sergejevic je napisao/la:@Faraon
Ne treba da nas zavara Evropa prosle sezone, to je na kraju i razlog sto smo ostali bez iste ove sezone. Prosli smo Ferenc i misli da smo jaki, a niko nije pogledao kako smo ih prosli. Prva utakmica horor poluvrijeme, gdje smo trebali primiti par komada, a jedva smo prelazili centar. Nije to nista specijalno bilo. Mislim da si pogresno shvatio ja uopste ne uporedjujem Bekrica i Blagojevica. Nama fali jedan pravi igrac koji ce biti razlika na terenu, koji ce nesto napraviti s loptom. Mi imamo ove sto zuje i dodaju se, pa ako Miroslav nesto ubaci, a gore Lendric ugura u gol to je to.
Ma razumijem ja šta ti govoriš, ja ti samo pokušavam reći da je Blagojević najbliži onome što ti želiš da gledamo u našem timu.
A realno teško je u našu ligu dovesti nešto specijalno veći kvalitet od Blagojevića, možda bi to bio Hervas ali to ne znamo tako da ne možemo komentarisati. Mislim igrač koji pravi razliku, poširok je to pojam, koliko vidim ne smatraš nešto previše ni Stevanovića ni Lendrića ni Blagojevića igračima koji prave neku razliku na terenu a ja pošteno da ti kažem ne sjećam se kada je onda Željo (i općenito klub u našoj ligi) imao igrača na terenu koji pravi razliku ako uzmemo da je Boske, Ivan i Jovan ne prave.
A sa druge strane bezveze je reći da Duljević, Peko i Ordagić (čini mi se da si njega spomenuo iz Slobode) prave razliku kod naših rivala a mi kao nemamo igrača njihovog kvaliteta, bar ja to tako gledam.
I da se dotaknem Bevaba nevezano za ovaj post, jedan sam od rijetkih koji ga brani i fakat mi nije jasno zašto se momak toliko pljuje, kakvu je on to kardinalnu grešku napravio u ove tri utakmice što je igrao? Popušio je onu loptu protiv Širokog gdje smo mogli primiti gol ali je jučer spasio gol protiv Slobode, a za ostalo zaista ne vidim po čemu je on to slabiji od ostalih?