hahaha ne vjerujem

BHDragons je napisao/la:Imamo još šanse mislim da Malta nema licencu tako da mi upadamo 100%
Šta li si ti konzumirao?ono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
Ma i mi smo na taj fazon..ono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
Jel to ni oni nemaju licencu pa smo vec 3 boda upisalishzna je napisao/la:Šta li si ti konzumirao?ono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
Iako u pogrešnom trenutku ovo piše nije daleko od istineshzna je napisao/la:Šta li si ti konzumirao?ono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
zato mi igramo tika taku i onda idemo okomito na gol...sijeva sa svih strana kad mi igramoono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
A isto tako imamo nekog kosonju koji ko ima neku tehniku ali mu niko ne pomaze..delinjo je napisao/la:zato mi igramo tika taku i onda idemo okomito na gol...sijeva sa svih strana kad mi igramoono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
haha gddje cemo mi vrsiti nekome presing 90 minuta....Tuce ima snage za 13 minutaOkolele je napisao/la:A isto tako imamo nekog kosonju koji ko ima neku tehniku ali mu niko ne pomaze..delinjo je napisao/la:zato mi igramo tika taku i onda idemo okomito na gol...sijeva sa svih strana kad mi igramoono.na je napisao/la:Slavija se mora pobjediti, bez obzira cekali pobjedu Olimpica ili ne. Gledam ih uzivo sad za vikend, puse ljudima na sve strane, Vitez mogao dati jos jedno 4 sigurna komada. U napadu nemaju nikoga da zna nesto aman s loptom, na centru neki kosonja ko i ima tehniku a niko mu ne pomaze, tako da se mora vrsiti presing 90 minuta na tu odbranu i sve osim pobjede je smijesno.
I mene interesuje ovo za karte.Kapiten je napisao/la:Razmontirat cemo Slaviju... Hare ce nas preporoditi.
Koliko li ce karte kostati ?
Ma otisli svi, nista prije sutraLARS1921 je napisao/la:pola foruma
Petak u bachusu milica todorovic ulaz 10km, mozes s tom kartom uci na tekmuPlava Porodica je napisao/la:I mene interesuje ovo za karte.Kapiten je napisao/la:Razmontirat cemo Slaviju... Hare ce nas preporoditi.
Koliko li ce karte kostati ?