Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 12:04 pm

Niie se čovjek pojavljivao na treninzima jer je čitao knjige :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:06 pm

MrRiccoli je napisao/la:Al eto ova informacija nije za zanemariti kako su u 4 mjeseca dobili dvije pune i dvije plate po pola, a to sto bi on da mu se sve isplati pa dobije papire ma mislim velije su greske napravljenjene u januaru jer smo zudili za rezultatom, ali sa druge strane napravljeni su i odlicni potezi sto se tice dovodjenja i ubuduce moramo drugacije bez obzira na sve. Mislim znam da niko nije vidoviti ali tri put mjeri jednom sjeci to treba da je vodilja da se ne bi desavale ovakve stvari, a sto se tice podrske puna podrska upravi.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ko je dobio dvije cijele plate i dvije po pola. Je li misli na njih trojicu ili na komplet ekipu. Nadam se da je ovo prvo.

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:06 pm

Kostiću pusti Uglješu na Bogičevića.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:08 pm

kako sam i pretpostavio, tresla se gora rodio se mis. na samoj press konferenciji istaknuto je par vrlo vaznih detalja za razumjevanje cijele situacije.

"Bogičević nam se obratio ponovo prije nekoliko dana, jer se nije pojavljivao na treninzima koje su mu zakazali."
"Nudili su mi i mnoge prijedloge i klubove, ali svaki prijedlog sam odbio."
"Razlozi otkaza mi nisu jasni, posebno iz nekih moralnih razloga."
"...cilj našeg Sindikata je da uđemo u Sindikat Fifa pro i biće nam mnogo lakše da djelujemo uz njihovu podršku"
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:09 pm

Šta hoće 4 plate, pola maja, juni, juli i par dana augusta :ganja:

shzna
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:09 pm

Kakav šljam.
1987

Elegant
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:12 pm

On ako pokrene tuzbu protiv nas sam je sebi jamu iskopao, na kraju ce da placa i sudske troskove i jos nama nadnoknadu.

Kaze nece u Krupu jer hoce da zivi u Sarajevu, sta ocekuje da ce mu bivsi klub trazi dobar angazman, Bogi bi malo u europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:13 pm

Nije protiv kluba a tuzi klub..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BHDragons
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:13 pm

Tražio da ode u Čelik, a neće u Krupu jer hoće da živi u Sarajevu...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:15 pm

BHDragons je napisao/la:Tražio da ode u Čelik, a neće u Krupu jer hoće da živi u Sarajevu...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2: :klanjase2:

irfo

pon avg 08, 2016 12:15 pm

Al najjace i ovaj sindikat se ponasa ko da je to sad nesto necuveno, pa svugdje na svijetu imas da se igrac prebaci u b ekipu i tako se pokusa postic sporazumni raskid, a sad ako on odluci da ne trenira u b ekipi ide otkaz naravno, najpoznatiji primjer je vjerovatno adebayor i tottenham

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:17 pm

Edis i njegovi igraci a lafo poginuli bi za klub.. Toliko o ljubavi i postovanju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:17 pm

irfo je napisao/la:Al najjace i ovaj sindikat se ponasa ko da je to sad nesto necuveno, pa svugdje na svijetu imas da se igrac prebaci u b ekipu i tako se pokusa postic sporazumni raskid, a sad ako on odluci da ne trenira u b ekipi ide otkaz naravno, najpoznatiji primjer je vjerovatno adebayor i tottenham
Ili ti ga Švajnštajger i Manchester sad..

Grbavica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:18 pm

irfo je napisao/la:Al najjace i ovaj sindikat se ponasa ko da je to sad nesto necuveno, pa svugdje na svijetu imas da se igrac prebaci u b ekipu i tako se pokusa postic sporazumni raskid, a sad ako on odluci da ne trenira u b ekipi ide otkaz naravno, najpoznatiji primjer je vjerovatno adebayor i tottenham
Isti slučaj sa Adelom Taarabtom, bivšim igračem Milana, Tottenhama, QPR, Fulhama, došao u Beficu i potpisao na 5 godina, pa ga nakon par mjeseci prebacili u B tim.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:19 pm

Samo ja nesto kontam da bi nam Stana mogao i valjati u nekim varijantama.. Nije losiji od Bevaba a ne vjerujem ni da je Lazic nesto puno bolji.. On je mozda trebao i ici na pripreme ali sta je tu je..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:19 pm

Grbavica je napisao/la:
Isti slučaj sa Adelom Taarabtom, bivšim igračem Milana, Tottenhama, QPR, Fulhama, došao u Beficu i potpisao na 5 godina, pa ga nakon par mjeseci prebacili u B tim.
Lijevo krilo, hmmm... :shisha:

irfo

pon avg 08, 2016 12:20 pm

al kakav je ovo ***** od drzave cim ti hoces nesto dobro da uradis da posteno radis po nekim standardima odmah te **** sa deset strana

fk1921

pon avg 08, 2016 12:21 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Samo ja nesto kontam da bi nam Stana mogao i valjati u nekim varijantama.. Nije losiji od Bevaba a ne vjerujem ni da je Lazic nesto puno bolji.. On je mozda trebao i ici na pripreme ali sta je tu je..
Pa da opet bude opravdanje za losu igru "bolio me stomak" xd neka ga medju djecom
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:22 pm

što kad ga je gracić stavio na tribine nije sazivao...
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:22 pm

Ma sad kad mu nasi sloze demant,nece se vise i cuti za ovog levata..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava