Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 23, 2016 5:30 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Nek naleti na tekmu nije frka. :) Mozda nekad kad za stalno dodje bude i pomocnik Sablji. :ganja: :zeljeznicar1:
Baš tako, slažem se 100% :DD:
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

diego1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 5:33 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Moze li iko ovom uhljupu zabraniti bilo kakav kontakt s klubom ? :shisha:
Tek bi tad digao hajku na klub. Ovako mu je kazna što klub posluje dobro i zdravo i što ne može postaviti pitanje a da mu ne dođe kontra odgovor s naše strane
Ja se slazem s tobom,klub je maksimalno korektan prema svakom novinaru,pogotovo prema njemu,a nije to zasluzio!! Dosta mi je ovih laznih novinara,ne mogu da vjerujem da se on deklarise kao navijac F.K. ZELJEZNICARA,a ovako se ponasa..ne razumijem,kakva je to ljubav? :zeljeznicar1:

Alipasino
Kontakt:

uto feb 23, 2016 5:45 pm

Jeko ba taj ligata dolazi li on na tekme.

Brkoo
Kontakt:

uto feb 23, 2016 5:50 pm

O kakvim novinarima vi pisete, :roll: . Vecina novinara u našoj drzavi su klasicne qrave koje pisu na osnovu toga koliko im para date. Ligatu, Aletića, Sinana i ostale treba zvati pravim nazivom- qrve jer se prodaju za pare a ne ih nazivati novinarima jer onda vrijeđate novinare koji su u svojoj profesiji profesionalni, pošteni itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 5:52 pm

SeyoTM je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Moze li iko ovom uhljupu zabraniti bilo kakav kontakt s klubom ? :shisha:
Neka ga...od njega barem znas da ce kontru udarat a ne kao neki uvlacit se pa prodavat info iz kluba i pisati sta treba za "marku". Kad nismo gredinog sinana odjebali ne treba ni njega...
Sinan je posebna prica !! Seyo ja stvarno nemam nista protiv toga da on radi svoj posao,i svjestan sam da ne mogu svi pisati da je sve bajno i krasno,al sve ima svoje vrijeme !! On pretjeruje,umjesto da iskoristi svoj polozaj i da radi na promociji voljenog kluba,on se bavi nekim provokacijama !! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 23, 2016 5:58 pm

Alipasino je napisao/la:Jeko ba taj ligata dolazi li on na tekme.
Koji mu je broj članske :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:01 pm

S obzirom kakva ce atmosfera biti na stadionu bilo bi dobro iznajmiti kakav dron i napraviti par spektakularnih snimaka koji mogu kasnije dobro doci kao reklama...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

dell21
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:02 pm

kakvo vrijeme javljaju za nedjelju poslije podne ?

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:05 pm

dell21 je napisao/la:kakvo vrijeme javljaju za nedjelju poslije podne ?
grmljavina s juga, a bome i sjevera. Mjestimično dimne zavjese
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

diego1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:08 pm

http://sport1.ba/zahirovic-i-stevanovic ... -nsfs-bih/" onclick="window.open(this.href);return false; :pljesak: :pljesak:

Elegant
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:13 pm

dell21 je napisao/la:kakvo vrijeme javljaju za nedjelju poslije podne ?
Sudeci po ovome ujutro oblacno, tokom dana bi se razvedrilo.

https://weather.com/weather/5day/l/BKXX0004:1:BK
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Jeko ba taj ligata dolazi li on na tekme.
Koji mu je broj članske :ganja:
a dje se kupa?
100/94/37/34 - i to je to!

SeyoTM
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:18 pm

diego1921 je napisao/la:
SeyoTM je napisao/la:
Neka ga...od njega barem znas da ce kontru udarat a ne kao neki uvlacit se pa prodavat info iz kluba i pisati sta treba za "marku". Kad nismo gredinog sinana odjebali ne treba ni njega...
Sinan je posebna prica !! Seyo ja stvarno nemam nista protiv toga da on radi svoj posao,i svjestan sam da ne mogu svi pisati da je sve bajno i krasno,al sve ima svoje vrijeme !! On pretjeruje,umjesto da iskoristi svoj polozaj i da radi na promociji voljenog kluba,on se bavi nekim provokacijama !! :zeljeznicar1:
Ispast ce da ga branim :mrgreen:
Meni je iskreno draze da postavlja, pa makar bio i pogresan trenutak, skakljiva pitanja i trazi objasnjenje nego da objavljuje "clanke" sta je neko lijevi pricao za susjednim stolom (sifra:suncane cvike i memija). Itekako nervira, al sve se moze kulturno odraditi u takvim situacijama kao sto se i radi.
Nema potrebe davati mu publiciteta vise, bitna je tekma i pozitivne stvari koje se desavaju...

SWRA_1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:22 pm

Kako je lijepo ovo vidjeti. :zeljeznicar1: Nadam se da ce redom Meša pozivati naše igrače i da će se tako i prodavati dalje u jače timove za velike novce. :pljesak:

diego1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:31 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Kako je lijepo ovo vidjeti. :zeljeznicar1: Nadam se da ce redom Meša pozivati naše igrače i da će se tako i prodavati dalje u jače timove za velike novce. :pljesak:
To bi bas lijepo bilo,samo sta cemo s onim anamo :ganja: Vec je krenula prica,da je Zahirovic samo zbog toga potpisao za nas !! :shisha:
Meni je samo zao sto ga niko od novinara nije pitao : Da li je vec na aerodromu osjetio ljubav ? :mrgreen: :mrgreen:

SWRA_1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:33 pm

HAhahah, evo sta ce oni. :sarajevo1: :ganja: :zeljeznicar1: oIo

ISB87
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:39 pm

pile87 je napisao/la:S obzirom kakva ce atmosfera biti na stadionu bilo bi dobro iznajmiti kakav dron i napraviti par spektakularnih snimaka koji mogu kasnije dobro doci kao reklama...
dobar prijedlog, trebali bi ovo odraditi :pljesak:
MIRZA RASCIC

pintol_TM87
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:44 pm

danasnji trening je pokazao da je zola bar danas bio tri puta bolji od zahirovica..takodjet stevanovic miroslav los haos, proci nekog 1na 1 nema sanse..stana i dzenis veoma dobri..mali svedjanin livaja dva, a neki su ga dizali u nebesa..volio bih da ne pisem ovako ali ko je bio i vidio bar dva treninga sve mu je jasno..isto tako vidim svi ste jaki na tastaturi a kad se dogovori , pita da odemo malo na trening tisina..mogu mislit da bude nekakva akcija kakvih bi sve izgovora bilo..aco je bio postedjen poslijepodnevnog treninga... iii semafor je legao, zadnja kocka postavljena oko pola 6, fino izgleda.

chile
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:46 pm

Ne vidim problem sto novinari pitaju "skakljiva" pitanja i treba to je sta vise i pozeljno. Ne moze sve biti ni med i mlijeko.
Eh sad znatno veci je problem sto ti tzv. novinari pisu neprovjerene info, (cula-kazala vijesti) one prave najveci problem.
Presice i sluze da se izadje u javnost, a postoji nacina da se da do znanja novinarima da ne izlaze u javnost sa pricama iz kafane ili sa raznih foruma.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

SWRA_1921
Kontakt:

uto feb 23, 2016 6:49 pm

Ja znam momka koji ima profesionalnu opremu i sa kojim cu probati vidjeti da li ima vremena za to, a ne znam da li je klub voljan da to plati nesto, ili da se mi navijaci organizujemo ako nista, jer su njegovi radovi zaista profesionalni?

Npr. ovo je njegova kamera

slika

slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava