avlami97 je napisao/la:Po meni naš najbolji igrač je bio Bekrić, koji je utakmicu odigrao skoro bez greške. Pogledajte broj greškaka drugih i njihove kretnje, pa ospite paljbu, kao što osipate po Tuceu.
Drugi su griješili zato jer su učestvovali u igri, a Bekrić nije griješio zato što nije imao priliku da pogriješi. Defanzivno dezorjentisan, ofanzivno beskoristan, krije se iza Blagojevića, jedino za šta se borio jeste da izvede onaj slobodnjak i uzme loptu ispred nosa Miroslavu. Svi smo vidjeli kako ga je izveo.
Da se razumijemo, i mene da staviš u igru mogu odigrati bez greške, ali to nije poenta. Bekrić mora griješiti, takva mu je pozicija da četiri puta pogriješi ali da jednom pošalje pravu loptu i te greške više nisu bitne. Misimović je griješio po deset puta, ali onda jedna prava dođe do Džeke i Miske je kralj. Bekrić ne griješi zato jer ne pokušava, igra alibi igru, što ga automatski čini beskorisnim igračem.
Uglješa će bar oduzeti deset lopti po utakmici, staće u blok i nećemo primati eurogolove, to je koristan igrač, a Bekrić je igrač manje.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore