Vratite nam Ognjena, života vam.
koja katastrofashzna je napisao/la:Bjelica.![]()
Vratite nam Ognjena, života vam.
Pogledaj opet sliku što sam stavio ali dobro je pogledajOmar500 je napisao/la:Hoce li biti prenos na BHT ili cu morat ganjati neki stream?
Ko da gledam mojatv ce prenositi, najjaca tekma u 4 kolu ce da bude sumnjam da ce takve utakmice bht1 prenositiOmar500 je napisao/la:Hoce li biti prenos na BHT ili cu morat ganjati neki stream?
Nakon podnošljivog ili da ne budem bezobrazan reci cu korektnog suđenja protiv Širokog kada sam vidio da nam Bjelica sudi u Tz nesto mi se zeludac okrenuo, imam ruzan osjecaj. Nadam se da ce biti korektno sve, greska se moze desiti svakome na svijetu, nadam se samo da nece biti onih ofirnih gresaka koje ubijaju volju za fudbalom.CARSONIO je napisao/la:koja katastrofashzna je napisao/la:Bjelica.![]()
Vratite nam Ognjena, života vam.![]()
![]()
Mislim da nam sljedi jedno uzasno sudjenje
LARS1921 je napisao/la:Pogledaj opet sliku što sam stavio ali dobro je pogledajOmar500 je napisao/la:Hoce li biti prenos na BHT ili cu morat ganjati neki stream?
ne znam, ne može čocjek ovde biti pametanirfo je napisao/la:E cuj bogija nije se pojavljivo na treninzima gospodin, i dobio otkaz zbog tog pa bi sad da tuzi![]()
, pa mozda ne bi dobio otkaz da si se pojavljivo na zakazanim treninzima, situacija je prilicno jasna svaki poslodavac na svijetu ce ti otkaz dati ako ti odlucis da ne dolazis na posao, cak i ovi iz sindikata kazu ocekuju da ce bit donijeta odluka u korist kluba pa ce se zalit u uefi
![]()
, kakvi kraljevi
Sama cinjeninca da je on nas najbolji sudija govori u kakvom smo stanju sa sudijama... Nemam nista protiv njega ali brate ima propusta koliko god hoces.. Eto sticajem okolnosti naiso sam na informacije da je sudijo na mecu AIKA u drugom mescini pretkolu liga evrope. Poslije utakmice dobijo je masovne kritike sa strane igraca svedskog timaž'21 je napisao/la:Ognjen Valjić je najbolji bh. sudija i ne razumijem čemu kritike na njegov račun. S druge strane ovaj Bjelica je šupak i nadam se samo da će biti sve korektno sa njegove strane u srijedu.
pretpostavljam da ova priča "u 4 mjeseca dobili dvije pune i dvije plate po pola" važi za njega, eventualno još stanića, možda dadu...MrRiccoli je napisao/la:Al eto ova informacija nije za zanemariti kako su u 4 mjeseca dobili dvije pune i dvije plate po pola, a to sto bi on da mu se sve isplati pa dobije papire ma mislim velije su greske napravljenjene u januaru jer smo zudili za rezultatom, ali sa druge strane napravljeni su i odlicni potezi sto se tice dovodjenja i ubuduce moramo drugacije bez obzira na sve. Mislim znam da niko nije vidoviti ali tri put mjeri jednom sjeci to treba da je vodilja da se ne bi desavale ovakve stvari, a sto se tice podrske puna podrska upravi.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Derbi utakmice sudi on i odsudi ih bez greške. Možda nije evropska elita, ali je najbolji u ovom našem probranom društvusajo10 je napisao/la:Sama cinjeninca da je on nas najbolji sudija govori u kakvom smo stanju sa sudijama... Nemam nista protiv njega ali brate ima propusta koliko god hoces.. Eto sticajem okolnosti naiso sam na informacije da je sudijo na mecu AIKA u drugom mescini pretkolu liga evrope. Poslije utakmice dobijo je masovne kritike sa strane igraca svedskog timaž'21 je napisao/la:Ognjen Valjić je najbolji bh. sudija i ne razumijem čemu kritike na njegov račun. S druge strane ovaj Bjelica je šupak i nadam se samo da će biti sve korektno sa njegove strane u srijedu.![]()
Jadranko ko uvrijedjena mlada... Boze sacuvaj..![]()