Ko je dobio dvije cijele plate i dvije po pola. Je li misli na njih trojicu ili na komplet ekipu. Nadam se da je ovo prvo.MrRiccoli je napisao/la:Al eto ova informacija nije za zanemariti kako su u 4 mjeseca dobili dvije pune i dvije plate po pola, a to sto bi on da mu se sve isplati pa dobije papire ma mislim velije su greske napravljenjene u januaru jer smo zudili za rezultatom, ali sa druge strane napravljeni su i odlicni potezi sto se tice dovodjenja i ubuduce moramo drugacije bez obzira na sve. Mislim znam da niko nije vidoviti ali tri put mjeri jednom sjeci to treba da je vodilja da se ne bi desavale ovakve stvari, a sto se tice podrske puna podrska upravi.
Sent from my C5303 using Tapatalk
BHDragons je napisao/la:Tražio da ode u Čelik, a neće u Krupu jer hoće da živi u Sarajevu...
Ili ti ga Švajnštajger i Manchester sad..irfo je napisao/la:Al najjace i ovaj sindikat se ponasa ko da je to sad nesto necuveno, pa svugdje na svijetu imas da se igrac prebaci u b ekipu i tako se pokusa postic sporazumni raskid, a sad ako on odluci da ne trenira u b ekipi ide otkaz naravno, najpoznatiji primjer je vjerovatno adebayor i tottenham
Isti slučaj sa Adelom Taarabtom, bivšim igračem Milana, Tottenhama, QPR, Fulhama, došao u Beficu i potpisao na 5 godina, pa ga nakon par mjeseci prebacili u B tim.irfo je napisao/la:Al najjace i ovaj sindikat se ponasa ko da je to sad nesto necuveno, pa svugdje na svijetu imas da se igrac prebaci u b ekipu i tako se pokusa postic sporazumni raskid, a sad ako on odluci da ne trenira u b ekipi ide otkaz naravno, najpoznatiji primjer je vjerovatno adebayor i tottenham
Lijevo krilo, hmmm...Grbavica je napisao/la:Isti slučaj sa Adelom Taarabtom, bivšim igračem Milana, Tottenhama, QPR, Fulhama, došao u Beficu i potpisao na 5 godina, pa ga nakon par mjeseci prebacili u B tim.irfo je napisao/la:Al najjace i ovaj sindikat se ponasa ko da je to sad nesto necuveno, pa svugdje na svijetu imas da se igrac prebaci u b ekipu i tako se pokusa postic sporazumni raskid, a sad ako on odluci da ne trenira u b ekipi ide otkaz naravno, najpoznatiji primjer je vjerovatno adebayor i tottenham
Pa da opet bude opravdanje za losu igru "bolio me stomak" xd neka ga medju djecomHadzijalagic je napisao/la:Samo ja nesto kontam da bi nam Stana mogao i valjati u nekim varijantama.. Nije losiji od Bevaba a ne vjerujem ni da je Lazic nesto puno bolji.. On je mozda trebao i ici na pripreme ali sta je tu je..