Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 4:51 pm

avlami97 je napisao/la:Protiv Viteza bih volio vidjeti sljedećih 11:

--------------------------Kjosevski-------------------------

Memija------------Aco-----------Bokaćini---------Bevab

------Miro----Uglješa----Bekrić-----Blagojević---------

------------Nikolić----------------Lendrić-----------------

Kasnije ubaciti Pozdera i Halvadžića, Šećerovića, zavisno od igre i rezultata.
umjesto bekrica secerovic treba igrat umjesto ace koji nije u formi toskas :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:52 pm

Kakav Toskas Mirso spucaj se razumom
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:52 pm

FK Željezničar se zahvaljuje navijačima na podršci u Tuzli

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... zli/21695/" target="_blank

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4L

čet avg 11, 2016 4:53 pm

avlami97 je napisao/la:Po meni naš najbolji igrač je bio Bekrić, koji je utakmicu odigrao skoro bez greške. Pogledajte broj greškaka drugih i njihove kretnje, pa ospite paljbu, kao što osipate po Tuceu.
Drugi su griješili zato jer su učestvovali u igri, a Bekrić nije griješio zato što nije imao priliku da pogriješi. Defanzivno dezorjentisan, ofanzivno beskoristan, krije se iza Blagojevića, jedino za šta se borio jeste da izvede onaj slobodnjak i uzme loptu ispred nosa Miroslavu. Svi smo vidjeli kako ga je izveo.

Da se razumijemo, i mene da staviš u igru mogu odigrati bez greške, ali to nije poenta. Bekrić mora griješiti, takva mu je pozicija da četiri puta pogriješi ali da jednom pošalje pravu loptu i te greške više nisu bitne. Misimović je griješio po deset puta, ali onda jedna prava dođe do Džeke i Miske je kralj. Bekrić ne griješi zato jer ne pokušava, igra alibi igru, što ga automatski čini beskorisnim igračem.

Uglješa će bar oduzeti deset lopti po utakmici, staće u blok i nećemo primati eurogolove, to je koristan igrač, a Bekrić je igrač manje.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Whisperer

čet avg 11, 2016 4:56 pm

Grbavica je napisao/la:Kakav Toskas Mirso spucaj se razumom
sta oces reci da je losi od ace koji je kriv za go na derbiu koji je kriv za goo u tuzli prvi, aco brate nije stari onaj, ako se doda da se necka oko ponude koja stoji, ja bi ga pustio, dzidic je juce strasno odigro u odbrani im , jahic jell se vraca sad protiv viteza ?? sta je sa zerom lazicem :palacgore:

avlami97
Kontakt:

Neymar 11 je napisao/la:

umjesto bekrica secerovic treba igrat umjesto ace koji nije u formi toskas :)
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali je meni Bekrić bio naš najbolji, najodgovorniji i najrastrčaniji igrač protiv Slobode. Protiv Širokog je također odigrao dobru utakmicu. Jovan je pokazao kako može funkcionisati lijeva strana, protiv Olimpika, a i u sredini dobijamo na kvalitetu. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Rammus
Kontakt:

Ma da je neko bio toliko loš individualno to bi bilo toliko očigledno da bi svi mi to primjetili i ne bi bilo potrebe za raspravom... ali nije, jednostavno kao tim smo podbacili, vidjeli ste kako oni lagano dođu do naše polovine i praktično iz tog dijela kreiraju napade,a protiv Širokog čim milimetar uđu na našu polovinu ide takav pritisak da su slabo šta mogli kreirati i po meni je to glavni razlog poraza, a zašto je to tako bilo, ja stvarno ne znam, možda su se igrači sami digli previše poslije 2 poprilično lagane pobjede, možda ih je Kostić pogrešno savjetovao, ali mi to ne možemo znati, bar ja mislim.

I ne treba pisati o nikakvom razmontiravanju Viteza, Sloboda ih je na jedvite jade uzela, otkinuli su bod u Širokom, iako nemaju nekih pojedinaca to je izuzetno borbena ekipa i dat će 120% na Grbavici. Ovo pišem iz razloga jer vidim da se o utakmici s Vitezom piše kao da nam neki tim iz 3. lige dolazi pa je ono upitno samo koliko ćemo golova dati.

avlami97
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:02 pm

Virtu4L je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Po meni naš najbolji igrač je bio Bekrić, koji je utakmicu odigrao skoro bez greške. Pogledajte broj greškaka drugih i njihove kretnje, pa ospite paljbu, kao što osipate po Tuceu.
Drugi su griješili zato jer su učestvovali u igri, a Bekrić nije griješio zato što nije imao priliku da pogriješi. Defanzivno dezorjentisan, ofanzivno beskoristan, krije se iza Blagojevića, jedino za šta se borio jeste da izvede onaj slobodnjak i uzme loptu ispred nosa Miroslavu. Svi smo vidjeli kako ga je izveo.

Da se razumijemo, i mene da staviš u igru mogu odigrati bez greške, ali to nije poenta. Bekrić mora griješiti, takva mu je pozicija da četiri puta pogriješi ali da jednom pošalje pravu loptu i te greške više nisu bitne. Misimović je griješio po deset puta, ali onda jedna prava dođe do Džeke i Miske je kralj. Bekrić ne griješi zato jer ne pokušava, igra alibi igru, što ga automatski čini beskorisnim igračem.

Uglješa će bar oduzeti deset lopti po utakmici, staće u blok i nećemo primati eurogolove, to je koristan igrač, a Bekrić je igrač manje.
Razumiješ se u fudbal i onda shvataš i vidiš da Bekrić u ekipi ima sasvim drugačiju ulogu od one koju je ranije igrao. bekrić igra iza Blagojevića ili u liniji sa njim. Ono što je nekada radio Bekrić, sada treba da radi Blagojević, jer igra ispred Bekrije. Protiv Slobode su Nikolić i Lendrić bili predaleko od naše srednje linije Miro-bekrić-Blagojević-beganović. većina se loše postavljala, a naročito S. Stevanović. Bevab je iz utakmice u utakmicu sve bolji.

barbarez
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:02 pm

avlami brate nije nam Blagoje rjesenje na toj poziciji. Topimo odlicnog igraca na krilu, koji ne moze probijati, a fenomenalno drzi sredinu. Nama zaista tu treba prodoran igrac. Ovako se odbrana skupi i onda napadaci jos manje prostora imaju.
Druga bi stvar bila da mi umjesto Nikolica imamo nekog razbijaca ko Krstanovic kojeg bi ja volio vidjet kod nas, pa da razbije odbranu kad se tako skupe i okruze ga.
Znam da si ti Jovana stavio jer krpimo poziciju, ali nije nam to dugorocno rijesenje pogotovo protiv jacih ekipa. Valjda ce dovesti nekog, ili ce taj Lazic konacno zaigrati. Za tog Mirzu vala gubim svaku nadu. O frajeru se prica godinu dana, covjek se uklapa ko da je sa Marsa dosao. Pa do sad je je jednom morao pokazat inesto i dobit sansu. Frajer jedva ponekad na klupi bude.

Virtu4L

čet avg 11, 2016 5:05 pm

barbarez je napisao/la: Znam da si ti Jovana stavio jer krpimo poziciju
Na taj način ćemo samo osakatiti dvije pozicije, a ovako bi samo jednu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:06 pm

Niz brdo.
slika
Uz brdo.
slika

psihopata
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:07 pm

znači bekrić bio najbolji,e svašta se ovdje može pročitati....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Ajzea
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:07 pm

Zasto kod nas na klupi sjede bolji igraci od onih sto su na terenu? Dan drugi, a ja nikako da shvatim.

Virtu4L

čet avg 11, 2016 5:09 pm

Ajzea je napisao/la:Zasto kod nas na klupi sjede bolji igraci od onih sto su na terenu? Dan drugi, a ja nikako da shvatim.
Jučer sam to isto pitao, to je samo kod nas i pitara.,

dell21
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:12 pm

Ni prvi ni zadnji poraz, bice njih jos ove sezone. Sezona je duga i svaka utakmica ce biti borba za svaki bod, sto se prije opustite i budete praili utakmice ukljucite malo i mozak pa nismo mi barcelona jbt.

sergejevic

čet avg 11, 2016 5:14 pm

Vjerovatno jer smo u nekom fazonu zakomplikuj sto vise da izgledas kao bolji trener. Kao neka iznenadjenja za drugog trenera, pokusaj nadmudrivanja, pa sami sebe nadmudrimo.

avlami97
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:16 pm

Mi i kada smo igrali u formaciji 4-2-3-1, smo igrali sa veznim igračem na lijevoj strani (zeba, bekrić, Svraka). Je li mislite da smo to činili slučajno. Po meni ne., a igrali smo sa 5 klasičnih veznih igrača. Sada igramo u sistemu sa samo dva klasična vezna igrača i zato mislim da postavljanje Jovana ili Bekrića na lijevu stranu ni u kom slučaju nije krpljenje, nego svjesna namjera. Amar je želio i znao da zgusne sredinu i da na taj način napravi pritisak, kada za to dođe vrijeme. Milion puta smo ga uvalili na taj fazon, a u sjećanju mi ostaje ona akcija iz Banja Luke, kada su, čini mi se Zeba i Svraka po lijevoj strani napravili pomutnju, a Adilović pospremio loptu u gol. Tekma je prekinuta nakon toga.

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:16 pm

Samo stavljajte Tuceta u prvu I branite ga, obit ce vam se o glavu.
Zasto su dovedeni Ugi I Secer?!
Hajmo se skupiti I dobiti Vitez

cikazubo
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:17 pm

avlami97 je napisao/la:Po meni naš najbolji igrač je bio Bekrić, koji je utakmicu odigrao skoro bez greške. Pogledajte broj greškaka drugih i njihove kretnje, pa ospite paljbu, kao što osipate po Tuceu. Bevab je spasio čist gol nakon greške Kjosevskog.
Upravo tako, njega etiketirati kao nekog krivca za golove i poraz juce nije nikako okej, po cemu je on npr bio losiji od Blagojevica, bio je cak i bolji, isto tako i protiv Širokog Brijega gdje je Jovan par lopti poslao u noge protivniku i u aut a Bekric je vukao kroz sredinu i opasno ubacivao iz prekida, vecina nas se slaze da bi Ugi trebao igrat sto zbog radiusa kretanja i defanzive tako i zbog brzine i odredjenih kvaliteta prema naprijed, ali ako vec kritikujemo igrace onda nemojmo birati samo odredjene mete za istresanje frustracija gdje je Tuce redovan, meni je juce najgori bio Stevo a sa njim Sinisa, Bevab i Blagi. Svidio mi se Boka opet, bas je cvrst, ima dobar start, dobro skace, i dosta je mirniji s loptom od Ace koji juce nije direktno kriv za golove ali je reagovao u par navrata panicno.

avlami97
Kontakt:

čet avg 11, 2016 5:19 pm

Minjore je napisao/la:Niz brdo.
slika
Uz brdo.
slika
Ovu drugu formaciju bih volio gledati kada igramo u gostima, :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava