Ja mislim da ce sa istim sastavom igrati protiv Slobode.
Jedino mozda na mjesto Bekrića će postaviti Uglješu.
Hurmasica je napisao/la:Ima li kakvih bumova u najavi?gavran je napisao/la:yebo nas jadranko,hajmo o slobodi i o bumovima.
sto se tice jadranka,za njega nije dobro sto je odbio krupu,to bi ga u svemu ovome moglo kostati najvise
Ma realno smrt bi bila kremuti sa onom lijevom stranom protiv slobode..mula je napisao/la:Ja mislim da ce sa istim sastavom igrati protiv Slobode.
Minjore je napisao/la:Ma realno smrt bi bila kremuti sa onom lijevom stranom protiv slobode..mula je napisao/la:Ja mislim da ce sa istim sastavom igrati protiv Slobode.
Bavi se pitanjem Bogicevica, trenerski posao ti bas ne ide hahahahahapinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Zašto?fk1921 je napisao/la:Bavi se pitanjem Bogicevica, trenerski posao ti bas ne ide hahahahahapinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.pinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Izmisljanje pozicija nije dobro, slucaj Memija lijevo krilopinki je napisao/la:Zašto?fk1921 je napisao/la:Bavi se pitanjem Bogicevica, trenerski posao ti bas ne ide hahahahahapinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Znam treba mu malo vremena da se smiri, nije on loš uopšte, a išao sam logikom da je igrao lijevo krilo isto k'o što je Bocaccini igrao lijevog beka, a staviti Toskasa nazad...teatrale36 je napisao/la:Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.pinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
Bevab je igrao lijevo krilo i to dobro, a Mateo je igrao lijevog beka...fk1921 je napisao/la:Izmisljanje pozicija nije dobro, slucaj Memija lijevo krilopinki je napisao/la:Zašto?fk1921 je napisao/la: Bavi se pitanjem Bogicevica, trenerski posao ti bas ne ide hahahahaha
Ma nebih dirao Boccaccinia sa mjesta stopera nikako , osim ako Toskas bas nije dobar ili ako se Jaha oporavi, a Bevab me dosad razočarao s obzirom da je igrao u HNL-u vise sam se od njega nadao. Mada tvoja teorija nije losa kad bih je pojedini igraci mogli ispostovatipinki je napisao/la:Znam treba mu malo vremena da se smiri, nije on loš uopšte, a išao sam logikom da je igrao lijevo krilo isto k'o što je Bocaccini igrao lijevog beka, a staviti Toskasa nazad...teatrale36 je napisao/la:Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.pinki je napisao/la:Ja bih Bocaccinija na lijevog beka, Bevab lijevo krilo i Uglješu umjesto Bekrije
a dobili bi dobra dva ubacivača s obje strane a imaš napadače koji su opasni i u skoku, plus zatvaraš njihova krila i bekove...
Bevab nije igrao godinu dana prije nego sto je dosao kod nas, mislim da mu treba jos vremena i da on uopste nije los igrac.teatrale36 je napisao/la:Ma nebih dirao Boccaccinia sa mjesta stopera nikako , osim ako Toskas bas nije dobar ili ako se Jaha oporavi, a Bevab me dosad razočarao s obzirom da je igrao u HNL-u vise sam se od njega nadao. Mada tvoja teorija nije losa kad bih je pojedini igraci mogli ispostovatipinki je napisao/la:Znam treba mu malo vremena da se smiri, nije on loš uopšte, a išao sam logikom da je igrao lijevo krilo isto k'o što je Bocaccini igrao lijevog beka, a staviti Toskasa nazad...teatrale36 je napisao/la: Ma kakav Bevab , brate uplašen je i previse, jest ljevak ali jednostavno ne smije povući loptu cim je primi ili bezveze centrira ili dodaje, boji se da je malo povuče ili da nesto sam pokuša uraditi.
a dobili bi dobra dva ubacivača s obje strane a imaš napadače koji su opasni i u skoku, plus zatvaraš njihova krila i bekove...
jbgza_zivot_cijeli je napisao/la:" Ljudi iz Uprave baš kao i ja bili su iznenađeni činjenicom da stručni štab ne računa na mene. Prije dva mjeseca produžio sam ugovor, bio sam standardan, imao sam maksimalnu minutažu, ali mi je nakon susreta sa Vitezom rečeno da trener Edis Mulalić ne računa na mene i da mu nisam potreban za drugi dio sezone. Nije mi se ni obratio, nego je svoje mišljenje rekao Upravi koja mi je to prenijela – ispričao je Kokot.
Do raskida ugovora je došlo na korektan i ljudski način, a Kokot posebno ističe ulogu direktora kluba Mirsada Šiljka.
– Ljudski smo se rastali. Dogovorili smo sve uslove raskida saradnje, nije bilo tužakanja niti nekih teških riječi. Jednostavno, ljudski i korektno smo se sastali, tako smo se i razišli. Želim se posebno zahvaliti direktoru Mirsadu Šiljku koji je bio i više nego korektan prilikom pregovora o raskidu ugovora – kazao je Kokot i dodao:
– Želim se zahvaliti Upravi, saigračima, navijačima i svima u klubu na lijepih godinu dana. Bilo je veliko zadovoljstvo igrati pred Manijacima i na kraju zamolio bih ih da mi oproste za neke promašaje koji su nas koštali bodova, ali tako je to u fudbalu. Siguran sam da će Željo i pored lošeg starta u ovoj sezoni, sigurno završiti među tri najbolje ekipe u ligi i osigurati nastup u Evropi i naredne godine."
osim suta vanjskom "otpisani" bi od Koke mogli nauciti i ponesto o manirima pravog djentlmena.
zbog ovakvog karaktera sam ga gotivio a danas mi je jos drazi.