Sto se tice Viteza oni nisu nimalo bezazlena i naivna ekipa. Imaju par dobrih pojedinaca. Na golu im brani Ivan Tiric, za mene odlican golman. Ne bi valjalo da ga previse razbranimo.Stoperi ce biti Hodzurda i Jevtic najvjerovatnije, obojca su
opasni iz prekida. Na desnom beku ce vjerovatno igrati Ivan Stanic momak koji me je odusevio u utakmici Viteza protiv Slobode, nad njim je i penal napravljen. Druga alternativa na desnom beku je Toni Livancic, i on je isto dobar igrac i potencijal. Na lijevom beku ne znam ko ce igrati.Sto se tice njihove sredine terena njihov po mom misljenju najbolji igrac propusta duel sa nama a to je Milan Muminovic. Imaju u sredini i par bivsih igraca Celika kao sto su Dedic, Kapetan, tu su jos Nermin Varupa i bivsi igrac Zrinjskog Hrvoje Barisic. U napadu ce vjerovatno samo biti Kokot, covjek koji simulira trcanje

Zaboravio sam spomenuti jos jednog majstora koji igra za Vitez a to je Ivan Livaja
Oni ce igrati najvjerovatnije u 4-5-1 formaciji i cekati svoje sanse iz kontri. Bice postavljeni u dva bloka, 9 igraca u odbrani a mozda cak i 10 odnosno svi , tako da bi za nas najbolje bilo da u prvih 20 minuta zabijemo gol, da na pocetku krenemo bas jako sa napadima. Rani gol bi nam olaksao posao. Ovu utakmicu nasi trebaju najozbiljnije shvatiti jer je Vitez nagazna mina i na njima ce mnogi polomiti zube pogotovo u Vitezu.
Covjek koji je snaga Viteza nije Pero Gudelj.

Njihova snaga je Boris Pavic, trener ove ekipe. Rijec je o odlicnom treneru. Sjetite se kako je Celik igrao dobro dok ih je on vodio. Mi smo rekao bih pod imperativom dvije pobjede u naredna dva kola jer oba puta igramo na Grbavici, a ne smiju se bodovi pogotovo kod kuce olako rasipati ako mislimo uzeti titulu..
Pozovite familiju, sve prijatelje i poznanike koje znate, svi na Grbavicu!
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!