Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 12, 2016 1:05 am

Stavimo 10 levata da se sudaraju i Bekrića i eto titule

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet avg 12, 2016 1:10 am

Slomismo se trazeci krilo, a zivotinja jos uvijek nije nasla klub :DD:

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 12, 2016 1:12 am

Ma Husret ima sistem igre I svi ovi igraci su dobro ukomponovani. Za to treba vremena, bez mnogo promjena.
Okrenuti se sljedecoj tekmi, skupiti se I vratiti na pravi put.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 12, 2016 1:20 am

Nikada nisam ni hvalio a ni kritikovao Bekrica i ne sjecam se da li sam i jednog drugog našeg igraca.Mene pojedinac u našem klubu ne interesuje.Mene interesuje samo Zeljo i kad Zeljo izgubi meni su svi krivi.Ako je odbrana pogriješila i primila go zašto samo njih kritikovati.Zašto nema kritike za napadace što nisu dali go i poravnali.Opet se moze desiti situacija da recimo Kostic izvede ekipu na teren gdje igracima da uloge koje ni u snu ne mogu odigrati u tom slucaju on zasluzuje kritiku a ne recimo Fejzic kojeg je umjesto na go stavio da igra lijevo krilo.Od puno pametovanja i izmišljanja tople vode svakoga glava zaboli.Nadam se dobrim poukama strucnom štabu poslije ove utakmice.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Virtu4L

pet avg 12, 2016 1:32 am

GoodisonPark je napisao/la:Zamolio bih malo više poštovanja prema princu sa Grbavice ;)
Nisam primjetio da ga ovdje neko ne poštuje, a ti klipovi nemaju ama baš nikakvo značenje u ovoj situaciji. Ti klipovi nam samo govore da je nekada bio paklen igrač, a ovi klipovi od danas nam govore da on to više nije.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

GoodisonPark
Kontakt:

pet avg 12, 2016 1:40 am

again :mrgreen: ali zato imaju klipovi gdje Uglješa razvaljuje sa 4 gola i 1 asistencijom u cijeloj karijeri :shock: Još on pure mora pojesti da bi bio nivo Tucea ;)

Tuce je već predvodio Željo do titule i to maestralno sad da li je tada imao bolje saigrače pa je to išlo malo lakše.. Uglavnom znam da Tuce zna igrati fudbal i da je spreman biće da je ipak do saigrača!

Edit: Zeba je bio kriminalan u srijedu, vjerovatno najgori igrač na utakmici u Slobodi ali se to nije osjetilo ni najmanje i ako je Zeba desetka a Samir to nije. Učiti učiti i samo učiti...
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u pet avg 12, 2016 1:44 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

LARSSON
Kontakt:

pet avg 12, 2016 1:43 am

Treba sve otjerat i ostavit samo Bekrica jer ipak nas je on predvodio do titule. Možda još Pelea i Maradonu da mu dovedemo i nema nam ravnih

GoodisonPark
Kontakt:

pet avg 12, 2016 1:50 am

Ne treba nama ni Maradona ni Pele, treba nam lijevo krilo/vezni i napadač uz Lendrića koji zna primiti bar svako drugu treću loptu koja mu se pošalje.

Edit: Napadač koji će iskoristiti mrtvi zicer koji mu se servira kao u Tuzli, ono bi i nana sa šamijom zabila i otrčala do klupe da isplete koji par vunenih čarapa.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=31oFcEX50ho[/video]

Na 01.10 :shock: obratiti pažnju na kvalitet centaršuta!
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u pet avg 12, 2016 2:02 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Virtu4L

pet avg 12, 2016 2:02 am

GoodisonPark je napisao/la:again :mrgreen: ali zato imaju klipovi gdje Uglješa razvaljuje sa 4 gola i 1 asistencijom u cijeloj karijeri :shock: Još on pure mora pojesti da bi bio nivo Tucea ;)
Daj mi Bekrićeve klipove kad je imao 22 godine.

A da, nema ih, u Srebreniku tada nisu imali kamere.

Pretjeruješ ;)
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hare79
Kontakt:

pet avg 12, 2016 2:03 am

Bekric moze jos puno toga da pruzi al ne u ovoj postavci i ulozi koju mu je dodijelio kostic. Ponavljam jos jednom, on nije tip igraca koji ce se konstantno vracati nazad a to u kosticevom sistemu mora. Mora imati iza sebe, osim blagojevica, jos jednog igraca koji ce ga pokrivati i trcati za njega, tj. Ugija ili secera. U tom slucaju ce pruzati puno vise. Sve do tada je diskusija o njemu bespremetna. Nije on kriv sto ne pruza puno na poziciji koja mu ne odgovara.

GoodisonPark
Kontakt:

pet avg 12, 2016 2:15 am

Jok eto nako na lijepe oči je stigao iz Gradine da vidi kako je uzeti titulu sa Željom :) Igračina za Uglješu i sa 22 i sa 31g.

Jedini argument bio je loš prošle sezone (koji je samo donekle tačan) i ja pretjerujem :roll:
Željo samo Željo!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 12, 2016 2:18 am

Ma ja Tuceta ne mogu kriviti. Vjerujem da daje sve od sebe, ali nije dovoljno. Novi sistem koji on ne konta kako neki pricaju po reakcijama trenera a I na terenu se to vidi, nova pozicija tj.nije na svojoj poziciji koju igra godinama, godine. Tuce bi sigurno bio najsretniji da osvoji titulu sa Zeljom opet I da svi slavimo, ali Boze moj ne ide, a trener je tu da to vidi I reaguje.
Tuce drag si mi, ali Zeljo mi je drazi.

Vitez 2-0 ono rutinski bez srkleta.

Crespo1921
Kontakt:

pet avg 12, 2016 2:28 am

Nisam prokomentarisao Zebu. On je kod mene izgubio svo postovanje koje je stekao dok je igrao kod nas. Onim njegovim protestovanjem, mahanjem rukama i svega ostalog protiv nas posrao se i na nas grb i Klub i kapitensku koju je nosio..

GoodisonPark
Kontakt:

pet avg 12, 2016 2:32 am

Kostić zna najbolje, to mu je posao. Ja podržavam sve odluke trenera što se ne bi moglo reći za pljuvače Bekrića.

Nadam se da će Nikolića već u nedelju ostaviti na klupi i davati mu šansu zadnjih 20-ak minuta i na njegovo mjesto staviti Pozdera koji mnogo bolje konta ovaj sistem, izlazi prema sredini i traži loptu. Na derbiju je primio više bezveze nabijenih lopti nego ovaj na svim utakmicama do sad koje su išle direktno na njega. Momak se još adaptira na našu ligu ali će biti odličan kako se njegove minute na terenu budu povećavale.
Željo samo Željo!!!

dimitrijevic

pet avg 12, 2016 2:34 am

Na Jugu ludnica pjesma svakog je danaaaaa, pijeee se pivoooo i pusi marihuanaaaaa ooooo samo Zeljooooooooo ooooooo samo Zeljooooooooo....Zeba pitarski prasić, ja mu ne halalil jos od bajramskog, a sad je kod onih krezavi neandertalacaa oooooo samo zeljoooooo
Mirza Rascic !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet avg 12, 2016 3:05 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=-rJF2en_Xeg[/video]

Travnik svojevremeno okrenuo sa 2:5 na 6:5, a mi nismo 2 gola mogli stici :ne: :ne: :ne:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Koliko Aco tamo na gg.ba brani Fejzica, danima se satra. Ono jos u zivotu nisam vidio :rofl: :rofl:

Ako smo zbog Kjosevskog izgubili, ja necu napisat na ovaj forum nista mjesec dana. Eto. :r

Uglavnom, Vitez je nagazna mina, nesto slicno kao i Krupa. Bit ce to heben bunker za probiti.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 12, 2016 3:19 am

Miske dovedi Lamaha, sam ce donijet 18.bodova, a u sigurno 40-tak ce imati dobar udio.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

pet avg 12, 2016 7:35 am

Ne znam, mnogi ovdje pričaju o formaciji 4-4-2 kao nečemu lošem i to posmatraju kao dva zadnja ili centralna vezna, dva krila ili bočna vezna i dva napadača, međutim nije sve tako crno ili bijelo...
Ako se neko recimo sjeća Milana (da me odmah ne napadnu paćenici koji će reći da poredim nas i Milan, NE ali hoću da dam jedan prijedlog, ideju, kako god) i sastava sa Gattussom, Ambrosinijem i Seedorfom kao tri destruktivca, s tim da je Seedorf bio i sjajan prema naprijed, a ispred njih Kaka kao ofanzivni vezni i polušpic Ševčenko iza Inzagija kao klasičnog špica...
Znači moja poenta je, ne moramo imati lijevo krilo, možemo igrati sa tri veznjaka Šećer, Blagi i Miro(naš Seedorf), ispred njih Bekrić i dva napadača...
Ono što je u ovoj fomraciji krucijalno su bekovi, znači oni moraju zujati gore dole stalno i ako ne mogu izdržati mijenjati ih u drugom poluvremenu drugim setom bekova, kao što je recimo Conte radio u Juventusu...
Eto neka moja jutarnja ideja za formaciju, dok se ne skrpimo sa kakvim lijevim krilom ;)

mula
Kontakt:

pet avg 12, 2016 8:20 am

Zamolio bih sve one koji iznose kritike na račun Bekrića da mi odgovore na pitanje: Da li je po vama Bekrić glavni krivac što je Željo izgubio u Tuzli?
Ne mogu da vjerujem da se toliko loše piše o tom čovjeku. Pa jel moguće da svi vi koji kritikujete čovjeka, znate bolje kakav je on od Kostića i njiegovih pomoćnika, jel moguće da svi vi znate bolje kako se on zalaže na treningu i da li ima kvalitete ili ne.
Volio bih doživiti samo jednu sezonu kao navijač, a da među nama nema nekolicine koja će nekog igrača uzeti na zub i srati po njemu sve dok je tu.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 12, 2016 8:23 am

mula je napisao/la:Zamolio bih sve one koji iznose kritike na račun Bekrića da mi odgovore na pitanje: Da li je po vama Bekrić glavni krivac što je Željo izgubio u Tuzli?
Ne mogu da vjerujem da se toliko loše piše o tom čovjeku. Pa jel moguće da svi vi koji kritikujete čovjeka, znate bolje kakav je on od Kostića i njiegovih pomoćnika, jel moguće da svi vi znate bolje kako se on zalaže na treningu i da li ima kvalitete ili ne.
Volio bih doživiti samo jednu sezonu kao navijač, a da među nama nema nekolicine koja će nekog igrača uzeti na zub i srati po njemu sve dok je tu.
Najveci krivac za poraz po meni je Kostic.. Bekric nije bio problem koliko je problem bio nedostatak jos jednog veznog u nasoj sredini..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava