Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 3:50 pm

Ja mislim da ce sa istim sastavom igrati protiv Slobode.
Jedino mozda na mjesto Bekrića će postaviti Uglješu.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

gavran
Kontakt:

pon avg 08, 2016 3:54 pm

Hurmasica je napisao/la:
gavran je napisao/la:yebo nas jadranko,hajmo o slobodi i o bumovima.

sto se tice jadranka,za njega nije dobro sto je odbio krupu,to bi ga u svemu ovome moglo kostati najvise
Ima li kakvih bumova u najavi? :kafa:

ako danas nista ne bude banovacu se sam 7 dana
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 08, 2016 3:58 pm

mula je napisao/la:Ja mislim da ce sa istim sastavom igrati protiv Slobode.
Ma realno smrt bi bila kremuti sa onom lijevom stranom protiv slobode..

gavran
Kontakt:

pon avg 08, 2016 3:59 pm

Minjore je napisao/la:
mula je napisao/la:Ja mislim da ce sa istim sastavom igrati protiv Slobode.
Ma realno smrt bi bila kremuti sa onom lijevom stranom protiv slobode..

ja bih Nikolu na lijevo krilo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:01 pm

Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije

fk1921

pon avg 08, 2016 4:06 pm

pinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Bavi se pitanjem Bogicevica, trenerski posao ti bas ne ide hahahahaha
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:06 pm

fk1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Zašto?

teatrale36
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:10 pm

Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.

fk1921

pon avg 08, 2016 4:11 pm

pinki je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Zašto?
Izmisljanje pozicija nije dobro, slucaj Memija lijevo krilo
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:12 pm

teatrale36 je napisao/la:
Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.
Znam treba mu malo vremena da se smiri, nije on loš uopšte, a išao sam logikom da je igrao lijevo krilo isto k'o što je Bocaccini igrao lijevog beka, a staviti Toskasa nazad...
a dobili bi dobra dva ubacivača s obje strane a imaš napadače koji su opasni i u skoku, plus zatvaraš njihova krila i bekove...

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:14 pm

fk1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Bavi se pitanjem Bogicevica, trenerski posao ti bas ne ide hahahahaha
Zašto?
Izmisljanje pozicija nije dobro, slucaj Memija lijevo krilo
Bevab je igrao lijevo krilo i to dobro, a Mateo je igrao lijevog beka...

teatrale36
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:21 pm

pinki je napisao/la:
Znam treba mu malo vremena da se smiri, nije on loš uopšte, a išao sam logikom da je igrao lijevo krilo isto k'o što je Bocaccini igrao lijevog beka, a staviti Toskasa nazad...
a dobili bi dobra dva ubacivača s obje strane a imaš napadače koji su opasni i u skoku, plus zatvaraš njihova krila i bekove...
Ma nebih dirao Boccaccinia sa mjesta stopera nikako , osim ako Toskas bas nije dobar ili ako se Jaha oporavi, a Bevab me dosad razočarao s obzirom da je igrao u HNL-u vise sam se od njega nadao. Mada tvoja teorija nije losa kad bih je pojedini igraci mogli ispostovati ;)

meldatm
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:22 pm

Evo Toni Jović prešao u Zrinjski, potpisao do 2019. E sad ne znam kakav će biti nakon povrede, ali sjajno lijevo krilo smo propustili :roll: :roll: :roll:

zubanovic89
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:22 pm

pinki je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la: Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.
Ma nebih dirao Boccaccinia sa mjesta stopera nikako , osim ako Toskas bas nije dobar ili ako se Jaha oporavi, a Bevab me dosad razočarao s obzirom da je igrao u HNL-u vise sam se od njega nadao. Mada tvoja teorija nije losa kad bih je pojedini igraci mogli ispostovati ;)
Bevab nije igrao godinu dana prije nego sto je dosao kod nas, mislim da mu treba jos vremena i da on uopste nije los igrac.

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:23 pm

A Kostić će pregledati kasete, znao on najbolje šta treba ;)

mula
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:23 pm

Ako se oporavio Husic, mozda on na lijevom beku, a Bevab na lijevo krilo. Mada čisto sumnjam da bi nešta bilo bolje. Jednostavno nemamo kvalitetnog igrača na toj strani i to je to. Konstantno se pokušava nešta, ali Bgm ne ide.
Ako dode i lijevo krilo opet je na lijevom beku propuh, a sigurno na tu poziciju neće niko dolaziti, jer su već dva igrača došla, ali su se pokazali kao slaba pojačanja.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

BHDragons
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:26 pm

Meni se baš sviđa ona opcija sa Blagojevićem na tom "lažnom krilu", a i mislim da ćemo tako protiv Slobode igrati jer nam trebaju Šećer i Ugi u sredini da zaustave Zebu i Ordagića. Mada Kostić zna najbolje i ja mu vjerujem.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

salle86
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:28 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:" Ljudi iz Uprave baš kao i ja bili su iznenađeni činjenicom da stručni štab ne računa na mene. Prije dva mjeseca produžio sam ugovor, bio sam standardan, imao sam maksimalnu minutažu, ali mi je nakon susreta sa Vitezom rečeno da trener Edis Mulalić ne računa na mene i da mu nisam potreban za drugi dio sezone. Nije mi se ni obratio, nego je svoje mišljenje rekao Upravi koja mi je to prenijela – ispričao je Kokot.
Do raskida ugovora je došlo na korektan i ljudski način, a Kokot posebno ističe ulogu direktora kluba Mirsada Šiljka.
– Ljudski smo se rastali. Dogovorili smo sve uslove raskida saradnje, nije bilo tužakanja niti nekih teških riječi. Jednostavno, ljudski i korektno smo se sastali, tako smo se i razišli. Želim se posebno zahvaliti direktoru Mirsadu Šiljku koji je bio i više nego korektan prilikom pregovora o raskidu ugovora – kazao je Kokot i dodao:
– Želim se zahvaliti Upravi, saigračima, navijačima i svima u klubu na lijepih godinu dana. Bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred Manijacima i na kraju zamolio bih ih da mi oproste za neke promašaje koji su nas koštali bodova, ali tako je to u fudbalu. Siguran sam da će Željo i pored lošeg starta u ovoj sezoni, sigurno završiti među tri najbolje ekipe u ligi i osigurati nastup u Evropi i naredne godine."

osim suta vanjskom "otpisani" bi od Koke mogli nauciti i ponesto o manirima pravog djentlmena.
zbog ovakvog karaktera sam ga gotivio a danas mi je jos drazi.
jbg
ovako rade sitne duše, ovo što radi bogičević
on je vidio priliku da uzme pare a da ništa ne radi, i to će i pokušati, tj.pokušava
za njega je svakako karijera gotova

za razliku od njega, zoka još igra
zna da je para ko kur.va, sad je imaš sad je nemaš
pa šta i ako si potpisao ugovor na 3 godine, to ti garantuje da ćeš biti do kraja tu ?
nek odeš na pola ugovora, nađeš sebi klub i te pare što bi dobijao u prvom klubu dobijaćeš u drugom
još ako te ovi prvi "poguraju" sa nešto love odlično
kako već rekoh, bogičević zna da ovog drugog kluba više nema, pipe se zavrću i tu nastaje panika
šta i kako dalje ?
hmmm
daj željo jbg
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 4:29 pm

Lazić je dobar ukoliko je spreman ali Janez bi lego ko budali šamar..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

pon avg 08, 2016 4:31 pm

Gavrane zajebo si nas...poserem ti se na ban od 7 dana :kafa:
04.03.2015

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava