ma dosta je mahale u Zelji brate...mislim da je vrijeme da se to prevazidje...cikazubo je napisao/la:Eno na gg napisase da je klub prijavio Stanu u Fitness Universe da trenira sa nasim igracima, sto u prethodna 2 mjeseca nije bio slucaj, ja bi bas volio kad bi Stanu vratili, momak i po, a na terenu je sigurno bolji od Bevaba i moze uskocit na obje bekovske pozicije kad smo deficitarni zbog povreda/kartona pa i na krilo moze kad je nuzda..
Ma kazem u slucaj da je fizicki spreman, meni je Bevab igrac ala Mladenovic, a Stana moze pokrit i lijevog beka sasvim solidno, a ima i potrebno iskustvo, kao drugi-treci izbor mislim da nije los jer pokriva obje strane, kao sto rekoh sve pod uslovom da je dobro fizicki pripremljen jer mahalanja kod Koste i Lesnika svakako vise nema.delinjo je napisao/la:ma dosta je mahale u Zelji brate...mislim da je vrijeme da se to prevazidje...cikazubo je napisao/la:Eno na gg napisase da je klub prijavio Stanu u Fitness Universe da trenira sa nasim igracima, sto u prethodna 2 mjeseca nije bio slucaj, ja bi bas volio kad bi Stanu vratili, momak i po, a na terenu je sigurno bolji od Bevaba i moze uskocit na obje bekovske pozicije kad smo deficitarni zbog povreda/kartona pa i na krilo moze kad je nuzda..
A ako je Husicu otkaz onda smo stvarno komedija po pitanju transferaCharlie Sheen je napisao/la:Ako je tacno za Stanuu onda je vjerovatno Husicu otkaz
I ja se bas pitam? Svasta cemo mi izmisliti.Hurmasica je napisao/la:A što bi to Husić dobio otkaz?
Niđe veze, čovjek nakon utakmice sa Sarajevom imao suspenziju jednu utakmicu i u međuvremenu istegao ložu te je sve do prije 2,3 dana odvojeno trenirao od ekipe tj. trčao. To što je Stanić prijavljen uz ekipu (ako je uopšte i tačna ta informacija) ne mora da znači apsolutno ništa a kamoli da će neko otkaz dobiti.fanaticZeljin je napisao/la:I ja sbas pitam? Svasta cemo mi izmisliti.Hurmasica je napisao/la:A što bi to Husić dobio otkaz?
Grbavica je napisao/la:Je li sutra utakmica na mojatv?
papire cekamo, oko rusije su, vuku ih irvasi, al ih jebe ljeto maloTryg je napisao/la:Sta je sa Joshidom?