Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 12, 2016 8:44 am

Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=-rJF2en_Xeg[/video]

Travnik svojevremeno okrenuo sa 2:5 na 6:5, a mi nismo 2 gola mogli stici :ne: :ne: :ne:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Koliko Aco tamo na gg.ba brani Fejzica, danima se satra. Ono jos u zivotu nisam vidio :rofl: :rofl:

Ako smo zbog Kjosevskog izgubili, ja necu napisat na ovaj forum nista mjesec dana. Eto. :r

Uglavnom, Vitez je nagazna mina, nesto slicno kao i Krupa. Bit ce to heben bunker za probiti.
i poslije utakmice izjava trenera modriče - kod 3-5 smo imali nekoliko prilika da riješimo utakmicu :rofl:
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet avg 12, 2016 8:46 am

omare, ova utakmica travnik modrica namjestena bila... to ti je jasno :D
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

pet avg 12, 2016 8:58 am

Namjestena ili ne, gledaj ti Stokica.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

pet avg 12, 2016 8:59 am

mula je napisao/la:Zamolio bih sve one koji iznose kritike na račun Bekrića da mi odgovore na pitanje: Da li je po vama Bekrić glavni krivac što je Željo izgubio u Tuzli?
Ne mogu da vjerujem da se toliko loše piše o tom čovjeku. Pa jel moguće da svi vi koji kritikujete čovjeka, znate bolje kakav je on od Kostića i njiegovih pomoćnika, jel moguće da svi vi znate bolje kako se on zalaže na treningu i da li ima kvalitete ili ne.
Volio bih doživiti samo jednu sezonu kao navijač, a da među nama nema nekolicine koja će nekog igrača uzeti na zub i srati po njemu sve dok je tu.
Problem je sto smo mi svi od Bekrica ocekivali da nam donese titulu ali doslovno. Gol i asistencija po utakmici, a realno nije na tom nivou i realno cini se da ima igraca koji bi mogli vise pruziti, barem u situaciji kakva je utakmica u Tuzli.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Veteran1965
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:01 am

Ocito je da najvise razlicitih stavova imamo u razmislanjima i navijackim analizama veznog reda. Tuce, Jovan, Ugljesa, Secer.....ja iskreno ponesto malo znam o lopti, ali nekako se u zivotu najvise vodim argumentima. U svim analizama prosle sezone Secer je kao vezni igrac bio u idealnih 11 lige. Razbijac pravi, fizicki predominantan. Glavna poluga ekipe koja je kup uzela i mnogima ( pa i nama ) zagorcala sezonu. Ne bi ga poredio sa igracima i nasim pojacanjima jedne od najlosijih ekipa lige koja je na kraju i ispala...dakle mislim na Ugljesu. Ne znam razloge zasto je od ove cetvorice u vezi Secer dobio najmanje sanse, ali znam da bi pojeo sve od reda na Tusnju prekuce. I takodje znam da kad jednom udje u ekipu kao standardan vise iz nje nece sigurno izaci.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ponosannavas
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:07 am

Ljudi dragi. Tačno pedeset stranica za dan i po nakon poraza. Inače čitam većinu postova. Sad mi je muka bila preskakao sam.

HOću li ikad doživiti da normalno ljudi u BiH prihvate poraz. Moram priznati da smo mi, Željini navijači, ipak najnormalniji, ali opet je to krajnost. JEdna utakmica nas dovede do toga da ispišemo ovolike stranice. Ja sam ubjeđen da 90% vas nije ni odlgedalo kako treba tekmu. JA sam je sinoć odgledao drugi put. Činjenica koju Spominjem već duže je da Bekrić treba ulaziti s aklupe ili igrati samo manje tekme gdje se probija bunker. Međutim utakmica na Tušnju, koju sam naglašavam, opet pogledao, mi nije dala za pravo da išta zaključim. Igra potpuno ravnopravna u polju u prvom poluvremneu sa po jednom šansom iz ničega za obje ekipe. PO meni mi kad smo uzimali loptu imali smo nekoliko puta finu mogućnost da napravimo šansu, a tu smo dolazili lijepom razmjenom pasova i onda je falio završni pas. Sloboda je sa drugge strane prijetila kroz neke gužve i sl. Znači ukraatko ništa ništa. Drugo poluvrijeme je počelo isto tako. Nikakav pritiak nisam vidio. I onda pada gol. Jedna greška prije svega Siniše i to je to. Nakon toga top sa dvadeset pet metara. Ulazi ono jednom u sto godina onom igraču. DUljević je imao onakvih pokušaja na derbiju koliko hoćeš ali nijedan ne uđe, imao je i Široki par onakvih pa nisu ušli. Ovajje ušao. Svaku tekmu svaka ekipa ima po nekoliko onakvih situacija da opali i nekad neko opali a nekad ne opali. Poslije toga se promijenila slika mi prijetimo iz gužvi i sl, a oni iz polukontri iz kojih se (a nije zbog nedostatka dobrog završnog pasa) moglo izroditi nešto. Teren natopljen vodom, klizav. Resimo pred kraj tekme Lendrić je bio u dvije dobre situacije. U jednoj se okliznuo i u padu šutirao, a u drugoj kad mu je Mujaga spustio, pobjegla mu je lopta. Znači ništa ja nisam mogao zaključiti iz one igre. Ni da je Sloboda dobra ni da smo mi loši ni ništa. Bavaba neki ruže a frejer imao jednu grešku na tekmi. Da ne govorim da je ispred njega DŽenis koji nije krilo. Bekrić se trudi fakat, trči. Igra koliko može ali na TUšnju nije niko mogao, niti je iko pokazao najbolje od sebe. NI iz SLobode. MOža Veselinović. Ne zbog gola nego zbog agresivnosti cijelu tekmu. E kod nas je generalno svima falilo te afresivnosti. Mislim da je to Kostić napominjao i tražio od njih a nisu ispoštovali. Čak je i Lešnik potencirao to na poluvremenu. Ja fakat ne znam šta se moglo vidjeti od taktike, leži li ili ne leži, ko je trebao igrati, ko nije itd itd itd. I Uglješa se klizao ko po ledu. Meni je čak stabilniji Bekrija bio na onom terenu. Uvijek je kod nas generalno u sportu kad se izgubi priča kako je trebao neko drugi početi, ući itd itd. Nadam se da će KOstić da ih nalijepi i da im otkine od plate zbog tog nedostatka agresivnosti. KO zna što je ovo dobro. Možda shvate da dok se ne uigraju dovoljno ne mogu pristupati tekmama sa 70% ili 80% agresivnosti. Ova SLoboda i Zrinjski su uigrani imaju istog trenera od prošle godine. Mi i pitari nismo. Prošlo kolo ste svršavali na igru. TEkme je bila puna tempa i bili smo bolji od Širokog ali smo isto imali period od petnaestak minuta koji je bio loš i gdje smo mogli primiti dva gola. Ovdje je to bilo pet minuta i to iz mnogo bezopasnijih situacija nego protiv Širokog. I još jedna stvar. U zadnje tri tekme prije ove pod Mulalićem SLoboda nas je nadigrala, bila bolja. Prekjučer nije. U polju je to izgledalo bara bara. NIje da nije zaslužil apobjedu, ali moglo se okrenuti i na našu stranu. Onda u onim tekmama nije moglo da se okrene. Kad smo dobili 0:1 dobili smo uz mnogo sreće.
Mi smo tek sad na nivou ovih ekipa tj SLobode i Zrinjskog. Svako svakog dobija od ovih pet favorita prvenstva. Ja očekujem tek u ligi za prvaka da vidim djelo KOstića i da budmeo bolji od ostalih. Za nijansu za nijansu.

Velahalve
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:09 am

Jbg, ovdje se traži jedan krivac u utakmici gdje je 9 igrača odigralo preloše, a Blagoje i Stevanović se koliko-toliko izdigli iz sivila, svi su oni manje više svi krivi za poraz na čelu sa Kostićem, 2 dana se krivi Bekrić(ne branim ga),a niko ne govori o Beganoviću koji je jedna velika nula na trenutnoj poziciji, kriv Bevab a čovjek sam na lijevoj strani sam jer od Beganovića nema ništa, Siniša može puno bolje i mora, čekamo Kjosevskog a on u nekim situacijama ko početnik, da ne idem dalje...

Možda će te reći da sam smiješan, ali ako nemamo lijevog krila, nemoj da nam trpi pola ekipe, kada možemo probati sa raznim igračima na tom krilu, treba probati jednu utakmicu sa Miroslavom iza Lendrića, a u sredini Šećer, Blagoje, Bekrić i Uglješa, gdje bi bekovi trčali od 16 do 16 a veza u ovakvoj postavci bi bila dovoljno jaka bi mogla spriječiti bilo kakav napad. Miroslavu dati slobodu na toj poziciji recimo polušpica, pa volja mu u toku utakmice igrati lijevo,desno u sredini... Možda sam lud, ali sam siguran da bi bolje ovako izgledalo...

ChWilla
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:09 am

Veteran je napisao/la:Ocito je da najvise razlicitih stavova imamo u razmislanjima i navijackim analizama veznog reda. Tuce, Jovan, Ugljesa, Secer.....ja iskreno ponesto malo znam o lopti, ali nekako se u zivotu najvise vodim argumentima. U svim analizama prosle sezone Secer je kao vezni igrac bio u idealnih 11 lige. Razbijac pravi, fizicki predominantan. Glavna poluga ekipe koja je kup uzela i mnogima ( pa i nama ) zagorcala sezonu. Ne bi ga poredio sa igracima i nasim pojacanjima jedne od najlosijih ekipa lige koja je na kraju i ispala...dakle mislim na Ugljesu. Ne znam razloge zasto je od ove cetvorice u vezi Secer dobio najmanje sanse, ali znam da bi pojeo sve od reda na Tusnju prekuce. I takodje znam da kad jednom udje u ekipu kao standardan vise iz nje nece sigurno izaci.
porede ih jer su iznimno slični po svemu, osim vizuelno, za vidjeti. i uglješin učinak na derbiju ti to govori, sam na sredini uz bekrića, sa igračem manje, bez blagojevića i stevanovića. jedan je morao početi prekjuče...
gradi željo boli te *****

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:22 am

cikazubo je napisao/la:Jesam ovo zaluto na neki forum sa likovima koji su posjeduju UEFA pro licencu :r
Svi znaju gdje je ko trebao stajati, svi su Bekricu nasli jedno 78 zadataka koje je trebao ispuniti kod gola, ne kazem da nije lose postavljen al teorije da je trebao pratit igraca koji dolazi s lijevog krila, pomagat beka i slicno pokazuju samo koliko neki blage veze nemaju o fudbalu. Prvi go ide na odgovornost Sinise, ono se ozibljnom beku ne smije desiti, drugi go kolektivna greska veznih igraca, ne smiju onako otavit sredinu praznu na 30m od gola, ali ko je ocekivao onakav top Stjepanovica iz prve, Veca uopste nije na stativi kao sto ga neki strucnjaci predstavljaju nego je losa pozicija kamere, covjek je na sredini gola pa nije lud da stoji na stativi jeste vi svjesni sta sve pisete. Lose smo odigrali idemo dalje, nema nikakvih razlika izmedju ovih 4-5 ekipa u vrhu, dobijat svaku "malu" utakmicu i bice sve uredu, ekipe iz vrha ce stalno samarat jedne druge, Sarajevo Zrinjskog, mi Širokog, pa Široki i Zrinjski remizirase, Široki i Soboda takodje kao i mi i kone, to su sve nijanse, juce da je Stevo pogodio sto inace zatvorenih ociju pogadja utakmica bi otisla nama na mlin. Idemo dalje, ja se samo nadam da je Kostic svjestan da Ugi mora igrati, on je u ofanzivi korisniji od Bekrica, defanzivno da ne govorim. :zeljeznicar1:
Ja sam očekivao onaj top Stjepanovića, a znaš zašto. Gledao sam Sloboda - Vitez i nekoliko puta isti scenario i kontam u sebi ovo im se ne smije dozvoliti. Napravi se višak i Stjepanović buba. Tada nije pogodio, sada jeste. Ko i kako kod nas radi te analize nemam pojma, očito ih ne rade kako treba i potcjenjuje se protivnik. Pet puta se treba pogledati utakmica protivnika ako treba i svaki detalj snimiti pa onda dovesti igrače i sve bitno im pokazati. Da imam platu i vremena ko ovi treneri znao bih kako ko šnjure veže u protivničkih igrača. Sramota je onakve golove primati. Bude li se tako radilo i izlazilo na teren kao mi smo Željo nek se oni prilagođavaju nemamo mi šta tražiti protiv jačih ekipa sa dobrim trenerima i bit će nam opet puša. Krivo mi je što opet sutra da igramo u Tz 90% bi opet zijanili. Kad smo išli Newcastle-u na revanš potajno sam se nadao da nećemo izgubiti, a u jeb.enoj Tuzli se ne nadam ni 10%. Evo ovi što imaju informacije neka kažu kako naš SŠ radi te analize baš me zanima i uvijek me je to zanimalo.

nikson
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:24 am

**** vas Bekric da vas ****...sta sad trebamo pusit ***** svakom igracu koji nam je donio titulu??? Ako nije trenutno kvalitet nije kvalitet, a pola vas ooredi njega i Ugljesu?? Dajte Ugljesi prostora i vremena kk njemu pa cemo vidjeti...momak je naq derbiju sam drzao sredinu terena, jer Bekric nece i ne zeli pomoci suigracu, i sad nije pomogao Blagojevicu negow na 16 trckara i kad je frajer zategao da je opali s 25 on se kao pomjera...ista situaciha jeq i s Beganovicem, ne pomaze Bevabu, Bevab ispada dezurni krivac za sve...po desnoj strani nemamo problema jer Miro pomaze Sinisi...znaci s Beganovicem i Bekricem ne mozemo igrati od prve min!

I da cikazubo kriv je za drugi gol 100%, pogledaj blagojevica pa uporedi :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

nookey
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:33 am

Velahalve je napisao/la:Jbg, ovdje se traži jedan krivac u utakmici gdje je 9 igrača odigralo preloše, a Blagoje i Stevanović se koliko-toliko izdigli iz sivila, svi su oni manje više svi krivi za poraz na čelu sa Kostićem, 2 dana se krivi Bekrić(ne branim ga),a niko ne govori o Beganoviću koji je jedna velika nula na trenutnoj poziciji, kriv Bevab a čovjek sam na lijevoj strani sam jer od Beganovića nema ništa, Siniša može puno bolje i mora, čekamo Kjosevskog a on u nekim situacijama ko početnik, da ne idem dalje...

Možda će te reći da sam smiješan, ali ako nemamo lijevog krila, nemoj da nam trpi pola ekipe, kada možemo probati sa raznim igračima na tom krilu, treba probati jednu utakmicu sa Miroslavom iza Lendrića, a u sredini Šećer, Blagoje, Bekrić i Uglješa, gdje bi bekovi trčali od 16 do 16 a veza u ovakvoj postavci bi bila dovoljno jaka bi mogla spriječiti bilo kakav napad. Miroslavu dati slobodu na toj poziciji recimo polušpica, pa volja mu u toku utakmice igrati lijevo,desno u sredini... Možda sam lud, ali sam siguran da bi bolje ovako izgledalo...
to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 12, 2016 9:41 am

Izlija je napisao/la:
EdisMulalic je napisao/la:Samo da pozdravim Simeonea, Murinja, Kontea, Fergusona i Alegrija. Pa kako vas nije sramota srati ovdje dva dana, sto niste bili mangupi pa otisli u Tuzlu izlit taj bjes i grmit na tribini? NAVIJACI veliki, sa sport1 foruma. Dodji na utakmicu, zagrmi, daj podrsku, prestani srat. Ako ti se svidja, ne svidja, upali Real i gledaj. Nasladjujemo se pitarima, postali smo gori od njih. Nek vas bude sramota, a prepoznat ce se ovi. Toliko
Pa sad.... i jesi i nisi u pravu.... iako ima par komentatora koji nisu zaslužili pažnju ali velika većina ljudi ovdje vrlo dobro zna šta je fudbal, šta su gostovanja i neki su išli na njih kad većina vas nije ocu ni u m*dima bila, vrlo dobro poznaju našu ligu i uslove u njoj i ide redovno na utakmice pa barem na one domaće, neki koji su vani a ima ih fin broj imaju objektivan razlog zašto nisu na tekmama ali zato redovno učestvuju u svim navijačkim akcijama i potpomažu navijačku scenu u BiH i niko od nas nije zaslužio takvo obraćanje a pogotovo dovođenje portala Sport1 (koji je za naše navijače učinio veliku stvar) u negativan kontekst sa pojedinim članovima koji su više dodijali i Bogu i narodu ali upravo zbog čvrstine rukovodećih ljudi ovog portala da svi imaju pravo da iznesu šta misle, pa i ti među njima, imamo i održavamo otvorenu diskusiju.
Ono što jesi u pravu je da podrška timu ne smije splasnuti već porasti nakon ovakvih mečeva, iako to se tako ne odvija u praksi jer nas j*be naš balkanski mentalitet svi mi ovdje bi voljeli da je naš hram fudbala pun svaku utakmicu i tome treba težiti. Ovakvi istupi kao što je tvoj neće doprinjeti punjenju tribina i ako bi klub zauzeo takav stav vrlo brzo bi se utakmice odigravale pred 200 navijača.
Baš tako Izlija, išlo se na gostovanja i to na Marakanu kad se više od pola ovog foruma nije ni rodilo. Treniralo se u Želji kad nije baš mogao svako, nagledalo se utakmica i igrača i sad problem skontati šta nije valjalo i problem to napisati. To sad neka nuklearna fizika pa se ne može dati mišljenje.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 12, 2016 9:52 am

sergejevic je napisao/la:Mi nemamo igraca koji ce uzeti loptu i osvojiti deset metara terena, proci nekoga, napraviti visak i to je sve sto nam fali. Prosle godine nam je takodjer falilo. Miroslav nije takav igrac, on dobro koristi prostor koji mu ostane i dobro ubacuje loptu. Samo pogledati sta je jucer Ordagic uradio kod prvog gola, ili Veselinovic cijelu utakmicu, Duljevic kod kona, Peko kod Zrinjskog. Cim neko prodje jednog igraca razbio je pola odbrane protivnika, odmah neko drugi mora izaci na njega, sto otvara prostor za druge, a mi imamo Lendrica i Miroslava koji bi uzivali u tom prostoru. Od toga sve krene, stoper do beka, ovaj do veznog, vezni na krilo, ovaj u sredinu, lopta prema napadacu koji izgubi loptu. Niko da primi loptu i da krene s njom prema golu.
E jbg-a to je trebao biti "Hervas", ali ne da se usranom do potoka.

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 12, 2016 10:03 am

Da ja malo presječem ove teške teme :) , onaj Crnogorac što je došao prije 10ak dana na probu je još tu, a kako mi drug reče još je neki igrač došao valjda na probu. Trenira sa ekipom pa ćemo vidjeti :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mirzza
Kontakt:

pet avg 12, 2016 10:04 am

pinki je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Jbg, ovdje se traži jedan krivac u utakmici gdje je 9 igrača odigralo preloše, a Blagoje i Stevanović se koliko-toliko izdigli iz sivila, svi su oni manje više svi krivi za poraz na čelu sa Kostićem, 2 dana se krivi Bekrić(ne branim ga),a niko ne govori o Beganoviću koji je jedna velika nula na trenutnoj poziciji, kriv Bevab a čovjek sam na lijevoj strani sam jer od Beganovića nema ništa, Siniša može puno bolje i mora, čekamo Kjosevskog a on u nekim situacijama ko početnik, da ne idem dalje...

to je to!
Vidi Velahavle, nije mi jasno izmisljanje tople vode od strane Kostica, znaci protiv Olimpica si ih neutralisao jer su Slobodi napravili X sansi, sa 'lijevim krilom' u vidu Blagojevica koji je nas univerzalac, i bedemom na sredini terena Secer-Ugljesa.
U napadu si imao Lendrica i Miroslava (Stevo je tu da smeta :lol: ) i nazad ti nema propuha. Pred kraj ulazi Bekric na umornu odbranu i super odradjuje svoju ulogu.
On protiv Sirokog radi eksperiment na lijevom krilu sa Dzenisom, ubacuje Bekrica od pocetka, padamo u drugom poluvremenu, Dzenisa nema nazad, u napadu osim pasa za Lendrica nista. Decko nije kriv jer nije njegova pozicija.
Protiv Slobode ponavlja sastav sa Sirokim gdje je svako ko imalo prati fudbal vidio mane tog tima. Kada na to dodas Sinisu koji nije igrac za velike tekme i koji ima ocit problem sa Veselinovicem dobijes 0-2.
Ni prvi ni zadnji poraz, i nema razloga za paniku, ali ce biti ako se protiv Zrinjskog u Mostaru ili i jacoj utakmici opet izvede ovakva ekipa.
4-4-2 se zasniva na presingu, i na krilima koja ulaze u sredinu i otvaraju prostsor za bekove, mi to ne mozemo raditi sa Bekricem i Dzenisom bar u jacim tekmama.
Idemo sada dici samopouzdanje protiv Viteza pa se potuci sa Zrinjskim za preuzimanje prvog mjesta. :zeljeznicar1:

Zna li iko sta je sa Lazicem?

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 12, 2016 10:06 am

Da opet ponovim... Lazić, Jaha, i svi ostali što su se dovodili pod upitnik treniraju normalno sa ekipom, s tim da je Laziću vidi se još noga malo zamotana ali biće to dobro :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

pet avg 12, 2016 10:08 am

Joj Hervase ***** ti zenu, jesi nas zajebo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Okolele
Kontakt:

pet avg 12, 2016 10:09 am

Novi dan nova nafaka..Hajde nedeljo svani da se odmorim uz onih 3000 osoba sto ce doci bez onih smarača..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

CARSONIO
Kontakt:

pet avg 12, 2016 10:37 am

Okolele je napisao/la:Novi dan nova nafaka..Hajde nedeljo svani da se odmorim uz onih 3000 osoba sto ce doci bez onih smarača..
ali bas tako opet nas 3000 bolesnika :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
pa kako god zavrsio

Virtu4L

pet avg 12, 2016 10:38 am

GoodisonPark je napisao/la:Jok eto nako na lijepe oči je stigao iz Gradine da vidi kako je uzeti titulu sa Željom :) Igračina za Uglješu i sa 22 i sa 31g.
Jasta je nego igracina, napravio je vrhunsku karijeru, uglavnom u ligama losijim od nase. Kako ni jedan poluozbiljan klub ne prepozna taj kvalitet.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava