pinki je napisao/la:Velahalve je napisao/la:Jbg, ovdje se traži jedan krivac u utakmici gdje je 9 igrača odigralo preloše, a Blagoje i Stevanović se koliko-toliko izdigli iz sivila, svi su oni manje više svi krivi za poraz na čelu sa Kostićem, 2 dana se krivi Bekrić(ne branim ga),a niko ne govori o Beganoviću koji je jedna velika nula na trenutnoj poziciji, kriv Bevab a čovjek sam na lijevoj strani sam jer od Beganovića nema ništa, Siniša može puno bolje i mora, čekamo Kjosevskog a on u nekim situacijama ko početnik, da ne idem dalje...
Možda će te reći da sam smiješan, ali ako nemamo lijevog krila, nemoj da nam trpi pola ekipe, kada možemo probati sa raznim igračima na tom krilu, treba probati jednu utakmicu sa Miroslavom iza Lendrića, a u sredini Šećer, Blagoje, Bekrić i Uglješa, gdje bi bekovi trčali od 16 do 16 a veza u ovakvoj postavci bi bila dovoljno jaka bi mogla spriječiti bilo kakav napad. Miroslavu dati slobodu na toj poziciji recimo polušpica, pa volja mu u toku utakmice igrati lijevo,desno u sredini... Možda sam lud, ali sam siguran da bi bolje ovako izgledalo...
to je to!
Vidi Velahavle, nije mi jasno izmisljanje tople vode od strane Kostica, znaci protiv Olimpica si ih neutralisao jer su Slobodi napravili X sansi, sa 'lijevim krilom' u vidu Blagojevica koji je nas univerzalac, i bedemom na sredini terena Secer-Ugljesa.
U napadu si imao Lendrica i Miroslava (Stevo je tu da smeta

) i nazad ti nema propuha. Pred kraj ulazi Bekric na umornu odbranu i super odradjuje svoju ulogu.
On protiv Sirokog radi eksperiment na lijevom krilu sa Dzenisom, ubacuje Bekrica od pocetka, padamo u drugom poluvremenu, Dzenisa nema nazad, u napadu osim pasa za Lendrica nista. Decko nije kriv jer nije njegova pozicija.
Protiv Slobode ponavlja sastav sa Sirokim gdje je svako ko imalo prati fudbal vidio mane tog tima. Kada na to dodas Sinisu koji nije igrac za velike tekme i koji ima ocit problem sa Veselinovicem dobijes 0-2.
Ni prvi ni zadnji poraz, i nema razloga za paniku, ali ce biti ako se protiv Zrinjskog u Mostaru ili i jacoj utakmici opet izvede ovakva ekipa.
4-4-2 se zasniva na presingu, i na krilima koja ulaze u sredinu i otvaraju prostsor za bekove, mi to ne mozemo raditi sa Bekricem i Dzenisom bar u jacim tekmama.
Idemo sada dici samopouzdanje protiv Viteza pa se potuci sa Zrinjskim za preuzimanje prvog mjesta.
Zna li iko sta je sa Lazicem?