čet avg 11, 2016 10:32 pm
Sad gledam ovaj raspored do kraja ova 22. kola.
Idu nam tri bitne utakmice do reprezentativne pauze, gdje bi se uz malo srece moglo doci i do 9. bodova.
Prvi je Vitez, ja sam nazalost vec upisao pobjedu, i to mi je u glavi vec "sigurna" 3 boda iako znam da su neugodni,bar su Slobodi bili.
Zatim ide Zrinjski kojeg su pitari pojeli, a mozemo sigurno i mi pred punom Grbavicom,i onda raspali neugodni Celik, kojeg je vakat da dobijemo.Sad vala ili nikad.Ne bih bio nezadovoljan ni sa 7.bodova, ali u slucaju da Zrinjski dobijemo,jer bi odma nam konkurent ostao bez bodova a Celik da nam mazne bod.
Onda ide rep. pauza, pa redom Krupa,Mladost,Metalege,Radnik.
Prva je sa Krupom kuci i tu se mora pobijediti bas kao i sad u nedjelju.Zatim neugodna Mladost po strani,realno prava domacinska ekipa, znamo svi kako je prosle sezone zavrsilo tamo i za nas i za kone.Ne bih bio nezadovoljan remijem,los teren ce biti,imaju kvalitetnih pojedinaca i mogu ove sezone biti u top7 ekipa definitivno.Ali i tu uz pravu postavku mozemo do 3.boda.
Zatim nam ide juci Metalege, tu se mora dobiti.A onda gostovanje u Bijeljini,protiv nama najgore ekipe u medjusobnim omjerima,ali nije to vise tim ni priblizan prosle sezone.Kad ih je mrtvi Celik na strani uzeo ,mozemo i mi.Vakat je da i oni padnu.
I opet rep. pauza dolazi u pravo vrijeme.
15.dana imamo da se fino spremimo za mec sa konama.
Da ne komentarisem dalje, onaj najbitniji dio rasporeda sto se tice ovih 22.kola nam dolazi od 18.kola.
18.kolo Celik na Grbavici,pobjeda !
19.kolo je prva utakmica proljetnog dijela prvenstva, gdje gostujemo Krupi.Tu mozemo do sva 3.boda.Ali to je jedina utakmica od tih zadnjih 5.kola gdje bi mogli i bodom donekle zadovoljni biti.
20.kolo Mladost kuci, pobjeda!
21.kolo Metalege u gostima,tj. na Piroti uz podrsku nasih 800 navijaca do pobjede.
22.kolo Radnik kuci, i tu se mora dobiti.
Sto znaci da bi mi u ovih zadnjih pet kola pred pocetak play offa,mogli uzeti finih bodova,ako ih gdje ranije prospemo i da se automatski ukljucimo u borbu za sami vrh.Bio bih zadovoljan sa 13/15 bodova, a mozemo i do 15/15.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!