Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 09, 2016 10:59 am

SWRA_1921 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:A kakve su sanse da mi lokalci gledamo svog zelju, kako ide prodaja jel opet ogranicen broj na 300 mjesta.
Lokalcima je 10x lakše da kupe kartu i neutralno pogledaju utakmicu, ako već ne žele (ne mogu) sa grupom dogovoriti.
samo sto trebas otic na stadion 2 sata prije utakmice, prosle su godine napravili sranje pustili puno vise karti nego sto ima mjesta.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

damirfile
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:00 am

SWRA_1921 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:A kakve su sanse da mi lokalci gledamo svog zelju, kako ide prodaja jel opet ogranicen broj na 300 mjesta.
Lokalcima je 10x lakše da kupe kartu i neutralno pogledaju utakmicu, ako već ne žele (ne mogu) sa grupom dogovoriti.
Pogledacu ja utakmicu svakako, ali pozelio sam se navijanja :ganja:
Idemo li opet na kafu :shisha:

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:04 am

saopstenje odlicno sve su objasnili za one sto im nesto nije jasno nek se obrate sudu ovi branioci Jadranka takodjer mogu na sud da mu budu podrska i mislim da treba tu temu zavrsiti i okrenuti se Slobodi ...zna li neko termin utakmcie jel definitivno ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:05 am

delinjo je napisao/la:saopstenje odlicno sve su objasnili za one sto im nesto nije jasno nek se obrate sudu ovi branioci Jadranka takodjer mogu na sud da mu budu podrska i mislim da treba tu temu zavrsiti i okrenuti se Slobodi ...zna li neko termin utakmcie jel definitivno ??
Jeste, 17:30, prenos Moja tv.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:08 am

godrina je napisao/la: samo sto trebas otic na stadion 2 sata prije utakmice, prosle su godine napravili sranje pustili puno vise karti nego sto ima mjesta.
Sada 99% ne treba ocekivati ni pribliznu posjetu, sigurno ce se imati uzeti karta pred utakmicu.

@damirfile, normala, mozemo opet isto, oko pola 5 na kafu, a i jos neko ako zeli i bude tu u Tuzli

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:12 am

Hurmasica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:saopstenje odlicno sve su objasnili za one sto im nesto nije jasno nek se obrate sudu ovi branioci Jadranka takodjer mogu na sud da mu budu podrska i mislim da treba tu temu zavrsiti i okrenuti se Slobodi ...zna li neko termin utakmcie jel definitivno ??
Jeste, 17:30, prenos Moja tv.
hvala kralju
GOO ROGER!!!
peRFect!!

dell21
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:12 am

Uzima mo ih rutinski.

exbabilon
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:16 am

Bogi je pricao svasta, pa su se i nasi odlucili da svasta kazu. U posljdnjem paragrafu se tacno vidi koliko su ljuti i razocarani sto je do ovoga doslo. Vise je napisano stvari protiv Udruzenja ili savjeta Udruzenju, kako hocete, nego sto je receno o slucaju Bogicevic.

Iako se mozda ocekivalo nasi se nisu dotakli ni navoda o posudbama u Krupu, Celik, nisu se dotakli tih plata koje je Bogi spominjao, nisu obrazlagali razloge otkaza... odlucili su se ocito da na sudu kazu sve sto imaju u vezi s ovim stvarima, sto je legitimno sasvim. Kazu da su mu nudili neke opcije, ponude.. pa ako je on imao neke koje su bile neprihvatljive, mozda su i te nase bile neprihvatljive njemu... Ipak, poslije ovog saopcenja ja ne mogu reci da smo mi u pravu. Jos je ovo sve moja rijec protiv tvoje, nasa protiv njegove, pa cemo vidjeti ko ima jace dokaze na sudu. Na kraju kazu Bogicevic nije ispostovao sve obaveze iz ugovora, bez ikakvog navodjenja o cemu se radi, ocito ce se na sudu reci sta se ima. Ako su oni bacili neku mrlju na klub, mi se ovim saopstenjem nismo oprali ni sekunde, nego smo bacili mrlju na njih.. vidjet cemo.

dell21
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:17 am

Bogicevic je zavrsena faza, eno mu sud pa nek trazi, daj da ne pisemo o njemu vise.
Sutra jako vazna utakmica sa pobjedom mozda vise i ne ispustimo prvo mjesto do kraja.
Krenuti na sve ili nista ha ya, iako bi sa bodom bio zadovoljan.

teteac8684
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:19 am

Ovo saopštenje je sasvim ok, dovoljno...Pa neće klub 7 stranica pisati, što, kad i kako...Ako žele na sud, bujrum...Bolje im je da ne idu, iskreno :shisha:

fanaticZeljin
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:20 am

Sto nam to nema gavrana? Da nije iz nocne :mrgreen: :lol:
Srcu draga, boja PLAVA !

damirfile
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:25 am

Gavran stavlja obloge hahahah

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:30 am

exbabilon je napisao/la:Bogi je pricao svasta, pa su se i nasi odlucili da svasta kazu. U posljdnjem paragrafu se tacno vidi koliko su ljuti i razocarani sto je do ovoga doslo. Vise je napisano stvari protiv Udruzenja ili savjeta Udruzenju, kako hocete, nego sto je receno o slucaju Bogicevic.

Iako se mozda ocekivalo nasi se nisu dotakli ni navoda o posudbama u Krupu, Celik, nisu se dotakli tih plata koje je Bogi spominjao, nisu obrazlagali razloge otkaza... odlucili su se ocito da na sudu kazu sve sto imaju u vezi s ovim stvarima, sto je legitimno sasvim. Kazu da su mu nudili neke opcije, ponude.. pa ako je on imao neke koje su bile neprihvatljive, mozda su i te nase bile neprihvatljive njemu... Ipak, poslije ovog saopcenja ja ne mogu reci da smo mi u pravu. Jos je ovo sve moja rijec protiv tvoje, nasa protiv njegove, pa cemo vidjeti ko ima jace dokaze na sudu. Na kraju kazu Bogicevic nije ispostovao sve obaveze iz ugovora, bez ikakvog navodjenja o cemu se radi, ocito ce se na sudu reci sta se ima. Ako su oni bacili neku mrlju na klub, mi se ovim saopstenjem nismo oprali ni sekunde, nego smo bacili mrlju na njih.. vidjet cemo.
postujem te stvarno ali ovo nije ok sta si napisao,jel sad treba klub praviti neka djecija saopstenja od 15 stranica da svaki detalj svima objasni ,ima sud kao sto su napisali i tu je on gotov brate...sta ce sad naglabati na drustvenim mrezama vidis da cuvaju neke stvari za suda jer je Jadranko tako izabrao ...i zatvorio vrata guzicom zauvjek ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:34 am

Idemo sutra Samoo Gooo Samo Goooo

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:35 am

Musemić: ‘Ne dozvoliti Lendriću da se ‘razmaše’, Zeba: ‘Očekuje nas težak susret’

Pročitajte više na: http://sport1.ba/musemic-ne-dozvoliti-l ... ak-susret/" target="_blank
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:41 am

delinjo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Bogi je pricao svasta, pa su se i nasi odlucili da svasta kazu. U posljdnjem paragrafu se tacno vidi koliko su ljuti i razocarani sto je do ovoga doslo. Vise je napisano stvari protiv Udruzenja ili savjeta Udruzenju, kako hocete, nego sto je receno o slucaju Bogicevic.

postujem te stvarno ali ovo nije ok sta si napisao,jel sad treba klub praviti neka djecija saopstenja od 15 stranica da svaki detalj svima objasni ,ima sud kao sto su napisali i tu je on gotov brate...sta ce sad naglabati na drustvenim mrezama vidis da cuvaju neke stvari za suda jer je Jadranko tako izabrao ...i zatvorio vrata guzicom zauvjek ...
Sta nije okej sto sam napisao? Samo komentarisem saopcenje kako ga ja vidim. Nit kazem da su trebali napisati sve ovo, niti kazem da nisu. Ne kazem da su trebali ovoliko protiv Udruzenja, ne kazem da nisu, samo govorim kako jest. Ali ako cemo biti objektivni, ne mozemo reci kako smo ih ubili saocenjem i da smo razjasnili sve. Nismo razjasnili nista, sve ce se reci na sudu. Drago mi je sto smo "suknuli" Udruzenju sa par recenica pred kraj, jer zaobilaze puno veca krsenja prava radnicke klase, a eto zaboga Zeljo je taj koji najvise nanosi stete radnickoj klasi. Ipak, to nije bila tema. Konkretan problem je jos u vazduhu, rijesit ce se na sudu, a poslije naseg saopcenja je jos uvijek samo nasa rijec protiv njegove. Nadam se pozitivnom epilogu na sudu.

LARSSON
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:44 am

Znači neki kraći sadržaj, tvoja fabula o saopštenju.

Okrenite se slobodi, manite se bogija, nećete ništa vi riješiti time

ChWilla
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:45 am

svako saopštenje je moja protiv tvoje. po definiciji.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:45 am

exbabilon je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Sta nije okej sto sam napisao? Samo komentarisem saopcenje kako ga ja vidim. Nit kazem da su trebali napisati sve ovo, niti kazem da nisu. Ne kazem da su trebali ovoliko protiv Udruzenja, ne kazem da nisu, samo govorim kako jest. Ali ako cemo biti objektivni, ne mozemo reci kako smo ih ubili saocenjem i da smo razjasnili sve. Nismo razjasnili nista, sve ce se reci na sudu. Drago mi je sto smo "suknuli" Udruzenju sa par recenica pred kraj, jer zaobilaze puno veca krsenja prava radnicke klase, a eto zaboga Zeljo je taj koji najvise nanosi stete radnickoj klasi. Ipak, to nije bila tema. Konkretan problem je jos u vazduhu, rijesit ce se na sudu, a poslije naseg saopcenja je jos uvijek samo nasa rijec protiv njegove. Nadam se pozitivnom epilogu na sudu.
pa jel bolje neke stvari iznijeti na sudu ili saopstenjem ?? to ti ja govorim samo nsita vise ...ne bi ni valjalo da su sve iznijeli u saopstenju...uglavnom Bogi je sebi presudio nazalost ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

teteac8684
Kontakt:

uto avg 09, 2016 11:48 am

Kako bi njega Kemo Alispahić izbrusio...dijamant...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava