gostovanje

domaca

Grk je dobar ali mora se sa njim poraditi na temperamentu igra jako i cvrsto ali je problem sto se nasa liga dosta razlikuje od Grcke gdje se tolerise malo grublja igra,nelibi se klizati u 16m gdje sa nasim sudijama ti je svako klizanje penal ili crveni,OVO JE MOJE ZAPAZANJE SA utakmice u SLO protiv Arsenalakrajisnik87 je napisao/la:Ne znam jos kakav je Lazic jer bez njega i Halvadzica nemamo lijevog krila ali ni jednog nismo puno gledali pa da ocjenjujemo.
Ugljesa ili Secerovic moraju imati mjesta u prvi 11 jer po meni Bekric ne moze nikako igrati juce kad krenula kontra on uzima loptu Miroslav protrcava on iza njega posla loptu haj da je to bila razdaljina velika ali sve u 10-15m.
Nikolic kad je dosao kontao sam evo odlicnog igraca za uci sa klupe zadnji minuta jer uvijek moze uraditi dobar potez i asistirati ili postici gol.Pozder bi po meni bio prvi izbor u paru sa haubicom.
Husica jos cekamo da vidimo neko kaze da je dobar igrac ali los u glavi i da na njega na racunamo,onda tu ostaje Bevab koji ne moze biti prvi izbor.
Juce nas je i Sinisa mogao kostati 2 penala/gola prvo ono guranje rukom sa ledja na 16 m ako je bilo za penala,drugo ona ruka al eto nista nije bilo za penala.
Talijana sam se nekako bojao kad je on bio prvi izbor za stopera sa Acom ali do sada je sve odradio korektno.Kakav je Toskas znali iko jer ja sam vise njega cekao nego talijana.Aco je u nekom padu poslije povrede ali cekamo ga jos.
Lendric,Blagojevic,M.Stevanovic su nasi najbolji igraci pa ih ne treba ni komentarisati.
Ima se jos igrati ono juce nista ne zatvara,a ni otvara tako da nije ni prva ni zadnja utakmica koju smo izgubili.
Uranio, naspavaoKospicar je napisao/la:Samo da vam kazem da nista nema od Matjasica ove sezone, on mi je licno to napisao ..
Sto se tice Halve i Lazica nisu ni imali sansu da se dokazu.
Po mom misljenju treba sad nekog od njih dvojice u prvih 11 protiv Viteza i proziv Zrinjskog.
LARS1921 je napisao/la:Uranio, naspavaoKospicar je napisao/la:Samo da vam kazem da nista nema od Matjasica ove sezone, on mi je licno to napisao ..
Sto se tice Halve i Lazica nisu ni imali sansu da se dokazu.
Po mom misljenju treba sad nekog od njih dvojice u prvih 11 protiv Viteza i proziv Zrinjskog.![]()
Uzimaš ekskluzivu delinju
Ja sam samo momku objasnio moje zapazanje o GrkuHurmasica je napisao/la:Ja majke mi ne kontam što vi toliko Grka spominjete. Naš štoperski par čine Boccaccini i Aco i ja ne vidim fakat potrebe da se to mijenja jer eto ne znaju forumaši kakav je Toskas igrač. Ima kup, biće i suspenzija, polako majka mu stara igrat će.
Ma nisam na tebe drug ni mislio, nego od jučer nekakva priča Toskas, Toskas, polako brate dobiće šansu kad bude potrebe za toiggy2377 je napisao/la:Ja sam samo momku objasnio moje zapazanje o GrkuHurmasica je napisao/la:Ja majke mi ne kontam što vi toliko Grka spominjete. Naš štoperski par čine Boccaccini i Aco i ja ne vidim fakat potrebe da se to mijenja jer eto ne znaju forumaši kakav je Toskas igrač. Ima kup, biće i suspenzija, polako majka mu stara igrat će.
Hvala iggy to sam i pitao kakav je Grk nisam pisao da mora igrati i nesto sl.iggy2377 je napisao/la:Ja sam samo momku objasnio moje zapazanje o GrkuHurmasica je napisao/la:Ja majke mi ne kontam što vi toliko Grka spominjete. Naš štoperski par čine Boccaccini i Aco i ja ne vidim fakat potrebe da se to mijenja jer eto ne znaju forumaši kakav je Toskas igrač. Ima kup, biće i suspenzija, polako majka mu stara igrat će.