gori si ti sto se trudis zivota miGoodisonPark je napisao/la:Ima li neko neki argument da je odlična stvar za Želju i za sve nas postavljati tačan sastav par dana prije utakmice ili ćemo se lagati i dalje? Čudi me za Miloša i za sve ostale trenere da su toliko glupi pa na pres konferencijama ne izdiktiraju sastav novinarima? Baš čudno s'obzirom da se sve već zna.
Za mene je ova diskusija gotova, a pojedini neka razmisle malo o svemu.
Ovo mi djeluje kao ista rasprava kad sam pisao striktno 5% za pitare na derbiju i lakšu kontrolu manjeg broja ljudi, vidjeli smo šta je bilo.
A šta mogu Delldelinjo je napisao/la:gori si ti sto se trudis zivota miGoodisonPark je napisao/la:Ima li neko neki argument da je odlična stvar za Želju i za sve nas postavljati tačan sastav par dana prije utakmice ili ćemo se lagati i dalje? Čudi me za Miloša i za sve ostale trenere da su toliko glupi pa na pres konferencijama ne izdiktiraju sastav novinarima? Baš čudno s'obzirom da se sve već zna.
Za mene je ova diskusija gotova, a pojedini neka razmisle malo o svemu.
Ovo mi djeluje kao ista rasprava kad sam pisao striktno 5% za pitare na derbiju i lakšu kontrolu manjeg broja ljudi, vidjeli smo šta je bilo.
bas tako, milos znaOkolele je napisao/la:Mozda je pocetni a mozda i nije..
Hvala brate punoEisenbahner1921 je napisao/la:Mirso brate nije više Rastoder u Olimpiji, sad je Mandarić, kasniš godinu dana
Leone legendo nek sretan, sve najbolje![]()
kao da sutra neko nece biti iz slobode gore u hotelu i vidjeti na treningu ko ce igrati..ljudi moji..pocnes sa blagijem na strani dzenisa gurnes u sredinu i eto ti te famozne prevage koja sigurno donosi gol..zabijes ga i onda rotiras blagu i dzenisa i zabijes jos jedan jer musemic je ostao iznenadjen hahahacikazubo je napisao/la:Stvarno je komicno sto postavljate tacan sastav dan dva pred tekmu vec 3 kola jos pravite ostale kao smijesnim kad vam ukažu na to, dobro goodison spomenu ne kriju dzaba treneri karte na presicama, bas danas gledam Pusnika pitaju ga za taktiku i imena kaze on jel se zezate il me ozbiljno pitate, novinarka kaze ne zezam, on odgovara vidjeces sutra. Nisu to stvari za igranje ali eto vi bolje znate, a vjerujte da protivnickom trneru itekako znaci jel Blagi igra u centru ili lijevo krilo a kamo li nesto drugo.
Koristi nam ne moze donijeti, ne kriju treneri dzaba karte i dan pred utakmicu, nikad nisam vidio niti jednog trenera da je novinarima rekao nesto konkretno po pitanju igraca i taktike za predstojeci mec, ali dobro..pintol_TM87 je napisao/la:kao da sutra neko nece biti iz slobode gore u hotelu i vidjeti na treningu ko ce igrati..ljudi moji..pocnes sa blagijem na strani dzenisa gurnes u sredinu i eto ti te famozne prevage koja sigurno donosi gol..zabijes ga i onda rotiras blagu i dzenisa i zabijes jos jedan jer musemic je ostao iznenadjen hahahacikazubo je napisao/la:Stvarno je komicno sto postavljate tacan sastav dan dva pred tekmu vec 3 kola jos pravite ostale kao smijesnim kad vam ukažu na to, dobro goodison spomenu ne kriju dzaba treneri karte na presicama, bas danas gledam Pusnika pitaju ga za taktiku i imena kaze on jel se zezate il me ozbiljno pitate, novinarka kaze ne zezam, on odgovara vidjeces sutra. Nisu to stvari za igranje ali eto vi bolje znate, a vjerujte da protivnickom trneru itekako znaci jel Blagi igra u centru ili lijevo krilo a kamo li nesto drugo.
Lik se obraca upravi i govori sto ne pocnu radovi na istoku, jel to cekate izbore? Pa onakve hadalje bih odmah maljem udaro po glavi.Okolele je napisao/la:Joj kad vidim one pacijente na fb stranici i komentare smuci mi se dan..