Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 6:19 pm

@Faraon
Ne treba da nas zavara Evropa prosle sezone, to je na kraju i razlog sto smo ostali bez iste ove sezone. Prosli smo Ferenc i misli da smo jaki, a niko nije pogledao kako smo ih prosli. Prva utakmica horor poluvrijeme, gdje smo trebali primiti par komada, a jedva smo prelazili centar. Nije to nista specijalno bilo. Mislim da si pogresno shvatio ja uopste ne uporedjujem Bekrica i Blagojevica. Nama fali jedan pravi igrac koji ce biti razlika na terenu, koji ce nesto napraviti s loptom. Mi imamo ove sto zuje i dodaju se, pa ako Miroslav nesto ubaci, a gore Lendric ugura u gol to je to.

Virtu4L

čet avg 11, 2016 6:22 pm

GoodisonPark je napisao/la:Znači Samir kriv što svi ostali igrači izuzev par njih landara okolo a od njega se kao očekuje da sam razbije protivničku igru i ekipu, kako da ne. Evropu smo izgubili jer nam je dinamika i motorika na utakmicama bila smiješna, igrače sustigao umor jer rotacija skoro da nije ni bilo. To je razlog, ne bih da se vraćam na prošlu sezonu ali kad već spominješ da nije bilo Samira Bekrića ne bi ni došli u situaciju da budemo u igri za evropu poslednjih nekoliko kola. Konstatacija da je on jedini krivac je van pameti.
Kriv je jer se od njega najviše očekivalo. Sve je bilo podređeno njemu, kompletan vezni red je bio u službi Samira Bekrića. Ne moraš me bukvalno shvatiti da smo zbog njega ostali bez Evrope, ali njegove loše partije su najviše kumovale tome, da preformulišem, ako ti tako više odgovara.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:24 pm

Tuce je igrac za zadnjih 25 minuta.

avlami97
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:25 pm

sergejevic je napisao/la:@Faraon
Ne treba da nas zavara Evropa prosle sezone, to je na kraju i razlog sto smo ostali bez iste ove sezone. Prosli smo Ferenc i misli da smo jaki, a niko nije pogledao kako smo ih prosli. Prva utakmica horor poluvrijeme, gdje smo trebali primiti par komada, a jedva smo prelazili centar. Nije to nista specijalno bilo. Mislim da si pogresno shvatio ja uopste ne uporedjujem Bekrica i Blagojevica. Nama fali jedan pravi igrac koji ce biti razlika na terenu, koji ce nesto napraviti s loptom. Mi imamo ove sto zuje i dodaju se, pa ako Miroslav nesto ubaci, a gore Lendric ugura u gol to je to.
Boldirano :palacgore:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Virtu4L

čet avg 11, 2016 6:27 pm

rodrigo87 je napisao/la:Tuce je igrac za zadnjih 25 minuta.
Tuce je igrač za protivnike koji nas neće pretrčati kao Sloboda jučer. Tuce je prošle sezone imao učinak protiv Drine, Veleža, Travnika, Mladosti, Olimpica i to nam dovoljno govori za kakve je utakmice. Tuce nije igrač za 4-4-2 i slažem se sa Goodisonom da je ove sezone zavaljen.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

gavran
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:28 pm

Evo i ja iz bOnovica,sam sebe kaznio,odsluzio 2/3 kazne pa reko da se oglasim.Sa booom-ovima sam zavrsio.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:29 pm

Virtu4L je napisao/la:
Tuce je igrač za protivnike koji nas neće pretrčati kao Sloboda jučer. Tuce je prošle sezone imao učinak protiv Drine, Veleža, Travnika, Mladosti, Olimpica i to nam dovoljno govori za kakve je utakmice. Tuce nije igrač za 4-4-2 i slažem se sa Goodisonom da je ove sezone zavaljen.
Da, nije problem ako ce poceti protiv Viteza ili Mladosti DB, vec je problem ako pocne protiv Zrinjskog ili Slobode, jer mislim da su te dvije, uz nas, fizicki najspremnije ekipe. Protiv njih, i njima slicnih, moze igrati zadnjih 20 minuta.

sajo10
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:33 pm

+1

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:35 pm

Virtu4L je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Znači Samir kriv što svi ostali igrači izuzev par njih landara okolo a od njega se kao očekuje da sam razbije protivničku igru i ekipu, kako da ne. Evropu smo izgubili jer nam je dinamika i motorika na utakmicama bila smiješna, igrače sustigao umor jer rotacija skoro da nije ni bilo. To je razlog, ne bih da se vraćam na prošlu sezonu ali kad već spominješ da nije bilo Samira Bekrića ne bi ni došli u situaciju da budemo u igri za evropu poslednjih nekoliko kola. Konstatacija da je on jedini krivac je van pameti.
Kriv je jer se od njega najviše očekivalo. Sve je bilo podređeno njemu, kompletan vezni red je bio u službi Samira Bekrića. Ne moraš me bukvalno shvatiti da smo zbog njega ostali bez Evrope, ali njegove loše partije su najviše kumovale tome, da preformulišem, ako ti tako više odgovara.
On je i proljetos bio u gornjem domu po učinku i jedini koji mu je pomagao je bio Jovan ista situacija kao i sada. Od Zahirovića nije imao nikakve koristi kao ni od lijevog krila. Identična preslikana situacija iz Tuzle je naša igra proljetos, bekovi ništa, Miro zatvoren napadači loši a usput sad ima i još jednog manje igrača u vezi tako da je njegov napredak ove sezone evidentan, mnogo je spremniji i mnogo bolje igra defanzivno. On i Jovan drže naš vezni red sami, Miro pomaže ali pomaže više beku po strani, lijevi vezni/krilo ispada previše puta a ni ofanzivno ne daje mnogo, u situaciji kad ti i dvojica igrača u napadu zuje bez ikakvog cilja dobiješ to što dobiješ.

Kada se fino poslože sve linije onda će u vezi moći igrati ili Bekrić ili Šećer ili Uglješa neće biti mnogo razlike samo će trener rotirati prema svojim zamislima da li mu treba malo čvršća ili kreativnija sredina terena.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Elegant
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:43 pm

Kad imamo 1:0, 2:0 pa da sacuvamo rezultat do kraja, a kad je 0:1 on je visak !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 6:47 pm

avlami97 je napisao/la:Mi i kada smo igrali u formaciji 4-2-3-1, smo igrali sa veznim igračem na lijevoj strani (zeba, bekrić, Svraka). Je li mislite da smo to činili slučajno. Po meni ne., a igrali smo sa 5 klasičnih veznih igrača. Sada igramo u sistemu sa samo dva klasična vezna igrača i zato mislim da postavljanje Jovana ili Bekrića na lijevu stranu ni u kom slučaju nije krpljenje, nego svjesna namjera. Amar je želio i znao da zgusne sredinu i da na taj način napravi pritisak, kada za to dođe vrijeme. Milion puta smo ga uvalili na taj fazon, a u sjećanju mi ostaje ona akcija iz Banja Luke, kada su, čini mi se Zeba i Svraka po lijevoj strani napravili pomutnju, a Adilović pospremio loptu u gol. Tekma je prekinuta nakon toga.
Igrali smo sa njima na lijevom krilu jer nismo imali lijevo krilo i redom su ti igraci zavaljivani na toj poziciji.. Da ne pricam o pljuvanju od strane navijaca koje su dozivljavali na toj poziciji..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:47 pm

toliko izdvajati nekog, bilo kojeg igrača u jučerašnjoj utakmici je ipak malo nepravedno. kad niko nije dobro odigrao i kad je većina naših igrača izgubila većinu duela. svi su bili tromi, nezainteresovani, stajali daleko, dodavali samo prvom do sebe da ne ispadnu krivi i to je to. i ja sam prvi navijao za uglješu umjesto bekrića, ali to nije čarobni štapić koji će odjednom riješiti pola naših problema. da bogdu jeste ali nije. kostiću nije bekrić jaran k'o što je bio edisu.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:54 pm

ChWilla je napisao/la:toliko izdvajati nekog, bilo kojeg igrača u jučerašnjoj utakmici je ipak malo nepravedno. kad niko nije dobro odigrao i kad je većina naših igrača izgubila većinu duela. svi su bili tromi, nezainteresovani, stajali daleko, dodavali samo prvom do sebe da ne ispadnu krivi i to je to. i ja sam prvi navijao za uglješu umjesto bekrića, ali to nije čarobni štapić koji će odjednom riješiti pola naših problema. da bogdu jeste ali nije. kostiću nije bekrić jaran k'o što je bio edisu.
Apsolutno se slazem. Kada gubimo, gubimo kao ekipa, ne kao pojedinac. Ja ne krivim ni Bekrica, ni Bevaba, ni Sinisu, ni Vedrana. Kao ekipa smo podbacili, i sto prije trebamo ispraviti, vec u nedelju!

ChWilla
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:55 pm

ma ima utakmica gdje se itekako mogu izdvojiti krivci, ili glavni krivci. juče? teško.
gradi željo boli te *****

addyno1
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:03 pm

Tuce je doveden da bude vodja ekipe, kreativac koji moze napraviti visak igraca na sredini, dati dobar zadnji pas prema naprijed. Nazalost on to vise ne moze, vise je nego ocito. Prespor je, nema tih pasova a nije se nametnuo ni kao vodja. Najgore je sto nije navikao da ima obavezu u igri. Niko ga ne napada vec se iznose cinjenice. Trenutno imamo 3 vezna koji su jaci od njega, igracki, trkacki i sto je najvaznije brzi su mnogo.

Grbavica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:03 pm

Jebi ga, raja je uzela Bekrica i Bebaba na zub, tako da je izgleda svejedno kako ce oni igrati. Siniša jučer kriminalan, niko ni mukaet, Husic dobije crveni u 30. minuti, opet nista ili vrlo malo kritika, Nikolić jučer promaši zicer nakon kornera Bekrica ali niko to ne spomene. Neko ima kredit da mu se presute sve greske i lose partije dok nekome se prešuti i dobra igra. Sa Dadom je bila takva situacija u prošlosti. Ali eto, da smo realni, objektivni i strucniji vjerovatno ne bi prdili po forumu nego bi vodili nekoga, pa makar i Saobracajac.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:09 pm

To je to Chwilla, baš mene briga i za Samira i za sve druge, meni je samo Željo važan ali nije fer svega mi osipati paljbu po Bekriću jer njegov ostanak na klupi neće mnogo toga promjeniti. Možda će to u jednoj utakmici biti dobro ali u drugoj ako ne pobjedimo biće paljba i po nekom drugom. Da je Hervas na klupi a Samir igra ja bih prvi bio za to da uvede španca jer je mnogo kvalitetniji prema naprijed ali Uglješa i Šećer nisu tipovi igrača koji će sad praviti dar mar po sredini i praviti neku aman zaman razlliku na terenu i na tacni servirati lopte za Lendrića i Nikolića. To su više defanzivno orjentisani igrači koji ne mogu mnogo pomoći prema naprijed. Da ne govorim o kvalitetu kod prekida i centaršuteva Samira i njih dvojice. Što ti kažeš da nam Uglješa može riješiti sve probleme u igri ja bi svega mi parolu sa njegovim imenom napravio i raširio na sjeveru Grbavice.

Fudbal je timski sport i ako podbace samo 2-3 igrača to se odrazi na cijelu ekipu. U situaciji kao jučer nama ni Diego ne bi mnogo pomogao da je igrao na sredini. Realna kritika u redu, prvi ja sam za to ali pljuvanje bez osnova po samo jednom igraču koji je čak i dobar bio ja ne mogu prešutiti jbg.
Željo samo Željo!!!

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:09 pm

sergejevic je napisao/la:@Faraon
Ma razumijem ja šta ti govoriš, ja ti samo pokušavam reći da je Blagojević najbliži onome što ti želiš da gledamo u našem timu.

A realno teško je u našu ligu dovesti nešto specijalno veći kvalitet od Blagojevića, možda bi to bio Hervas ali to ne znamo tako da ne možemo komentarisati. Mislim igrač koji pravi razliku, poširok je to pojam, koliko vidim ne smatraš nešto previše ni Stevanovića ni Lendrića ni Blagojevića igračima koji prave neku razliku na terenu a ja pošteno da ti kažem ne sjećam se kada je onda Željo (i općenito klub u našoj ligi) imao igrača na terenu koji pravi razliku ako uzmemo da je Boske, Ivan i Jovan ne prave.

A sa druge strane bezveze je reći da Duljević, Peko i Ordagić (čini mi se da si njega spomenuo iz Slobode) prave razliku kod naših rivala a mi kao nemamo igrača njihovog kvaliteta, bar ja to tako gledam.

I da se dotaknem Bevaba nevezano za ovaj post, jedan sam od rijetkih koji ga brani i fakat mi nije jasno zašto se momak toliko pljuje, kakvu je on to kardinalnu grešku napravio u ove tri utakmice što je igrao? Popušio je onu loptu protiv Širokog gdje smo mogli primiti gol ali je jučer spasio gol protiv Slobode, a za ostalo zaista ne vidim po čemu je on to slabiji od ostalih?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

diego1921
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:13 pm

GoodisonPark je napisao/la:To je to Chwilla, baš mene briga i za Samira i za sve druge, meni je samo Željo važan ali nije fer svega mi osipati paljbu po Bekriću jer njegov ostanak na klupi neće mnogo toga promjeniti. Možda će to u jednoj utakmici biti dobro ali u drugoj ako ne pobjedimo biće paljba i po nekom drugom. Da je Hervas na klupi a Samir igra ja bih prvi bio za to da uvede španca jer je mnogo kvalitetniji prema naprijed ali Uglješa i Šećer nisu tipovi igrača koji će sad praviti dar mar po sredini i praviti neku aman zaman razlliku na terenu i na tacni servirati lopte za Lendrića i Nikolića. To su više defanzivno orjentisani igrači koji ne mogu mnogo pomoći prema naprijed. Da ne govorim o kvalitetu kod prekida i centaršuteva Samira i njih dvojice. Što ti kažeš da nam Uglješa može riješiti sve probleme u igri ja bi svega mi parolu sa njegovim imenom napravio i raširio na sjeveru Grbavice.

Fudbal je timski sport i ako podbace samo 2-3 igrača to se odrazi na cijelu ekipu. U situaciji kao jučer nama ni Diego ne bi mnogo pomogao da je igrao na sredini. Realna kritika u redu, prvi ja sam za to ali pljuvanje bez osnova po samo jednom igraču koji je čak i dobar bio ja ne mogu prešutiti jbg.
Pomogao bi sigurno,samo nece niko da me kontaktira .Hvala !

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:21 pm

diego1921 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:To je to Chwilla, baš mene briga i za Samira i za sve druge, meni je samo Željo važan ali nije fer svega mi osipati paljbu po Bekriću jer njegov ostanak na klupi neće mnogo toga promjeniti. Možda će to u jednoj utakmici biti dobro ali u drugoj ako ne pobjedimo biće paljba i po nekom drugom. Da je Hervas na klupi a Samir igra ja bih prvi bio za to da uvede španca jer je mnogo kvalitetniji prema naprijed ali Uglješa i Šećer nisu tipovi igrača koji će sad praviti dar mar po sredini i praviti neku aman zaman razlliku na terenu i na tacni servirati lopte za Lendrića i Nikolića. To su više defanzivno orjentisani igrači koji ne mogu mnogo pomoći prema naprijed. Da ne govorim o kvalitetu kod prekida i centaršuteva Samira i njih dvojice. Što ti kažeš da nam Uglješa može riješiti sve probleme u igri ja bi svega mi parolu sa njegovim imenom napravio i raširio na sjeveru Grbavice.

Pomogao bi sigurno,samo nece niko da me kontaktira .Hvala !
:lol:
Željo samo Željo!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava