čet avg 11, 2016 4:28 pm
Sto vise analiziramo utakmicu, manje vise svima redom nalazimo neke nedostatke. Bevab ispadao, Sinisa lose ispratio, Dzenis se nije vidio, Bekriji se naslo 100 mana, napadaci nisu ganjali, stoperi se nisu izborili s Karicem... ako cu posteno i Miro je dosta zujao, ali nije se previse izdvojio iz kompletnog sivila ekipe. Jovan takodjer. Ispali smo 10 stranica trazeci krivca za prvi go, 10 stranica za drugi go, i na kraju moj zakljucak je da smo ko ekipa izgledali lose, ocajno na terenu. Juce je bolja ekipa zasluzeno pobijedila, naravno ne nekom savrsenom igrom, ali sa puno jacim voljnim momentom.
I moram da se slozim sa @sergejevicem. Svu tu nasu bezmudost na terenu, to neko meljanje, kukavicluk i sve ostalo, najbolje se vidjelo kod starta Ordagica na Vecu. Niko, ama bas niko, nije prisao Ordagicu, objasnio mu par stvari, a ono je bio vrlo opasan start, a totalno nepotreban. Veca je bio blizi lopti, evidentno je bilo da ce doci do nje i ovaj se u njega zapuca, koljenom u prsa ili stomak. Pa niko da okruzi Bjelicu, da napravi pritisak... pitam se sta bi bilo da su uloge zamjenjene? Pa ebo me svak ako se Husref ne bi pojavio za 2 sekunde pored Bijelice i unosio mu se u facu... sem toga, za svaki, ama bas svaki faul koji je sviran za nas citav stadion je zvizdao i vrsio pritisak. Od klupe, igraca na terenu i navijaca, svi su juce bili kao jedno i gurali jedni druge ka pobjedi. A kod nas si imao 11 igraca na terenu, svaki od njih je igrao svoju utakmicu, neku alibi igru, prvom do sebe i nek ja nisam kriv. Tako se jos 10 godina nece pobijediti na Tusnju, zapamtite. Tako je bilo i prosle godine u oba meca, 11 nasih pojedinaca protiv tima, struke i publike. Nekad te sreca pogleda pa iz jednog suta na go pobijedis, ali nekad te i posteno natrpaju. Drugo ce biti naravno cesce ako se nesto ne promijeni.
Zadnja izmjena:
exbabilon, dana/u čet avg 11, 2016 4:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.