bujrum tamo na temu tuspasi seTryg je napisao/la:Halo momak nemoj da ti zaplim tu listu kad mene nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk

bujrum tamo na temu tuspasi seTryg je napisao/la:Halo momak nemoj da ti zaplim tu listu kad mene nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dr. Kostic je napisao/la:Kakva je to lista?
Lista za 50KM od Šiljka..Dr. Kostic je napisao/la:Kakva je to lista?
Ubacuj hajde1921.ba je napisao/la:Dr. Kostic je napisao/la:Kakva je to lista?![]()
![]()
sport 1 liga prognozera, ima topic na temi BHT Premijer Liga, ajde Hurmasice, ti si aktivan
Dodaj i mene ako ima mjesta1921.ba je napisao/la:LISTA ČEKANJA
Amerigo
pintol_TM87
crnamamba96
bluehart
Schwarz
Momci ako ste tu javite se, ima dosta igrača koji će biti izbačeni zbog neaktivnosti a ako ima i drugih zainteresovanih javite nam se na temi.
teteac8684 je napisao/la:Kemal Alispahic...Tito dragi...![]()
![]()
![]()
![]()
Kad će tipovanje za četvrto kolo?1921.ba je napisao/la:LISTA ČEKANJA
Amerigo
pintol_TM87
crnamamba96
bluehart
Schwarz
Momci ako ste tu javite se, ima dosta igrača koji će biti izbačeni zbog neaktivnosti a ako ima i drugih zainteresovanih javite nam se na temi.
tuspas mene1921.ba je napisao/la:LISTA ČEKANJA
Amerigo
pintol_TM87
crnamamba96
bluehart
Schwarz
Ima Ligatajovanmaksimovic je napisao/la:jel neko odavde ima mogucnost da pristupi arhivi oslobodjenja? trebaju mi neki izvjestaji sa derbija, narociti iz 60ih godina...
ja ovde ozbiljan a ti mi najveceg klovna preporucujesPlava Porodica je napisao/la:Ima Ligatajovanmaksimovic je napisao/la:jel neko odavde ima mogucnost da pristupi arhivi oslobodjenja? trebaju mi neki izvjestaji sa derbija, narociti iz 60ih godina...
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
I ja sam ozbiljanjovanmaksimovic je napisao/la:ja ovde ozbiljan a ti mi najveceg klovna preporucujesPlava Porodica je napisao/la:Ima Ligatajovanmaksimovic je napisao/la:jel neko odavde ima mogucnost da pristupi arhivi oslobodjenja? trebaju mi neki izvjestaji sa derbija, narociti iz 60ih godina...
Sent from my LG-K350 using Tapatalk