Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

baxuz87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 2:38 pm

teatrale36 je napisao/la:Zna li neko kad je utakmica protiv Viteza,subota ili nedelja?
Pomjerena je za nedjelju u 20:00h zbog sutrasnje utakmice.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

teatrale36
Kontakt:

uto avg 09, 2016 2:48 pm

baxuz87 je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:Zna li neko kad je utakmica protiv Viteza,subota ili nedelja?
Pomjerena je za nedjelju u 20:00h zbog sutrasnje utakmice.
Hvala za info :palacgore:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 2:51 pm

Iako mi nije drago što nas sindikat napada jer podržavam rad takve ustanove, ne i njenih predstavnika ali ustanove stvarno da, drago mi je što će slomiti zube na nama i slijedeći put će bolje provjeriti informaciju koju im daju nenadležni ljudi u pojedinim slučajevima. Iako naš zakon o radu štiti i poslodavca i radnika stvarna prava u velikoj većini pripadaju poslodavcu, iako u našem zakonu još ima segmenata zaostalog socijalističkog režima on se polahko mijenja i sve se više ubacuju novi članovi u zakonu koji naginju zapadno-kapitalističkom uređenju za koji mi nemamo mentalitet da shvatimo. Upravo je ovdje Bogijeva prva greška jer nije shvatio da ono što mu "ljudi" savjetuju nije u zakonskoj legislativi obrađeno na način kako je njemu objašnjano. Meni je drago što se klub obratio članovima u kratkom članku koji iznosi esenciju problema i ne dotiče se detalja koji dodatno ocrnjuju Bogija. Većini je jasno ( osim njemu samom ) da je on kolateralna šteta promocije sindikata i većini je žao što se jedan bivši igrač odlučio na ovakav potez ali je svima klub na prvom mjestu a to je trebao biti i njemu. U svakoj kompaniji koju je jednom tužba opekla vodi se detaljna arhiva o uposlenom a zbirni performans i učinak uposlenog se može ocjenjivati već nakon drugog kvartala, ovdje nije slučaj o kolektivnom ugovoru na neodređeno već o pojedinačnom ugovoru na određeno vrijeme i kao takav je podležan nekim drugim zakonima i propisima.
イビチャ・オシム

Tryg
Kontakt:

uto avg 09, 2016 2:55 pm

Imal ko kontakt sa Lendricem, da vidim gdje je uzeo onakvu majicu ili mu je napravljena po narudjbi, hocu istu onakvu sebi da uzmem, treba mi za spavace sobe :kafa:

VIdim na ebayu ima, ali ne bas ista.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 2:56 pm

Tryg je napisao/la:Imal ko kontakt sa Lendricem, da vidim gdje je uzeo onakvu majicu ili mu je napravljena po narudjbi, hocu istu onakvu sebi da uzmem, treba mi za spavace sobe :kafa:

VIdim na ebayu ima, ali ne bas ista.
https://www.underarmour.com/en-us/mens- ... pid1249874" target="_blank

eto je
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

uto avg 09, 2016 2:56 pm

arelinho je napisao/la:Kako smiješna situacija pred polazak naših igrača u Tuzlu. :lol: :lol: Bio je Memija i neka još dvojica sa njim nisam fino vidio pošto je baš daleko. Nose kesu sa sobom bili u prodavnici i pripremili se za put prema Tuzli i dolaze pred bus kad Kostić pred busem. Uzima im kesu gleda šta ima i uze pola stvari iz kese. :lol: :lol: Sto posto čips ili tako nešto. :palacgore: :palacgore:
Sad kad izadje senzacionalni naslov na nekom šklj portalu "Kostić izgladnjuje igrače Željezničara".. :rofl: :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:03 pm

Ne daj Boze da Kostic obiđe Argelini i ostale šiša kafice, tricali bi oko stadiona dva dana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nookey
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:07 pm

Kad je bio naslov Igrači Želje idu na zimske pripreme bez jakni, može i ovaj :)

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:08 pm

pinki je napisao/la:Kad je bio naslov Igrači Želje idu na zimske pripreme bez jakni, može i ovaj :)
Joj ono je fakat odron od naslova bio :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Qwerty_1987
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:17 pm

Jel' zna neko jel Jaha otišao sa ekipom u Tuzlu ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:19 pm

Qwerty_1987 je napisao/la:Jel' zna neko jel Jaha otišao sa ekipom u Tuzlu ?

Nece on igrati u Tuzli, ako protiv Viteza ne bude spreman neka ide.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:20 pm

Dok funkcioniše odbrana kako treba ok je :D I ako ga ne plaćamo što ne igra

Qwerty_1987
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:21 pm

Hvala na odgovoru, ma zbog širine ekipe za rotacije valjalo bi da se što prije vrati, nadam se protiv Viteza.

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:23 pm

rekose mi da je Kostic oduzeo kolu Memiji koji je planirao u busu da degustira...bravo brate ...Memija mani se kole i slicnih gluposti ako ove sezone imas namjeru bilo kako zaigrati...***** mu majku kako ne zna sta je dobro za njega ...pileci mozgovi...BRAVO KOSTICU !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

uto avg 09, 2016 3:28 pm

sky cola garant
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:29 pm

Virtu4L je napisao/la:sky cola garant
jesi ziv ti ? :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:32 pm

za Matijasa se ne nadajte previse,rekao mi je da on ima zelju da dodje kod nas zbog navijaca,ali da je tesko izvodivo jer je kasno prije svega i jer je 90% dogovoren sa jednim drugim klubom(ime nije otkrio) ali ostavio je mogucnost da se nesto promjeni ...ali uglavnom sanse su male eto da znate ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:33 pm

Ja reko ode u Lyon, samo neće da otkrije :shisha:

Haklapuc
Kontakt:

uto avg 09, 2016 3:34 pm

Sutra najprije želim vidjeti igru kao protiv Širokog. Smireno, disciplinovano bez previše grešaka i sa intervalima dominacije na terenu. Ako se to ostvari, ni nesretan poraz mi neće toliko teško pasti. Bilo kako bilo, ja sam uvjeren da ćemo sutra ostvariti dobar rezultat, a to je realno sve osim poraza. Samo pametno i hrabro, bez potcjenjivanja i precjenjivanja bilo kojeg protivnika. Bitno je da igrači ostanu na zemlji i u slučaju eventualne pobjede sutra.
Najvažnije je da polako vratimo pobjednički mentalitet koji smo imali s Amarom, to je ono što nam odavno fali.
Kostić ima moju punu podršku u svom radu, polako dokazuje svima da nije neki šarlatan. Predan rad se mora isplatiti, a mislim da smo napokon pogodili s trenerom.

Whisperer

uto avg 09, 2016 3:34 pm

delinjo je napisao/la:za Matijasa se ne nadajte previse,rekao mi je da on ima zelju da dodje kod nas zbog navijaca,ali da je tesko izvodivo jer je kasno prije svega i jer je 90% dogovoren sa jednim drugim klubom(ime nije otkrio) ali ostavio je mogucnost da se nesto promjeni ...ali uglavnom sanse su male eto da znate ...
znaci nije prihvatio nase uslove bolje receno to je to :) jer se ceko odg njegov na zeljine uslove

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava