Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 1:18 pm

Bjelica. :klanjase2:

Vratite nam Ognjena, života vam.
1987

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:19 pm

Ma 4-4-2 gurati do kraja pa sta bude...vecina navijaca prica da ce imati pravu sliku nakon 5-6-7 kola. Prosla su 3 kola i meni ovo ne izgleda lose, pogotovo ono sto se moglo vidjeti u vecem dijelu utakmice protiv Sirokog. Bitno je da ima prostora za napredak, da imamo sirinu (osim na lijevoj strani), da nema tezih povreda, a vjerujem da ce ekipa rasti iz kola u kolo i da ce neke stvari doci na svoje nakon izvjesnog vremena.

Igracima i trenerima treba maximalna podrska, mir i sto manje osvrtanja na analize dusebrznika i "strucnjaka" tipa Alispahica!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

CARSONIO
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:21 pm

Miloš dvaput "kasni" s izmjenom po nama, oba puta zabijamo gol, pa tek onda mijenja. Samo kažem.
I moje misljenje je bilo da kasni sa izmjenom ali , oba puta zabijamo gol, i zato sam ja samo navijac a on trener .
Ljudi pustimo covjeka da radi ovo sto sam do sada vidio sam jako zadovoljan i sto je najbitniji mislim da samo mozemo napredovati

CARSONIO
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:22 pm

shzna je napisao/la:Bjelica. :klanjase2:

koja katastrofa :ne: :ne: :ne:
Mislim da nam sljedi jedno uzasno sudjenje

Brkoo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:29 pm

Normalno da nam slijedi uzasno sudjenje kad je Bjelica promasio sport, profulio zgradu kosarkaskog saveza i usao u zgradu fudbalskog, tek kad mu je urucena diploma skontao da se zajebao..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:30 pm

mi ako damo na vrijeme golove ne moze ni bjelica ni valjic ni jakupovic da nam stetu nanesu... ;)
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:34 pm

Hoce li biti prenos na BHT ili cu morat ganjati neki stream?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:34 pm

Omar500 je napisao/la:Hoce li biti prenos na BHT ili cu morat ganjati neki stream?
Pogledaj opet sliku što sam stavio ali dobro je pogledaj

fk1921

pon avg 08, 2016 1:35 pm

Omar500 je napisao/la:Hoce li biti prenos na BHT ili cu morat ganjati neki stream?
Ko da gledam mojatv ce prenositi, najjaca tekma u 4 kolu ce da bude sumnjam da ce takve utakmice bht1 prenositi :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:38 pm

moja tv prenosi...
100/94/37/34 - i to je to!

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:45 pm

CARSONIO je napisao/la:
shzna je napisao/la:Bjelica. :klanjase2:

koja katastrofa :ne: :ne: :ne:
Mislim da nam sljedi jedno uzasno sudjenje
Nakon podnošljivog ili da ne budem bezobrazan reci cu korektnog suđenja protiv Širokog kada sam vidio da nam Bjelica sudi u Tz nesto mi se zeludac okrenuo, imam ruzan osjecaj. Nadam se da ce biti korektno sve, greska se moze desiti svakome na svijetu, nadam se samo da nece biti onih ofirnih gresaka koje ubijaju volju za fudbalom.

Sve u svemu, kad se sabere i oduzme Željo mora biti Željo, a to znaci odigrati muški, požrtvovano, mudro i disciplinovano.

Sto se tice formacije svima nam je gušt nagađati, da sam ja Kosta ovo bi izaslo:

Veca
Sinisa-Aco-Boca-Bevab
Uglješa-Secer
Stevanovic-----Blagoje
Lendrić-Stevo

Ne treba ih tamburati puno, ovo je isprobano. Fejza iz kola u kolo sve bolji, ali Veca je level iznad. Odbrana uigrana,
Sinisa nikad bolji nego zadnju tekmu, toliko agresivnosti na loptu njega, i opcenito cijele ekipe nisam odavno vidio. Svaka cast.
Bevab/Husic - Bevab je uhvatio neki kontinuitet, nije to jos na najboljem nivou ali nakon gluposti Husica i ove mini pauze mislim da je pametnije gurati Bevaba koji je napredovao iz kola u kolo. Bice bolje jos nadam se.
Aco-Boca nemam zamjerki, Boca od pocetka jak ko zemlja, Aco malo slabije poceo u zadnjoj tekmi dosao na svoje. Kapitenski.
Ova sredina ce za par kola dok se sve slegne da jede i jace ekipe nego ove nase premijerligaske uz duzno postovanje prema svima.
Grehota je Jovana staviti ovdje ali on ce odraditi korektno gdje god ga stavis, jednostavno mašina i mozak. Trebace nam trke tako da i trku i agresivnost i mudrost imamo s ovom trojicom.
Miroslav desno, tu nema zime covjek sve radi, i naprijed i nazad.
U napadu dvojac koji se po meni jos trazi, ja vjeruejm da jos 40% mogu napredovati kao par. Mada je i ovo jako jako jako dobro.

Sto se tice Bogija, ja sam ga prekrizio dok je igrao u Olimpicu i *ebavo sve i svasta nasim igracima. Hvala mu za sve sto je dao Zelji. Na ove tuzbe nemam komentar. Nadam se da nece klubu stetiti.

Budite pozdravljeni. :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:45 pm

LARS1921 je napisao/la:
Pogledaj opet sliku što sam stavio ali dobro je pogledaj
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ma ja samo procitao glavnog sudiju i to je to. Hvala Lars :pljesak:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:46 pm

S. Stevanovic, Blagojevic i Lendric u timu kola po sajtu sport1.ba.

Trener kola: Milos Kostic.
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:50 pm

E čuj Bjelica sudi... ma Željo ako bude na nivou ne može im pomoći 5 Bjelica i onaj sudija iz Posušja kao bonus. ;)

Što se dotičnog bogičevića tiče (malim slovom namjerno, kako to kaže Džamonja velikim slovima se samo imena ljudi pišu), smiješan je i pljunuo je sa ovim na klub, na navijače i na sve godine provedene u klubu. Što se mene tiče on nikad nije ni igrao za nas, toliko o toj temi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:53 pm

Ognjen Valjić je najbolji bh. sudija i ne razumijem čemu kritike na njegov račun. S druge strane ovaj Bjelica je šupak i nadam se samo da će biti sve korektno sa njegove strane u srijedu.

fk1921

pon avg 08, 2016 1:54 pm

Eno na govnetu o bogicevicu, nezz sta da kazem iskreno, cekamo upravu da se izjasni po ovom pitanju
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

salle86
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:55 pm

irfo je napisao/la:E cuj bogija nije se pojavljivo na treninzima gospodin, i dobio otkaz zbog tog pa bi sad da tuzi :rofl: :rofl: , pa mozda ne bi dobio otkaz da si se pojavljivo na zakazanim treninzima, situacija je prilicno jasna svaki poslodavac na svijetu ce ti otkaz dati ako ti odlucis da ne dolazis na posao, cak i ovi iz sindikata kazu ocekuju da ce bit donijeta odluka u korist kluba pa ce se zalit u uefi :rofl1: :rofl1: , kakvi kraljevi :klanjase2:
ne znam, ne može čocjek ovde biti pametan
naravno ako isključi srce
uprava nas je zadužila da imaju naše povjerenje 99,99% za sve što rade

druga je stvar što je kod nas takav sistem (mentalitet) da svako misli da je najpametniji
pa je eto i bogi to pomislio
na stranu što ima/nema simpatije navijača, realno u ovom omjeru i konstalaciji bio bi naš 5-i štoper
to on zna
ali eto pokušao je valjda da izvuče maksimum iz ostatka ugovora
sad koliko je trebao dobiti para pitanje je, možda to neko i zna
nije puno garant, 30-40 k mislim da je plafon
moralo se to bolje, naći zajednički jezik jer nam ova prozivanja po medijima ne trebaju
no sa druge strane, malo je reći da nekome trebaju, jer čim se jedan smiri, drugi udara

opet kažem, upravi sva moguća podrška
samo mudro treba jbg
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

sajo10
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:56 pm

ž'21 je napisao/la:Ognjen Valjić je najbolji bh. sudija i ne razumijem čemu kritike na njegov račun. S druge strane ovaj Bjelica je šupak i nadam se samo da će biti sve korektno sa njegove strane u srijedu.
Sama cinjeninca da je on nas najbolji sudija govori u kakvom smo stanju sa sudijama... Nemam nista protiv njega ali brate ima propusta koliko god hoces.. Eto sticajem okolnosti naiso sam na informacije da je sudijo na mecu AIKA u drugom mescini pretkolu liga evrope. Poslije utakmice dobijo je masovne kritike sa strane igraca svedskog tima :mrgreen: :mrgreen:

Jadranko ko uvrijedjena mlada... Boze sacuvaj.. :r :r

salle86
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:58 pm

MrRiccoli je napisao/la:Al eto ova informacija nije za zanemariti kako su u 4 mjeseca dobili dvije pune i dvije plate po pola, a to sto bi on da mu se sve isplati pa dobije papire ma mislim velije su greske napravljenjene u januaru jer smo zudili za rezultatom, ali sa druge strane napravljeni su i odlicni potezi sto se tice dovodjenja i ubuduce moramo drugacije bez obzira na sve. Mislim znam da niko nije vidoviti ali tri put mjeri jednom sjeci to treba da je vodilja da se ne bi desavale ovakve stvari, a sto se tice podrske puna podrska upravi.

Sent from my C5303 using Tapatalk
pretpostavljam da ova priča "u 4 mjeseca dobili dvije pune i dvije plate po pola" važi za njega, eventualno još stanića, možda dadu...
da nije tako, ne znam na osnovu čega bi prvi tim grizao onako i igrao, za klikere ?
a sad to što je on dobio toliko, znači sve i da je istina, njemu fali 1 cijela plata i odma se diže halabuka
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ž'21
Kontakt:

pon avg 08, 2016 1:58 pm

sajo10 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Ognjen Valjić je najbolji bh. sudija i ne razumijem čemu kritike na njegov račun. S druge strane ovaj Bjelica je šupak i nadam se samo da će biti sve korektno sa njegove strane u srijedu.
Sama cinjeninca da je on nas najbolji sudija govori u kakvom smo stanju sa sudijama... Nemam nista protiv njega ali brate ima propusta koliko god hoces.. Eto sticajem okolnosti naiso sam na informacije da je sudijo na mecu AIKA u drugom mescini pretkolu liga evrope. Poslije utakmice dobijo je masovne kritike sa strane igraca svedskog tima :mrgreen: :mrgreen:

Jadranko ko uvrijedjena mlada... Boze sacuvaj.. :r :r
Derbi utakmice sudi on i odsudi ih bez greške. Možda nije evropska elita, ali je najbolji u ovom našem probranom društvu :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava