Ma kad god krene nesto pozitivno,pokusava neko da podmece nogu.Gori si ti sto postavljas takva pitanja...pinki je napisao/la:Je li istina da je Amar dolazio kod Misimovica i trazio da mu se isplati 400k?
Ma kad god krene nesto pozitivno,pokusava neko da podmece nogu.Gori si ti sto postavljas takva pitanja...pinki je napisao/la:Je li istina da je Amar dolazio kod Misimovica i trazio da mu se isplati 400k?
Čekam neisplaćene plate regres i naknada za stream.Hurmasica je napisao/la:Ja sam čuo da je lars tražio neke pare od Misketa e sad je li šta dobio nemam pojma
Klošaru stariLARS1921 je napisao/la:Čekam neisplaćene plate regres i naknada za stream.Hurmasica je napisao/la:Ja sam čuo da je lars tražio neke pare od Misketa e sad je li šta dobio nemam pojma
Super... Ma prica se svasta na stadionu zato volim da se rascisti... Ima mahalanja uvijekQwerty_1987 je napisao/la:Ne nije, dok je Amar bio na odmoru imali su on i Miske konstruktivan razgovor po tom pitanju na jednoj večeri, ne sekirajte se po tom pitanju![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bravo ima i togaQwerty_1987 je napisao/la:Ma raja ko raja, bitno je da se nesto prica i da se vrti neka suplja, i onda me takvi obicno usred utakmice znaju pitati ko je ova 23-ka kod nas ...![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moze ovako?mirsad94 je napisao/la:Ima li neko da odradi cover na ovu ja cu biti sjed ja cu biti star? Bio bi mu mnogo zahvalan.
fcz je napisao/la:Moze ovako?mirsad94 je napisao/la:Ima li neko da odradi cover na ovu ja cu biti sjed ja cu biti star? Bio bi mu mnogo zahvalan.
Meni lijeze sutra, nisu mogli uplatiti bio vikend...baxuz87 je napisao/la:Ma tražio Amar od Šiljka petobu da ne unosi nemir po forumu.
I ja se zahvaljujemtm8782 je napisao/la:Izlija javno ti se zahvaljujem!!! Znas o cemu pricam.![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Hurmasica je napisao/la:fcz je napisao/la:Moze ovako?mirsad94 je napisao/la:Ima li neko da odradi cover na ovu ja cu biti sjed ja cu biti star? Bio bi mu mnogo zahvalan.
Ako je istina fakat ovi bivsi igraci nisu normalni.Bogicevic sutra organizuje press konferenciju za medije zajedno sa sindikatom profesionalnih fudbalera u BIH gdje ce upoznati komplet javnost sa svim stvarima u FK Zeljeznicar i odnosu prema njemu i drugim fudbalerima.
Preduhitri me. Joj, ovih smogovaca! [FACE WITH TEARS OF JOY]rodrigo87 je napisao/la:Sta rece ovaj smrad na pregledu kola da smo imali puno srece hahahahahah