Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 8:50 am

mula je napisao/la:Nažalost nisam bio u Sarajevu preko vikenda tako da nisam ni utakmicu pregledao. Čitajući vaša mišljenja, zaključio sam da smo bolje stajali na terenu i da se vidi napredak u igri za razliku od prošla dva kola, da i dalje glavnu riječ vode standardno najbolji (Blagoje, Mićo i Ivan), da je Bekrić odigrao dobru partiju( ja sam i dalje siguran, ako mu čovjek pogodi sa pozicijom, dosta toga može pružiti), bek Stevanović standardno dobar.
Ono što mene interesuje:
1. Kako je djelovala lijeva strana?
2. Koju je poziciju igrao Beganović i kakav je bio (vidim da je učestvovao kod drugog gola i da je imao dobru minutaž)?
3. Kakav je bio štoperski par Aco-Boccaccini?
4.Kakav je bio Nikolić?
P.s. ako neko može da mi posalje snimak utakmice biću mu zahvalan
:zeljeznicar1:
1. S obzirom da je protivnik bio siroki, lijeva strana uopste nije bila toliko losa, bevab se povremeno gubio, a beganovic je igrao pozrtvovano, ali prihvatljivo, iako ta strana nije njegova prirodna pozicija, opaska: oko 20.minute, miro i dzenis su promjenili strane... utisak: 3/5

2. vidi pod 1. meni je bilo ok... trudio se, malo nekad i previse pozrtvovan, na ivici kartona, ali opet nije bio najgore lijevo krilo sto smo imali... utisak: 3/5

3. vrlo dobri su bili, veoma malo su pustali protivniku prostora. zabar voli igrati i naprijed pa mene makar to zivcira, ali da umije, to se vidi... utisak: 4/5

4. stevo mene podsjeca pravo na lazara, samo sto ce ovaj dati sigurno vise golova... hrva se tamo sa odbranom, asistira, gine, i u odnosu na lazara ima taj momenat da bude na pravom mjestu... prati igru lendrica i zbog toga je dao i gol... meni sasvim pristojan... utisak: 4/5
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon avg 08, 2016 8:59 am

mula je napisao/la:Nažalost nisam bio u Sarajevu preko vikenda tako da nisam ni utakmicu pregledao. Čitajući vaša mišljenja, zaključio sam da smo bolje stajali na terenu i da se vidi napredak u igri za razliku od prošla dva kola, da i dalje glavnu riječ vode standardno najbolji (Blagoje, Mićo i Ivan), da je Bekrić odigrao dobru partiju( ja sam i dalje siguran, ako mu čovjek pogodi sa pozicijom, dosta toga može pružiti), bek Stevanović standardno dobar.
Ono što mene interesuje:
2. Koju je poziciju igrao Beganović i kakav je bio (vidim da je učestvovao kod drugog gola i da je imao dobru minutaž)?
4.Kakav je bio Nikolić?
Imaš snimak nekoliko stranica ranije.

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:33 am

Hajde daj te novosti na sabahu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:41 am

Okolele je napisao/la:Hajde daj te novosti na sabahu..
Jedan bum samo za tebe

[video]https://www.youtube.com/watch?v=xLWhXyV4UyQ[/video]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:43 am

Pintole, ako si jaran, reces nam taktiku :p
Željezničar ante portas !

addyno1
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:46 am

psihopata je napisao/la:kakav fejzić,veca je za njega bufon,od brzine,refleksa,postavljanja i same inteligencije u igri....fejzić zna izvaditi dobar šut,ali zna i vedran to smo se uvjerili više puta,samo što fejzić u odnosu na vedrana izgleda toliko nesigurno kao da je njemu 18 godina...odličan za klupe ali ništa više od toga.
ovaj golman sirokog je bolji i od vece, bar meni je najbolji golman u ligi

mula
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:48 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
Ono što mene interesuje:
4.Kakav je bio Nikolić?
1. S obzirom da je protivnik bio siroki, lijeva strana uopste nije bila toliko losa, bevab se povremeno gubio, a beganovic je igrao pozrtvovano, ali prihvatljivo, iako ta strana nije njegova prirodna pozicija, opaska: oko 20.minute, miro i dzenis su promjenili strane... utisak: 3/5

2. vidi pod 1. meni je bilo ok... trudio se, malo nekad i previse pozrtvovan, na ivici kartona, ali opet nije bio najgore lijevo krilo sto smo imali... utisak: 3/5

3. vrlo dobri su bili, veoma malo su pustali protivniku prostora. zabar voli igrati i naprijed pa mene makar to zivcira, ali da umije, to se vidi... utisak: 4/5

4. stevo mene podsjeca pravo na lazara, samo sto ce ovaj dati sigurno vise golova... hrva se tamo sa odbranom, asistira, gine, i u odnosu na lazara ima taj momenat da bude na pravom mjestu... prati igru lendrica i zbog toga je dao i gol... meni sasvim pristojan... utisak: 4/5
Hvala druže! :palacgore:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:51 am

addyno1 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:kakav fejzić,veca je za njega bufon,od brzine,refleksa,postavljanja i same inteligencije u igri....fejzić zna izvaditi dobar šut,ali zna i vedran to smo se uvjerili više puta,samo što fejzić u odnosu na vedrana izgleda toliko nesigurno kao da je njemu 18 godina...odličan za klupe ali ništa više od toga.
ovaj golman sirokog je bolji i od vece, bar meni je najbolji golman u ligi
ma vala i nema sad nekih golmana i konkurencije da kažeš...vedran ako bude pravilno radio vrlo lako se može istaći kao najbolji.

ovo sve što sad brani smrad avdukić je izmislio za njih i u ovim godinama...
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 9:53 am

@Lars ne diraj pevaljku masnim rukama.. :ne:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:13 am

stigoo brat slovenac

slika

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:34 am

Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:39 am

Sto bi mi bilo drago da se spomene Zrinjski i Siroki vezano za streaming utakmica, kao sto pise u tekstu da ne snose poljedice radi toga!

Komonto neka Zeljo i Sarajevo pocnu sa streamingom svojih utakmica ako se nesto ne poduzme za ove gore navedene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4L

pon avg 08, 2016 10:52 am

Bekrić ne smije početi protiv Slobode. Trebaju nam trkači/razbijači u veznom redu jer neće biti lako sa Ordagićem i Zebom, Radinović mora igrati ovu utakmicu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

ChWilla
Kontakt:

pon avg 08, 2016 10:57 am

svjež, nije igrao sad, on jedva čeka da ga kostić pusti na njih...
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:01 am

Možda ovako na Slobodu: Kjosevski - S. Stevanović, Husić, Boccacini, Kosorić - M. Stevanović, Šećerović, Blagojević, Bevab - Lendrić, Nikolić :zeljeznicar1:

Virtu4L

pon avg 08, 2016 11:07 am

Pojačao bih ja vezni red, a samo Lendrića u napad. Blagojević, Radinović, Šećerović u vezi, da Zebi ne daju disati.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=mPeJ-7qkuZQ[/video]
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:12 am

Treba zebu provocirat nek još pet tekmi fasuje :rofl:

Elegant
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:15 am

Zeba je sad odmoran i spreman bice jebeno, Ugljesu pustit na njega. :djavo:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4L

pon avg 08, 2016 11:18 am

Elegant je napisao/la:Zeba je sad odmoran i spreman bice jebeno, Ugljesu pustit na njega. :djavo:
Upravo to. Isto kao što je Marković stavio u džep Duljevića sad u Zenici.

vrbanjusa
Kontakt:

pon avg 08, 2016 11:22 am

Hajde da i ja bacim malo šuplje oko ovih aktuelnih dešavanja u i oko kluba.
Kao prvo velika pohvala za 1921.ba, svaki put me nanovo oduševe. Strašni ste :klanjase2: :klanjase2:

U prva 3 kola je vidljivo da se ekipa još traži i da igra može puno, puno bolje. Bar se ja nadam tome. Kostić očito ima jako zanimljivu ideju i viziju naše igre i jednakog korištenja igrača koje ima u kadru. Jako je dobro što vrši puno rotacija i to iz više razloga. Konstantno može imati neke igrače odmorne i pripremiti ih za specifične zadatke i različite protivnike.
Na nekim igračima se već vidi fin napredak u odnosu na prošlu polusezonu. I fizički i psihički ali i igrački. Primjer tome je Siniša i Dženis. Isto tako se vidi veliki napredak u fizičkoj pripremljenosti dok je nedostatak malo slabija uigranost koja će doći vremenom. Još jedna dobra stvar je da bar meni laiku izgleda da ekipa zna šta hoće u bilo kojem trenutku.
Sve u svemu napredak se vidi, i ekipno i pojedinačno. Ako nastavimo ovako biće to dobro.
Sljedeća stvar je imenovanje novog direktora omladinskog pogona. Sejfudin Tica je sigurno jedan od najboljih izbora za tu poziciju koje smo mogli napraviti. Naravno u okvirima naših mogućnosti. Mislim da je on pun pogodak. Čovjek je jako pedantan, precizan, motovisan za rad i ne sumnjam da je on jedno veliko pojačanje za naš klub. Kao trener omladinskih kategorija je odličan i vrhunski je stručnjak.
Također i marketing kluba se pokrenuo malo više nego obično što možemo primjetiti i po nekim stvarima koje su odrađene u prethodnom periodu, druženje sa igračima u Konzumu i City Centru, druženje sa igračima ispred BBI centra, nagradne igre preko FB stranica itd. Marketing mora biti non stop prisutan i na tome se mora insistirati. Vidim da su počeli i reko da ih spomenem u pozitivnom kontekstu.
Malo je zaškripalo sa dresovima ali čujem da se i to pomalo rješava. Nadam se da neće više biti takvih problema.
Osim dresova malu mrlju baca i ova situacija sa Dadom, Stanom a posebno sa Bogičevićem. Naravno i Hervas je malo veća mrlja ali eto on je već prežvakana tema pa ne treba puno oko toga.
Sve u svemu, navijači i simpatizeri kluba su prepoznali sav radi i trud uprave, administracije, stručnog štaba i igrača i ostvarena je druga najbolja prodaja godišnjih karata ikad.
Samo treba ovako i nastaviti, moramo shvatiti da ne možemo sve utakmice u prvenstvu pobjediti, da mora nekad i poraz doći (nadam se što kasnije i što bezbolnije). Mi moramo još jače i još više podržati klub, kako upravljačke strukture tako i igrače i stručni štab na terenu. Jer na ovo sve viđeno zaslužuju povjerenje. Podržati ih dok zaslužuju.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava