Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 11:25 am

ja bi probao nesto ovako

gostovanje
slika

domaca
slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:28 am

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u Krškom (Slovenija) 16. 8. u 17.00 i 18. 8. u 11.00 sati odigrati prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Saudijske Arabije.

Igor Marković (Partizan, Srbija), Nihad Mujakić (Sarajevo), Sandi Husić (Wuppertaler SV, Njemačka), Andrej Đurić (Sarajevo), Besim Šerbečić (Radnik), Ivan Miličević (Široki Brijeg), Zinedin Mustadanagić (Sparta Prag, Češka Republika), Mato Stanić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Denis Žerić (Željezničar), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Emir Bijelić (Metz, Francuska), Petar Bojo (Široki Brijeg), Marijan Čavar (Zrinjski), Mario Bajo (Široki Brijeg), Ajdin Mujagić (Željezničar), Toni Nikić (Široki Brijeg), Amar Suljić (Ingolstadt, Njemačka), Marko Čubrilo (Partizan, Srbija), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Semir Smajlagić (Sarajevo), Stefan Kovač (Crvena Zvezda), Martin Zlomislić (Široki Brijeg).

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:31 am

U najmanju ruku Kostic nije znao cime Sloboda raspolaze jer kako drugacije objasniti postavku sa dva vezna, od kojih je jedan Bekric, i da takva sredina treba da parira Ordagicu, Karicu i Zebi koji su medju najboljim veznjacima lige.. Ili je precijenio nase igrace ili totalno podcijenio Slobodine, druge nema..

Volimo mi pametovati ali forumi i sluze za to.. Neki kazu lahko je biti general posle bitke ali mnogi su i prije utakmice upozoravali na Slobodinu sredinu i bili skepticni kada su vidjeli nas sastav.. Cudi me da su mnogi od nas vidjeli neke detalje a Kostic nije..

Ne bih ja rekao da je Musemic ispao nesto specijalno mudar.. Kostic mu je ostavio mnogo prostora tako da bi i losiji treneri od Husrefa taj prostor iskoristili..

Ako Kostic ne izvuce pouke bojim se da mu ne gine sudbina njegovih predhodnika..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

krajisnik87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:34 am

Ne znam jos kakav je Lazic jer bez njega i Halvadzica nemamo lijevog krila ali ni jednog nismo puno gledali pa da ocjenjujemo.
Ugljesa ili Secerovic moraju imati mjesta u prvi 11 jer po meni Bekric ne moze nikako igrati juce kad krenula kontra on uzima loptu Miroslav protrcava on iza njega posla loptu haj da je to bila razdaljina velika ali sve u 10-15m.
Nikolic kad je dosao kontao sam evo odlicnog igraca za uci sa klupe zadnji minuta jer uvijek moze uraditi dobar potez i asistirati ili postici gol.Pozder bi po meni bio prvi izbor u paru sa haubicom.
Husica jos cekamo da vidimo neko kaze da je dobar igrac ali los u glavi i da na njega na racunamo,onda tu ostaje Bevab koji ne moze biti prvi izbor.
Juce nas je i Sinisa mogao kostati 2 penala/gola prvo ono guranje rukom sa ledja na 16 m ako je bilo za penala,drugo ona ruka al eto nista nije bilo za penala.
Talijana sam se nekako bojao kad je on bio prvi izbor za stopera sa Acom ali do sada je sve odradio korektno.Kakav je Toskas znali iko jer ja sam vise njega cekao nego talijana.Aco je u nekom padu poslije povrede ali cekamo ga jos.
Lendric,Blagojevic,M.Stevanovic su nasi najbolji igraci pa ih ne treba ni komentarisati.

Ima se jos igrati ono juce nista ne zatvara,a ni otvara tako da nije ni prva ni zadnja utakmica koju smo izgubili.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

blueman-TM87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:38 am

Bekrija MORA na klupu

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:38 am

Kobiljar je raskinuo ugovor sa Sarajevom, tako da je punopravni clan Olimpika, tj moze se lako klepit xD
I ja puno ocekujem od Halvadzica, sada da li to ima osnova ili ne, vidjet cemo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kospicar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:41 am

Samo da vam kazem da nista nema od Matjasica ove sezone, on mi je licno to napisao ..
Sto se tice Halve i Lazica nisu ni imali sansu da se dokazu.
Po mom misljenju treba sad nekog od njih dvojice u prvih 11 protiv Viteza i proziv Zrinjskog.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

iggy2377

čet avg 11, 2016 11:43 am

krajisnik87 je napisao/la:Ne znam jos kakav je Lazic jer bez njega i Halvadzica nemamo lijevog krila ali ni jednog nismo puno gledali pa da ocjenjujemo.
Ugljesa ili Secerovic moraju imati mjesta u prvi 11 jer po meni Bekric ne moze nikako igrati juce kad krenula kontra on uzima loptu Miroslav protrcava on iza njega posla loptu haj da je to bila razdaljina velika ali sve u 10-15m.
Nikolic kad je dosao kontao sam evo odlicnog igraca za uci sa klupe zadnji minuta jer uvijek moze uraditi dobar potez i asistirati ili postici gol.Pozder bi po meni bio prvi izbor u paru sa haubicom.
Husica jos cekamo da vidimo neko kaze da je dobar igrac ali los u glavi i da na njega na racunamo,onda tu ostaje Bevab koji ne moze biti prvi izbor.
Juce nas je i Sinisa mogao kostati 2 penala/gola prvo ono guranje rukom sa ledja na 16 m ako je bilo za penala,drugo ona ruka al eto nista nije bilo za penala.
Talijana sam se nekako bojao kad je on bio prvi izbor za stopera sa Acom ali do sada je sve odradio korektno.Kakav je Toskas znali iko jer ja sam vise njega cekao nego talijana.Aco je u nekom padu poslije povrede ali cekamo ga jos.
Lendric,Blagojevic,M.Stevanovic su nasi najbolji igraci pa ih ne treba ni komentarisati.

Ima se jos igrati ono juce nista ne zatvara,a ni otvara tako da nije ni prva ni zadnja utakmica koju smo izgubili.
Grk je dobar ali mora se sa njim poraditi na temperamentu igra jako i cvrsto ali je problem sto se nasa liga dosta razlikuje od Grcke gdje se tolerise malo grublja igra,nelibi se klizati u 16m gdje sa nasim sudijama ti je svako klizanje penal ili crveni,OVO JE MOJE ZAPAZANJE SA utakmice u SLO protiv Arsenala

LARSSON
Kontakt:

Kospicar je napisao/la:Samo da vam kazem da nista nema od Matjasica ove sezone, on mi je licno to napisao ..
Po mom misljenju treba sad nekog od njih dvojice u prvih 11 protiv Viteza i proziv Zrinjskog.
Uranio, naspavao :ganja:

Uzimaš ekskluzivu delinju

Charlie Sheen
Kontakt:

Kako ce dici ekipu i kako cemo izgledati u naredne dvije utakmice pokazat ce koliko Kostic zna.Neko rece da ocekuje puno od Lazica,istog sam misljenja ja bi cak probao sa Lazicem na beku a na krilu smo bas tanki i nadam se pojacanju jer ovako ne moze.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:44 am

Kako ce dici ekipu i kako cemo izgledati u naredne dvije utakmice pokazat ce koliko Kostic zna.Neko rece da ocekuje puno od Lazica,istog sam misljenja ja bi cak probao sa Lazicem na beku a na krilu smo bas tanki i nadam se pojacanju jer ovako ne moze.

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:44 am

Ja majke mi ne kontam što vi toliko Grka spominjete. Naš štoperski par čine Boccaccini i Aco i ja ne vidim fakat potrebe da se to mijenja jer eto ne znaju forumaši kakav je Toskas igrač. Ima kup, biće i suspenzija, polako majka mu stara igrat će.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:45 am

Jovane imaš li statistiku Amara protiv Husrefa? Onako na prvu čini mi se da se nismo mi protiv Husrefa nikad naigrali.

Kospicar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:45 am

LARS1921 je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:Samo da vam kazem da nista nema od Matjasica ove sezone, on mi je licno to napisao ..
Uranio, naspavao :ganja:

Uzimaš ekskluzivu delinju

Larsone nemoj me sad pred rajom :rofl:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:46 am

Nedelja, 20:00h, Svi na Grbavicu!
slika

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:47 am

Aco i Bokacini su dobro odradili do sad i ne vidim razlog da se mijenja nesto sto dobro funkcionise.. Juce su bili citavo vrijeme pod pritiskom jer sredina nije postojala od momenta kada se umorio Blagojevic koji je do tada pokrivao 90% zadataka u sredini, a i bekovi su bili vise nego tanki..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

iggy2377

čet avg 11, 2016 11:49 am

Hurmasica je napisao/la:Ja majke mi ne kontam što vi toliko Grka spominjete. Naš štoperski par čine Boccaccini i Aco i ja ne vidim fakat potrebe da se to mijenja jer eto ne znaju forumaši kakav je Toskas igrač. Ima kup, biće i suspenzija, polako majka mu stara igrat će.
Ja sam samo momku objasnio moje zapazanje o Grku

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:49 am

Što više gledam ovaj prvi go sve mi se čini da bi ono Fejzić bez problema odbranio. Veca je stajao na golu ko i ja što bi stajao, ko da nije golman. Vjerovatno nije očekivao da onaj može doći do lopte i to glavom pored naše odbrane. Ma ništa potcijenili smo ljude počev od Kostića pa se prenijelo i na igrače, a i na većinu nas. Ja sam cijelo vrijeme jučer strahovao, a i inače strahujem da nam se neko od ovog glavnog trojca ne povrijedi, e onda bi baš bila flauta.

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 11:51 am

iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ja majke mi ne kontam što vi toliko Grka spominjete. Naš štoperski par čine Boccaccini i Aco i ja ne vidim fakat potrebe da se to mijenja jer eto ne znaju forumaši kakav je Toskas igrač. Ima kup, biće i suspenzija, polako majka mu stara igrat će.
Ma nisam na tebe drug ni mislio, nego od jučer nekakva priča Toskas, Toskas, polako brate dobiće šansu kad bude potrebe za to :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 11:52 am

iggy2377 je napisao/la:
Hvala iggy to sam i pitao kakav je Grk nisam pisao da mora igrati i nesto sl.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava