1. S obzirom da je protivnik bio siroki, lijeva strana uopste nije bila toliko losa, bevab se povremeno gubio, a beganovic je igrao pozrtvovano, ali prihvatljivo, iako ta strana nije njegova prirodna pozicija, opaska: oko 20.minute, miro i dzenis su promjenili strane... utisak: 3/5mula je napisao/la:Nažalost nisam bio u Sarajevu preko vikenda tako da nisam ni utakmicu pregledao. Čitajući vaša mišljenja, zaključio sam da smo bolje stajali na terenu i da se vidi napredak u igri za razliku od prošla dva kola, da i dalje glavnu riječ vode standardno najbolji (Blagoje, Mićo i Ivan), da je Bekrić odigrao dobru partiju( ja sam i dalje siguran, ako mu čovjek pogodi sa pozicijom, dosta toga može pružiti), bek Stevanović standardno dobar.
Ono što mene interesuje:
1. Kako je djelovala lijeva strana?
2. Koju je poziciju igrao Beganović i kakav je bio (vidim da je učestvovao kod drugog gola i da je imao dobru minutaž)?
3. Kakav je bio štoperski par Aco-Boccaccini?
4.Kakav je bio Nikolić?
P.s. ako neko može da mi posalje snimak utakmice biću mu zahvalan
2. vidi pod 1. meni je bilo ok... trudio se, malo nekad i previse pozrtvovan, na ivici kartona, ali opet nije bio najgore lijevo krilo sto smo imali... utisak: 3/5
3. vrlo dobri su bili, veoma malo su pustali protivniku prostora. zabar voli igrati i naprijed pa mene makar to zivcira, ali da umije, to se vidi... utisak: 4/5
4. stevo mene podsjeca pravo na lazara, samo sto ce ovaj dati sigurno vise golova... hrva se tamo sa odbranom, asistira, gine, i u odnosu na lazara ima taj momenat da bude na pravom mjestu... prati igru lendrica i zbog toga je dao i gol... meni sasvim pristojan... utisak: 4/5