Druže, ako imaš korisničko ime i šifru samo skini za Google play-a aplikaciju mojatv radi odlicnoDr. Kostic je napisao/la:Ako mi ko može objasniti kako da napravim profil na mob za moju tv dat ću vam svima sifru

Druže, ako imaš korisničko ime i šifru samo skini za Google play-a aplikaciju mojatv radi odlicnoDr. Kostic je napisao/la:Ako mi ko može objasniti kako da napravim profil na mob za moju tv dat ću vam svima sifru
Hvala bratemeldatm je napisao/la:Druže, ako imaš korisničko ime i šifru samo skini za Google play-a aplikaciju mojatv radi odlicnoDr. Kostic je napisao/la:Ako mi ko može objasniti kako da napravim profil na mob za moju tv dat ću vam svima sifru. pozz
Ma prosla sezona... Liga 12 je krojila proslu sezonu...damirfile je napisao/la:Gubi radnik, oni ce ove sezone se za opstanak boriti ipak je prosla sezona bila bljesak.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ***** te sarajvooooooooooooooSWRA_1921 je napisao/la:TOOOO, imamo OOOOOOOOOOO
znaci umjesto radinovica i secera bekric beganovic ne svidja mi se ovo sekunde ..SWRA_1921 je napisao/la:Željo počinje u sastavu:
Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Bevab - Beganović, Bekrić, Blagojević, M. Stevanović - Nikolić, Lendrić
Ne svidja mi se bas previse ova postava, ali trener zna najbolje zasto je nekoga ubacio u igru.
Moramo istrpiti Tuceta, nase dijete i ima 19godinaNeymar 11 je napisao/la:znaci umjesto radinovica i secera bekric beganovic ne svidja mi se ovo sekunde ..SWRA_1921 je napisao/la:Željo počinje u sastavu:
Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Bevab - Beganović, Bekrić, Blagojević, M. Stevanović - Nikolić, Lendrić
Ne svidja mi se bas previse ova postava, ali trener zna najbolje zasto je nekoga ubacio u igru.