Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 3:50 pm

Evo Eldar H. se nudi preko portala, trebali bi ga dovesti jos se nije odlucio za koji klub da igra, a dolaskom novog trenera u bivsem mu klubu on izgubio mjesto u ekipi pa nije htio produziti :P
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:52 pm

štreberi da reaguju hitno.
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:55 pm

Naravno Chwilla, mislio sam da presing kreće od napadača a naravno i svi ostali moraju praviti pritisak. Sigurno da bez takvog pristupa ni jedna formacija ne funkcioniše ali ova pogotovo jer si u njoj deficitaran sa brojem veznjaka, braniš se uvijek sa jednim igračem manje jer napadači su ostali negdje gore daleko. Jučer to nije radio skoro niko i to je ključ poraza uz naravno još neke popratne elemente.

Kada sve sumiramo mi i nismo toliko loši bili u odnosu na proljetos, što je znak da smo fizički i kondiciono ipak mnogo napredovali, to je neki osnov i iz toga bi trebalo da proizađe i naša mnogo bolja igra.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

krajisnik87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:55 pm

Ovako nesto protiv Viteza :
Veca-Memija,Aco,Toskas,Husic(ako je spreman fizicki i psihicki)-M.Stevanovic,Blagojevic,Secerovic,Lazic(ako je spreman)-Lendric,Pozder

Ako Lazic ne bude spreman a Halvadzic slab ili i on se povrijedi probati ko protiv Olimpica sa M.Stevanovic,Radinovic,Secerovic i Blagojevic u vezi po meni to je bolje nego guranje Beganovica na krilo.Ovako je moglo i protiv Slobode uz neke rotacije i izmjene u toku utakmice.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 3:58 pm

EdisMulalic je napisao/la:Samo da pozdravim Simeonea, Murinja, Kontea, Fergusona i Alegrija. Pa kako vas nije sramota srati ovdje dva dana, sto niste bili mangupi pa otisli u Tuzlu izlit taj bjes i grmit na tribini? NAVIJACI veliki, sa sport1 foruma. Dodji na utakmicu, zagrmi, daj podrsku, prestani srat. Ako ti se svidja, ne svidja, upali Real i gledaj. Nasladjujemo se pitarima, postali smo gori od njih. Nek vas bude sramota, a prepoznat ce se ovi. Toliko
Bravo majstore

Sent from my C5303 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:02 pm

Boccacini u naletu i sad hoce da ga mijenjaju sa Toskasom..Neka igra frajer sa Acom neka se uigravaju..Nema nikakve potrebe da se izostavlja iz startne postave protiv Viteza..Paznju treba obratiti na tu lijevu stranu i vezni red,kako naci najbolju varijantu a ne sad gurati Toskasa uz Acu nakon sto se ovaj dobro snasao sa Bocacinijem
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:03 pm

A nesto kontam, sto ne bi Memiju gurnuo na desno krilo, a Micu lijevo ?

ChWilla
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:05 pm

ako halvadžić ne može početi ni protiv autsajdera na grbavici u situaciji kad najočitije kuburimo sa lijevim krilom, odmah i njega guraj na sporazumni...ali ja mislim da može.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:09 pm

Željezničar je na Tušnju doživio treći uzastopni poraz u susretima s tuzlanskom Slobodom.

Nakon dva poraza proljetos u polufinalu Kupa, Plavi s Grbavice jučer su doživjeli i prvenstveni poraz.

– Nismo odigrali kako smo dogovorili. U prvom poluvremenu smo donekle dobro stojali. Prvi gol smo primili nakon pogreške naše odbrane i on nas je poremetio. Sloboda je bila bolja i zasluženo je pobijedila – izjavio je trener Željezničara Miloš Kostić za FENU.

Njegova ekipa agresivniju igru prikazala je tek nakon dva primljena gola, tačnije, u posljednjih petnaestak minuta susreta, ali tada je već bilo kasno da se stigne veliko vodstvo Tuzlaka.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:10 pm

Mislim da je red da zakljucimo jucerasnju utakmicu. Izgubili smo od bolje ekipe, koja je uigranija i cak bolja u odnosu na proslu sezonu. Ostali su bez Sarica i Ahmetovica, ali su doveli Karica,Grahovca,Zeca i mozda po meni najvece pojacanje Dzidic. Dodamo li na to malog Ordagica koji je nadosao bas i koji je jedan od tri najbolja igraca u ligi trenutno, te trenera koji je vrhunski, shvaticemo da nismo izgubili od Zepca ili Orasja.
Sljedeca stanica je Vitez. Nece im igrat jedan od glavnih igraca Milan Muminovic, ali itekako su opasni i znaju se braniti. Nadam se ranom golu koji bi rijesio vjerovatno sve..

Kapiten
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:17 pm

w0st je napisao/la:Zeljo ima moju podrsku do kraja sezone, ako osvoje nesto nastavljaju je imati , a ako ne osvoje nista , sljedece sezone cu da ih gledam preko TV a i tjt.
E svaka cast. Ako ima jos ovakvih neka napisu odmah. Da podebljam listu gnjavatora.
Hvala
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

roger_bannister4
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:20 pm

tm8782 je napisao/la:Evo Eldar H. se nudi preko portala, trebali bi ga dovesti jos se nije odlucio za koji klub da igra, a dolaskom novog trenera u bivsem mu klubu on izgubio mjesto u ekipi pa nije htio produziti :P
i ne samo to, Asim Škaljić i Sejo Bučan... Samo oni nas mogu vratiti na pravi kolosjek.

Šta vam je ba raja. Nakon pišljivog poraza, odmah se proziva trener, u užasnom stanju omladinski pogon, ništa se neće izgraditi, sve krenulo po zlu, svira nam u postavci sa svih strana, MORDOR NAD ŽELJEZNIČAROM. Hajmo malo ove negative stavit sa strane, možda će nam trebati ako nas klepi neko dvije tekme prije kraja, a da se za titulu borimo... :zeljeznicar1:
1921

cikazubo
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:23 pm

Jel kupio neko majicu sa Ivanom u fan shopu da nam baci sliku, meni nije dala ona da uslikam, bezveze je odradili skroz po meni.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:25 pm

EdisMulalic je napisao/la:Samo da pozdravim Simeonea, Murinja, Kontea, Fergusona i Alegrija. Pa kako vas nije sramota srati ovdje dva dana, sto niste bili mangupi pa otisli u Tuzlu izlit taj bjes i grmit na tribini? NAVIJACI veliki, sa sport1 foruma. Dodji na utakmicu, zagrmi, daj podrsku, prestani srat. Ako ti se svidja, ne svidja, upali Real i gledaj. Nasladjujemo se pitarima, postali smo gori od njih. Nek vas bude sramota, a prepoznat ce se ovi. Toliko
Pa sad.... i jesi i nisi u pravu.... iako ima par komentatora koji nisu zaslužili pažnju ali velika većina ljudi ovdje vrlo dobro zna šta je fudbal, šta su gostovanja i neki su išli na njih kad većina vas nije ocu ni u m*dima bila, vrlo dobro poznaju našu ligu i uslove u njoj i ide redovno na utakmice pa barem na one domaće, neki koji su vani a ima ih fin broj imaju objektivan razlog zašto nisu na tekmama ali zato redovno učestvuju u svim navijačkim akcijama i potpomažu navijačku scenu u BiH i niko od nas nije zaslužio takvo obraćanje a pogotovo dovođenje portala Sport1 (koji je za naše navijače učinio veliku stvar) u negativan kontekst sa pojedinim članovima koji su više dodijali i Bogu i narodu ali upravo zbog čvrstine rukovodećih ljudi ovog portala da svi imaju pravo da iznesu šta misle, pa i ti među njima, imamo i održavamo otvorenu diskusiju.
Ono što jesi u pravu je da podrška timu ne smije splasnuti već porasti nakon ovakvih mečeva, iako to se tako ne odvija u praksi jer nas j*be naš balkanski mentalitet svi mi ovdje bi voljeli da je naš hram fudbala pun svaku utakmicu i tome treba težiti. Ovakvi istupi kao što je tvoj neće doprinjeti punjenju tribina i ako bi klub zauzeo takav stav vrlo brzo bi se utakmice odigravale pred 200 navijača.
イビチャ・オシム

avlami97
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:26 pm

Rahat pogledah snimak utakmice na BHTu. Niko ne spori da smo odigrali lošu utakmicu. Bili smo predaleko od suparničkih igrača. Linije između sredine i dva napadača su također bile daleko postavljene. Imam osjećaj da smo svjesno prepustili loptu igračima Slobode, isto kao što je to učinila Sloboda kada su dali dva brza gola. Međutim, Sloboda je vrlo lako riješavala sve naše pokušaje jer su im igrači stajali blizu naših.

Bilo je mnogo loših, a daleko najlošiji je bio Siniša Stevanović. Veselinović je uvijek primao loptu bez ikakvih problema, jer je Siniša uvijek stajao 5-6 metara od njega. Sukrivac za prvi gol je Siniša (pored Bevaba, Beganovića i Kjosevskog), jer mu je Veselinović po ko zna koji put pobjegao. Kod drugog gola Veselinović također neometan prima loptu, jer je opet Siniša kasnio. Siniša je napravio i dva (po meni) čista penala, koje sudija nije svirao. I ostali naši glavni igrači (Miro, Lendrić, Nikolić pa i Blagojević) su odigrali jako loše.

Po meni naš najbolji igrač je bio Bekrić, koji je utakmicu odigrao skoro bez greške. Pogledajte broj greškaka drugih i njihove kretnje, pa ospite paljbu, kao što osipate po Tuceu. Bevab je spasio čist gol nakon greške Kjosevskog.

Sloboda nam je bukvalno iz dva šuta prema golu dala dva gola. Izmjenama nismo ništa postigli, a razlog su dobro postavljeni igrači Slobode. Ko god želi neka ponovo pregleda utakmicu i neka napiše svoje viđenje, pa kaže....Lendrić je izgubio toliko i toliko duela, a toliko i toliko dobio, isto važi i za ostale igrače.

Mislim da S. Stevanović treba igrati samo domaće utakmice, a u gostima tu ulogu prepustiti Memiji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Minjore
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:28 pm

Moderatori reagujte na postove pojedinih. Ne zelimo jednoumlje ali ne zelimo ni da se pojedini izivljavaju ovdje, pogotovo sa zeljama da se igraci povrijede, posvanje njima i slicno, pa makar to bio ja, odmah me banujte.. Ne moze ovako...

exbabilon
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:28 pm

Sto vise analiziramo utakmicu, manje vise svima redom nalazimo neke nedostatke. Bevab ispadao, Sinisa lose ispratio, Dzenis se nije vidio, Bekriji se naslo 100 mana, napadaci nisu ganjali, stoperi se nisu izborili s Karicem... ako cu posteno i Miro je dosta zujao, ali nije se previse izdvojio iz kompletnog sivila ekipe. Jovan takodjer. Ispali smo 10 stranica trazeci krivca za prvi go, 10 stranica za drugi go, i na kraju moj zakljucak je da smo ko ekipa izgledali lose, ocajno na terenu. Juce je bolja ekipa zasluzeno pobijedila, naravno ne nekom savrsenom igrom, ali sa puno jacim voljnim momentom.

I moram da se slozim sa @sergejevicem. Svu tu nasu bezmudost na terenu, to neko meljanje, kukavicluk i sve ostalo, najbolje se vidjelo kod starta Ordagica na Vecu. Niko, ama bas niko, nije prisao Ordagicu, objasnio mu par stvari, a ono je bio vrlo opasan start, a totalno nepotreban. Veca je bio blizi lopti, evidentno je bilo da ce doci do nje i ovaj se u njega zapuca, koljenom u prsa ili stomak. Pa niko da okruzi Bjelicu, da napravi pritisak... pitam se sta bi bilo da su uloge zamjenjene? Pa ebo me svak ako se Husref ne bi pojavio za 2 sekunde pored Bijelice i unosio mu se u facu... sem toga, za svaki, ama bas svaki faul koji je sviran za nas citav stadion je zvizdao i vrsio pritisak. Od klupe, igraca na terenu i navijaca, svi su juce bili kao jedno i gurali jedni druge ka pobjedi. A kod nas si imao 11 igraca na terenu, svaki od njih je igrao svoju utakmicu, neku alibi igru, prvom do sebe i nek ja nisam kriv. Tako se jos 10 godina nece pobijediti na Tusnju, zapamtite. Tako je bilo i prosle godine u oba meca, 11 nasih pojedinaca protiv tima, struke i publike. Nekad te sreca pogleda pa iz jednog suta na go pobijedis, ali nekad te i posteno natrpaju. Drugo ce biti naravno cesce ako se nesto ne promijeni.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u čet avg 11, 2016 4:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

zeka_tm87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:29 pm

tm8782 je napisao/la:Evo Eldar H. se nudi preko portala, trebali bi ga dovesti jos se nije odlucio za koji klub da igra, a dolaskom novog trenera u bivsem mu klubu on izgubio mjesto u ekipi pa nije htio produziti :P
ma nama samo treba lijevi vezni i the end sto se tice za pojacanja tu smo najtanji.

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:35 pm

Minjore je napisao/la:Moderatori reagujte na postove pojedinih. Ne zelimo jednoumlje ali ne zelimo ni da se pojedini izivljavaju ovdje, pogotovo sa zeljama da se igraci povrijede, posvanje njima i slicno, pa makar to bio ja, odmah me banujte.. Ne moze ovako...
:palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

čet avg 11, 2016 4:37 pm

Protiv Viteza bih volio vidjeti sljedećih 11:

--------------------------Kjosevski-------------------------

Memija------------Aco-----------Bokaćini---------Bevab

------Miro----Uglješa----Bekrić-----Blagojević---------

------------Nikolić----------------Lendrić-----------------

Kasnije ubaciti Pozdera i Halvadžića, Šećerovića, zavisno od igre i rezultata.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava