znam da nas čitaju ovdje i da ne mogu prešutiti (uz izvinjenje administraciji ovog foruma) moram ovo napisati.
Adminu sa ss.ba foruma se sjetim ženskog dijela porodice, zbog sarkastičnih komentara zadnjih dana. Toliko.
da ,jeste !pinki je napisao/la:može li jedno konkretno pitanje za ove kazne Blagom i Veci, da li je tu uračunata i ona jedna utakmica neigranja protiv Rudaraaodnosno jesu li to sada 4 i 2 utakmice, ako me kontate šta hoću da kažem?
super, onda Blagi ovu sa Slavijom kad odradi ima još samo jednu, to je extradelinjo je napisao/la:da ,jeste !pinki je napisao/la:može li jedno konkretno pitanje za ove kazne Blagom i Veci, da li je tu uračunata i ona jedna utakmica neigranja protiv Rudaraaodnosno jesu li to sada 4 i 2 utakmice, ako me kontate šta hoću da kažem?