A što punicu izostavi?Gdje ce sjelo bez šahbaza.Hurmasica je napisao/la:I dajte ljudi da u nedjelju napunimo stadion pa barem da nas bude 6,7 hiljada. Povedite i žene, djecu, ljubavnice, punca![]()
![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=WIVwPxBflhA[/video]
Zrinjskom je Todorović povrijeđen i neće igrati protiv nas, al' prvo Vitez riješiti pa o njima mislitiLARS1921 je napisao/la:Milan Muminovic ne igra protiv nas
Zrinjskom niko nije u opasnosti trenutno.
Dino i Hećo 2 žuta, ako u tekmi poslije ove dobiju žuti pauza protiv nas.
Ma neka i punica dođe. Kad je dernek nek' i hala gori.Plavi orkestar je napisao/la:A što punicu izostavi?Gdje ce sjelo bez šahbaza.Hurmasica je napisao/la:I dajte ljudi da u nedjelju napunimo stadion pa barem da nas bude 6,7 hiljada. Povedite i žene, djecu, ljubavnice, punca![]()
![]()
Plava Porodica je napisao/la:[video]https://m.youtube.com/watch?v=VTnD8nUqQuA[/video]
![]()
Familija ga bas podala.
Hvala majstore!cikazubo je napisao/la:Nije bilo nekog aman pritiska pa ni kad smo golove primili, bio je isti ritam kao i u vecem dijelu prvog poluvremena, najveci pritisak je bio prvih 10 minuta utakmice nakon toga se igra umrtvila, eh da je Stevo samo zabio a morao je, oni su iz iste takve sanse dali go..reks1 je napisao/la:Van sam Bosne pa mi je ovaj forum jedini mjerodavan kad je slika nasg Zelje u pitanju,Snimak protiv Sirokog sam gledao opet zahvaljujuci entuzijastima medju forumasima i samom forumu,Za ovaj snimak ako ga i bude negdje nemam snage.Ubilo me!Valjda su ocekivanja bila prevelika.Ali ono sto me zanima je da li je period u kome smo primili dva gola u Tuzli copy/ paste prvih desetak minuta protiv Sirokog.Nisam takticar niti imam tih ambicija.Samo me interesuje da li nam se ponovio slab pocetak drugog poluvremena?
Po ovome sto pisete Hus je ipak nadmudrio Kostica!
Da ne citiram Goodison park mi je nekako najrealniji sa umjerenim pristupom.Vitez ce biti tezak zbog pritiska i ocekivanja da se sto prije vratimo na pobjednicki kolosjek.Bice derbija jos puno,Ovo je tek p[ocetak i mislim da se i mi moramo uciti da se ide utakmicu po utakmicu.Bez velikih rijeci!I ocekivanja !bar je to moja lekcija iz Tuzle.
I poslije tekme je na forum prijaviti.Moš mislit analize.Hurmasica je napisao/la:Ma neka i punica dođe. Kad je dernek nek' i hala gori.Plavi orkestar je napisao/la:A što punicu izostavi?Gdje ce sjelo bez šahbaza.Hurmasica je napisao/la:I dajte ljudi da u nedjelju napunimo stadion pa barem da nas bude 6,7 hiljada. Povedite i žene, djecu, ljubavnice, punca![]()
![]()
Ima li pojacanjaKrajPrice je napisao/la:Mi se ovdje ponasamo kao da niko ne trenira i ne igra lopte, a Sloboda je uigranija od nas i ima boljeg trenera (barem za sada). Ljudi, duga je sezona, bice pobjeda i poraza.Nikome nije jednostavno kada se izgubi, ali sta se moze. Najbitnije od svega je dobijati takozvane male utakmice. Treba dati podrsku ekipi i strucnom stabu, dolaziti na utakmice. Ova ekipa ima potencijal i treba malo zivaca, ali u konanici kvalitet ispliva.
to govore ovi što se nadaju da će jednog dana,kad nadođe i uđe u formu,gledati bekrića od prije 10 godina,što se nažalost nikad neće desiti,propali igrač koji zauzima mjesto mlađim i boljim.storm_raider je napisao/la:Koliko nama samo Bekric znaci. Pa protiv Olimpica, gdje je bio solidan, cijeli stadion mu je dao aplauz. Ljudi pored mene govore "Dobar je bio danas" i nadaju se da ce nastaviti da dize formu. Ali ne smije Radinovic sjediti na klupi...
Niko nije pojacanje dok ne istrci i pokaze sta zna, ako mislis na prinove onda imaexbabilon je napisao/la:Ima li pojacanjaKrajPrice je napisao/la:Mi se ovdje ponasamo kao da niko ne trenira i ne igra lopte, a Sloboda je uigranija od nas i ima boljeg trenera (barem za sada). Ljudi, duga je sezona, bice pobjeda i poraza.Nikome nije jednostavno kada se izgubi, ali sta se moze. Najbitnije od svega je dobijati takozvane male utakmice. Treba dati podrsku ekipi i strucnom stabu, dolaziti na utakmice. Ova ekipa ima potencijal i treba malo zivaca, ali u konanici kvalitet ispliva.