Svaka častSWRA_1921 je napisao/la:Dobra vijest! Ako opcina uspije izganjati dozvolu od MUP-a, a trebala bi jer nije neki aman zahtjev i procedura, finansirat ce snimanje dronom,od ovog momka sto sam ga spominjao. Sad je savrsena prilika za odlican snimak.
Svaki manjak u blagajni, nebitno na šta su se pare potrošile, se računa kao lični dohodak odnosno porezna ti još zaračuna skoro 70% na taj manjak + zalijepe ti kaznu. To objašnjava 819.000 + 646.000;vrbanjusa je napisao/la:Samo jedno pitanje za @FKZ1921 ili @chwilla
Novi porezni dug je struktuiran na sljedeći način: 819.028 manjak u blagajni + 646.440 porezi i doprinosi (pretpostavljam porezi i doprinosi za ovaj manjak u blagajni jer su u tom periodu preko blagajne isplaćivane plate)
609.224 (115 akontacija, pretpostavka da se i ovo odnosi na isplatu plata i slično) + 129.582 porezi i doprinosi na ovaj iznos.
Moje pitanje glasi, može li PU tražiti da Željo njima plati ove iznose (819.028 + 609.224) jer su to novci koji su isplaćeni na osnovu plata.
Meni je logičnije da PU traži da se plate samo porezi i doprinosi (646.440+ 129.582).
Change of plan za Tifu....jbgSeyoTM je napisao/la:Nema.mirsadmekic je napisao/la:Imal brt nade da cucne kakav generalni sponzorpile87 je napisao/la: 16:30![]()
![]()
Jestedell21 je napisao/la:Jel 100% sigurno za tifu.
MirsoHurmasica je napisao/la:A ko će nam sad pjevat?
sjebat ces seHurmasica je napisao/la:A ko će nam sad pjevat?
Potpisat ćemo Elvis J. Kurtovića da nam pjeva "Ko te kara nek ti piše pjeseme"Špekac1921 je napisao/la:Trebamo i mi potpisati kakvog pjevača, kad može Borac iz Izačića, možemo i mi!
Šalu na stranu, ima da mi odradimo to i bez Tife, onako kako znamo i možemo!
Ma Halvadzic je ogranicen iz razloga sto , ama bas nikako, ne zna koristiti desnu nogu.. Mozda bi na lijevom krilu bolje izgledao..FKZ1921 je napisao/la:Mirza može biti loš na treningu. Iz više razloga...
Ali ne može biti Livaja baš nikako.
Inače, ako hoćemo biti ozbiljni,na osnovu jednog treninga ne bi ni za koga trebali reći da je Ronaldo ili da je Livaja. (evo vidite da Ronaldo i Livaja mogu u istu recenicu).
Čomaga?BHDragons je napisao/la:MirsoHurmasica je napisao/la:A ko će nam sad pjevat?
hardwell je napisao/la:Potpisat ćemo Elvis J. Kurtovića da nam pjeva "Ko te kara nek ti piše pjeseme"Špekac1921 je napisao/la:Trebamo i mi potpisati kakvog pjevača, kad može Borac iz Izačića, možemo i mi!
Šalu na stranu, ima da mi odradimo to i bez Tife, onako kako znamo i možemo!
Hurmasica je napisao/la:Čomaga?BHDragons je napisao/la:MirsoHurmasica je napisao/la:A ko će nam sad pjevat?![]()