Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 23, 2016 11:30 pm

Fanzi je napisao/la:Moze li molba za sve.... Tifa nije propao ko opcija. Plan b se radi ako Tifa izradi.
Eh sad... Plan b je jako lijep. Al moze li da ostane ko iznenadjenje? Da ljude koji znaju za njega ne pitate, a i oni da ne govore? Hajmo svi uzivat...
Evo ja necu pitati, volim iznenadjenja, jos ako oba plana budu to bi tek bilo iznenadjenje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Fanzi
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:31 pm

Ne uzivam, nego radimo na opcijama c, d i e koje cete nadam se vec gledati u narednim utakmicama.
Senade, tacno je da momci i ja radimo bez naknade.

kontranogama
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:42 pm

Fanzi je napisao/la:Ne uzivam, nego radimo na opcijama c, d i e koje cete nadam se vec gledati u narednim utakmicama.
Svaka vam cast, dabogda se negdje dobro oparili.
Nego citam vec danima a necu da napisem nista jer je atmosfera pravo pozitivna, ali mene malo strah ove prve tekme. Puno, puno novih kvalitetnih imena pa raja puno i ocekuje, ali siroki nije mala maca pa kontam ili momci da poginu pa da raja bude zadovoljna ili da mi uzmemo tri bobe pa kakva god igra bila. sve zbog kontinuiteta ove pozitive. Zbog toga sto se puno ocekuje od igraca bojim se da ne igraju u grcu pa smo onda donji.
Samo da atmosfera bude ista poslije 18.00 u nedelju.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

NoKe
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:42 pm

Garant neke Brazilke.. samba i folovi :palacgore:

Grbavica
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:45 pm

NoKe je napisao/la:Garant neke Brazilke.. samba i folovi :palacgore:
ona sa OBN nastupa
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Brkoo
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:47 pm

Fanzi je napisao/la:Ne uzivam, nego radimo na opcijama c, d i e koje cete nadam se vec gledati u narednim utakmicama.
Svaka vam cast :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AdoS
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:50 pm

Ponosan sam na svog Želju i izbora izvođača Grbavice.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

diego1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:54 pm

Svaka vam cast momci !! daBogda vi milione zaradili !!
HVALA TI BOŽE ŠTO VOLIM LJOŽE!!! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:57 pm

slika
Ja sam Kerim Memija.
Rođen sam 06. januara 1996. godine u Sarajevu. Moja životna priča tekla je pokraj stadiona. Graja na terenu i navijanje sa tribina pratili su vikende, a zvuk je pratila slika ispred dječijih očiju koje su sa prozora zgrade gledale na teren i južnu tribinu. Tako je nastala ljubav prema plavoj boji i odluka da postanem fudbaler kluba. Znao sam svaku reakciju i emociju tribine. Jug, kada se raduje, jug kada šuti, jug kada tuguje. I dječački snovi o lijepim momentima, o navijačima koji slave tvoje ime, nastup tvoje ekipe su postali odluka mog života. Moj otac će me upisati u omladinsku školu, a slobodno vrijeme ću provoditi na betonskom igralištu kraj stadiona Grbavica. Time sam bio bliži svojim snovima o nastupu na velikom travnatom terenu.
Pamtim i sjećam se moje prve utakmice na Grbavici, kada me je otac poveo među navijače, znam i osjetim puls juga. Znam šta je plava porodica, ja sam njen dio. Da nisam postao fudbaler Želje, sigurno bi mi zanimanje bilo navijač. Nanizalo se stotine utakmica koje sam gledao, usponi i padovi, mnoge od njih gledao samostalno, jer tata radi dva posla.
Moja mama je domaćica, a mlađa sestra pohađa OŠ Grbavica 2, kao i ja što sam je pohađao nekad. Želim pomoći svojim roditeljima, pružiti priliku i pomoći svojoj sestri.
Stoga, znam da se dosta pričalo o mom odlasku tokom posljednjih mjeseci, ali ostajem, ne žuri mi se. Siguran sam da mogu pružiti još mnogo toga voljenom klubu, klubu koji je meni dao sve i odredio moj život, odredio mene kao ličnost. Da ostatak svoje karijere provedem u Želji, nikada ne bih požalio.
U Želji sam 15 godina, čitavo svoje djetinjstvo. I malo je... Posljednje dvije godine nastupam za prvi tim.
Svaki poraz i pobjedu kluba duboko u sebi emotivno preživljavam. Najdraži momenat sigurno je osim debija, pobjeda protiv Ferencvarosa. Nesretno ispadanje od Metalurga i danas mi teško pada.
Bek ili krilo, ako pitate, kažem... može i napadač. Možda ne znate, ali u omladinskoj školi sam igrao na svim pozicijama, što uveliko pomaže mojoj igri i sada mogu da odgovorim na mnoge zahtjeve stručnog štaba.
Znam da je utakmica protiv Širokog jako važna. Znam da će Grbavica biti puna, znam da to dječak sa početka priče nije mnogo puta gledao. Svejedno, svjestan je taj dječak, danas prvotimac kluba grandioznosti dekora, ljubavi navijača i potrebe da im se revanšira.
I ja željno iščekujem utakmicu! Pratim vijesti, čitam komentare navijača, pripremam se psihički. Do utakmice, odmaram u krugu porodice i djevojke.
Dođite svi protiv Širokog! Samo zajedno možemo mnogo.
‪#‎SamoŽeljo‬

Fanzi kapa dole :klanjase2:
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u uto feb 23, 2016 11:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 23, 2016 11:58 pm

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4261106658" onclick="window.open(this.href);return false; :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

sri feb 24, 2016 12:01 am

Najbolje da nista ne pisete o tom izvodjacu, nego ovako jedni pisu kao znaju, drugi nagadjaju i samo se covjek smori citajuci a nista ne procita konkretno.
Ili napisite ko je ili cutite pa da uzivamo na tekmi svi zajedno:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

sri feb 24, 2016 12:10 am

Kerim Memija :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri feb 24, 2016 12:10 am

Gledam maloprije proslavu titule iz 2001 i finale kupa. Kakav stručni štab i kakva ekipa na terenu. Amar, Oda, Kemo Alispahić, Dino Dzurbuz. Na terenu Beslija, Murat, Dzelo, Buki, Hare Alihodzic, Joldić itd. Na tribinama 12. igrač - vjerni Manijaci. Pitari kao amateri pored nas. Ko i sve u životu, tek kad nesto prođe vidiš pravu vrijednost. Nadam se da je nesto slično pred nama u godinama koje dolaze.

hardwell
Kontakt:

sri feb 24, 2016 12:41 am

@Fanzi ne znam ko si, ali svaka čast svakome ko daje doprinos ovom Želji.

Ja da se pitam na platou Grbavice bi sem spomenika Ivice Osimu napravio simbolicnu plocu sa grbom Želje kao spomen za sve osobe koje su bar jednom u životu osjetili i bili Željo, to bi bila kao jedna zahvalnica svima
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri feb 24, 2016 12:42 am

Ko nas u nedjelju izda, ni na dzenazi mu halal ne dam !!! :shisha:

SWRA_1921
Kontakt:

sri feb 24, 2016 12:49 am

Manijaci izdati nece!

BC1921
Kontakt:

sri feb 24, 2016 1:07 am

Da me ne shvatis pogresno, jako bi volio da budete placeni jer radite lavovski posao. Klub bi morao ispostovati tebe i ekipu.
Samo sam iznenadjen tolikoj ljubavi prema klubu, jer ste jedini koji to djelima pokazuju i daju 120% od sebe... A vrlo dobro znam koliko si imao prepreka, problema, prijetnji... Da ne spominjem porodicne obaveze... Svaka ti cast Manijace pravi. Acta non verba!
Krivina Jug

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 24, 2016 1:09 am

Donirajte šta para u mahali za grupu,obratite se nekom ko je upućeniji.Nismo tu samo 90 minuta,tu smo cjeli svoj život :) :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BHDragons
Kontakt:

sri feb 24, 2016 1:14 am

.
Zadnja izmjena: BHDragons, dana/u sri feb 24, 2016 1:26 am, ukupno mijenjano 1 put.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SWRA_1921
Kontakt:

sri feb 24, 2016 1:17 am

I kad budem dedo voljeću te Željo, krvlju mojom tečeš ti! Najljepša drogo ovoga svijeta tvoj sam ovisnik!

slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava