LARS1921 je napisao/la:Ma imaš mali milion primjera u ligi, pa i timova što je poispadalo, ali neće preko njih dobiti reklamu nego preko nas.
logika, što bi rekao čombe
kome je interesantno kad krupa, metalege, vitez, mladost, olimpik, čelik ne plaćaju igrača, kad mu kasni 10 plata, kad nema nikakvo moguće osiguranje, kad mu se prijeti hladnim oružjem ?
nikome
prvom meni, preletim preko naslova i to je to
ali kad se spomene željo (pa i sarajevo iskreno) malo se više ljudi zalijepi za to
bio navijač tog kluba ili ne
a razlog, vjerujem da je vrlo jasan
očito je da naš klub id naprijed, nekim segmentima "trči", u nekim "hoda", u nekim "puže" ali ide naprijed
i očito je da to mora smetati nekome, ko svoje interese ne vidi u tome
pa bio on "neko naš" iz kluba koji gubi konce, bio neko lijevi, neko iz drugogo kluba kojem više neće moći prolaziti njegovi "marifetluci"...ali naravno da smeta kad u stadu crnih ovaca vidiš bijelu...bode u oči
Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH će svoju medijsku pažnju zaslužiti drugim stvarima i projektima, koje ćemo realizovati sljedeće godine za naše članove, ali niti jedan klub u BiH neće biti pošteđen kritika kada dođemo do informacija o njihovom poslovanju i samom odnosu prema njihovim igračima. Niti „mali“ niti „veliki“ klubovi, ako takva podjela uopće može postojati", navodi se u saopštenju Sindikata profesionalnih fudbalera.
e ovo bih baš volio vidjeti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍