Baš tako, slažem se 100%SWRA_1921 je napisao/la:Nek naleti na tekmu nije frka.Mozda nekad kad za stalno dodje bude i pomocnik Sablji.
![]()

Baš tako, slažem se 100%SWRA_1921 je napisao/la:Nek naleti na tekmu nije frka.Mozda nekad kad za stalno dodje bude i pomocnik Sablji.
![]()
Ja se slazem s tobom,klub je maksimalno korektan prema svakom novinaru,pogotovo prema njemu,a nije to zasluzio!! Dosta mi je ovih laznih novinara,ne mogu da vjerujem da se on deklarise kao navijac F.K. ZELJEZNICARA,a ovako se ponasa..ne razumijem,kakva je to ljubav?Eisenbahner1921 je napisao/la:Tek bi tad digao hajku na klub. Ovako mu je kazna što klub posluje dobro i zdravo i što ne može postaviti pitanje a da mu ne dođe kontra odgovor s naše stranediego1921 je napisao/la:Moze li iko ovom uhljupu zabraniti bilo kakav kontakt s klubom ?
Sinan je posebna prica !! Seyo ja stvarno nemam nista protiv toga da on radi svoj posao,i svjestan sam da ne mogu svi pisati da je sve bajno i krasno,al sve ima svoje vrijeme !! On pretjeruje,umjesto da iskoristi svoj polozaj i da radi na promociji voljenog kluba,on se bavi nekim provokacijama !!SeyoTM je napisao/la:Neka ga...od njega barem znas da ce kontru udarat a ne kao neki uvlacit se pa prodavat info iz kluba i pisati sta treba za "marku". Kad nismo gredinog sinana odjebali ne treba ni njega...diego1921 je napisao/la:Moze li iko ovom uhljupu zabraniti bilo kakav kontakt s klubom ?
Koji mu je broj članskeAlipasino je napisao/la:Jeko ba taj ligata dolazi li on na tekme.
grmljavina s juga, a bome i sjevera. Mjestimično dimne zavjesedell21 je napisao/la:kakvo vrijeme javljaju za nedjelju poslije podne ?
Sudeci po ovome ujutro oblacno, tokom dana bi se razvedrilo.dell21 je napisao/la:kakvo vrijeme javljaju za nedjelju poslije podne ?
a dje se kupa?Plava Porodica je napisao/la:Koji mu je broj članskeAlipasino je napisao/la:Jeko ba taj ligata dolazi li on na tekme.
Ispast ce da ga branimdiego1921 je napisao/la:Sinan je posebna prica !! Seyo ja stvarno nemam nista protiv toga da on radi svoj posao,i svjestan sam da ne mogu svi pisati da je sve bajno i krasno,al sve ima svoje vrijeme !! On pretjeruje,umjesto da iskoristi svoj polozaj i da radi na promociji voljenog kluba,on se bavi nekim provokacijama !!SeyoTM je napisao/la:Neka ga...od njega barem znas da ce kontru udarat a ne kao neki uvlacit se pa prodavat info iz kluba i pisati sta treba za "marku". Kad nismo gredinog sinana odjebali ne treba ni njega...diego1921 je napisao/la:Moze li iko ovom uhljupu zabraniti bilo kakav kontakt s klubom ?
Kako je lijepo ovo vidjeti.
To bi bas lijepo bilo,samo sta cemo s onim anamoSWRA_1921 je napisao/la:Kako je lijepo ovo vidjeti.Nadam se da ce redom Meša pozivati naše igrače i da će se tako i prodavati dalje u jače timove za velike novce.
dobar prijedlog, trebali bi ovo odraditipile87 je napisao/la:S obzirom kakva ce atmosfera biti na stadionu bilo bi dobro iznajmiti kakav dron i napraviti par spektakularnih snimaka koji mogu kasnije dobro doci kao reklama...