Prosle srijede je ona bila,Mehe mi, ja se zbunioGrbavica je napisao/la:Allahu dragi ko nam radi u klubu, odoh svaki dan da se učanim ako će mi ona uručiti člansku![]()
![]()
EDIT: jubilarni stoti post evo svima poa za Ajzeu ide Edvin Po ili Uglješa
ChWilla je napisao/la:jel ovo ipe vodio konkurs...
Hurmasica je napisao/la:FOTO: FK Željezničar i Udruženje 1921 potpisali ugovor o medijskoj saradnji
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... nji/18707/" onclick="window.open(this.href);return false;
treba ići obnoviti člansku...ChWilla je napisao/la:ovo da ubiju u pojam one koji su se učlanili na vrijeme.
lopovi
Bravo i za prvi dio posta, a Boga mi i za drugiIzlija je napisao/la:Iako ima jako dobrih i konkretnih ideja ja vas molim da polako prestanemo naprđivati. Klub je napravio dosta lijepih stvari i mi navijači bi trebali da se udaramo nogom u guzicu jer nas napokon neko sluša i adekvatno zastupa u upravi, dosta stvari je odrađeno u zadnjih par mjeseci što nas je ubijalo u oči godinama ali treba malo povući ručnu. Ukoliko se neki planovi za skoriju budućnost ostvare, vrlo brzo ( 3 do 5 godina ) bi mogli igrati na novom stadionu i prevelika ulaganja u postojeći stadion je prosipanje para. Imamo upravu koja zna šta treba i ima solidan plan kako da to ostvari, podržimo ih i oni će uspjeti da nam svima osvjetlaju obraz.
Jedva čekam nedelju da svane, starijoj kćerci je rođendan 28-og i kao želju za poklon je tražla kartu za utakmicu da uokviri ispod slike sa utakmice. Nemogu biti ponosniji kada znam da vole Želju kao i ja.
jesam li pogriješio?ChWilla je napisao/la:jel ovo ipe vodio konkurs...
Hitno tražila mjesto u klubu kad je Lepi potpisao..još da je Uglješa polivali bi je vodom stalnoGrbavica je napisao/la:Allahu dragi ko nam radi u klubu, odoh svaki dan da se učanim ako će mi ona uručiti člansku![]()
![]()
EDIT: jubilarni stoti post evo svima poa za Ajzeu ide Edvin Po ili Uglješa