Fakat bez ikakve potrebe, ruzno je ovo citaticikazubo je napisao/la:Nazvati govnetom Edisa, Capljica, Enisa, Stanica i slicne je totalno bezobrazno i van svake pameti.delinjo je napisao/la:sve govna od ljudi izuzetak Oda...vplavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.

Krenut cu redom
Bogicevic, okej, ne bih nista da komentarisem, ide na sud, ne treba sad 20 stranica o ovome pisati. Ispao je glup jbg.
Mulalic...koliko ja znam, to je igrac koji ima najvise nastupa za Zeljeznicar, pravi borac i poslijeratna legenda Zeljeznicara. Na trenerskoj poziciji se definitivno nije snasao. Pamtimo derbije, i nazalost, izmanipulisan od strane ljudi koji ne zele dobro klubu pa je bio onaj clanak u novinama. Voli nenormalno Zelju. Za trenera niej i to je ok. Da je govno, nije, odvratno je to slusati. Fuj majke mi.
Sadikovic, momak izmanipulisan od strane menadzera, na posudbi je, mozda se i vrati kod nas. Takodjer ne treba puno paznje posvecivati. Imao je neke dobre nastupe za Zelju, ali nije konstantan
Po Capljicu i Odovicu je krajnje idiotski pljuvati, ja sam se najezio. Ne znam kako imate obraza to da uradite.
Stanic, momak je ljudina, takodjer ogroman broj nastupa u Zelji, pamtit ce se zauvijek i zbog onog nevjerovatnog gola, i kapiten jedno vrijeme, nase dijete. To sto on je mogao biti puno bolji igrac da je poslozio neke stvari je njegova stvar i ne zasluzuje da se zbog toga pljuje! Krajnje je bilo glupo vratiti momka i sad opet tjeraj, a igrao je bukvalno na svim pozicijama, krpio uvijek. Zahvaliti mu se uvijek za to. Okej, nije kalibar za Zelju, Mulalic j e kriv sto je doveo njega i Bogija. Mislilo se da ce Mulalic uci i u ovu sezonu, druga bi prica bila, ali nije zadovoljio, nije bilo igre, haos u svlacionici itd. Treba jos da sazrije za trenera.
Budite molim vas umjereniji u izjavama. Cim neko ode iz Zelje, trend je pljuvati, bilo to opravdano ili ne. Ja se najezim kad citam ovakve gluposti. Ajde Hasanovic, Bogicevic, pogotovo ovaj prvi je znao svasta i piskarati po fb-u, ali opet ne trcim da ga zovem govnetom il ista li ovdje neki rade. Ne znam bgm, ne svidja mi se ovo nikako. Jos ne mogu sebi da dodjem za Odu i Capljica sta ste rekli

A sigurno Stana i Mulalic to ne zasluzuju, osim reci za Mulalica da je ispao glup, da je izmanipulisan od strane nekih ljudi. Igrac koji je dao mnogo za Zelju. Uglavnom, toliko od mene.