uto avg 09, 2016 11:16 am
Bogi je pricao svasta, pa su se i nasi odlucili da svasta kazu. U posljdnjem paragrafu se tacno vidi koliko su ljuti i razocarani sto je do ovoga doslo. Vise je napisano stvari protiv Udruzenja ili savjeta Udruzenju, kako hocete, nego sto je receno o slucaju Bogicevic.
Iako se mozda ocekivalo nasi se nisu dotakli ni navoda o posudbama u Krupu, Celik, nisu se dotakli tih plata koje je Bogi spominjao, nisu obrazlagali razloge otkaza... odlucili su se ocito da na sudu kazu sve sto imaju u vezi s ovim stvarima, sto je legitimno sasvim. Kazu da su mu nudili neke opcije, ponude.. pa ako je on imao neke koje su bile neprihvatljive, mozda su i te nase bile neprihvatljive njemu... Ipak, poslije ovog saopcenja ja ne mogu reci da smo mi u pravu. Jos je ovo sve moja rijec protiv tvoje, nasa protiv njegove, pa cemo vidjeti ko ima jace dokaze na sudu. Na kraju kazu Bogicevic nije ispostovao sve obaveze iz ugovora, bez ikakvog navodjenja o cemu se radi, ocito ce se na sudu reci sta se ima. Ako su oni bacili neku mrlju na klub, mi se ovim saopstenjem nismo oprali ni sekunde, nego smo bacili mrlju na njih.. vidjet cemo.