Mirso se ne javlja, mora da je licno otisao u BG da raskine ugovor sa PartizanomPlava Porodica je napisao/la:Polahko se ostvaruju svi transferi iz prve sezone..Jaha potpisao,još je samo Subić ostao.
Vjerujte biće i on.

Mirso se ne javlja, mora da je licno otisao u BG da raskine ugovor sa PartizanomPlava Porodica je napisao/la:Polahko se ostvaruju svi transferi iz prve sezone..Jaha potpisao,još je samo Subić ostao.
Vjerujte biće i on.
Očekujemo informacije od MirseLeon_Professional je napisao/la:Mirso se ne javlja, mora da je licno otisao u BG da raskine ugovor sa PartizanomPlava Porodica je napisao/la:Polahko se ostvaruju svi transferi iz prve sezone..Jaha potpisao,još je samo Subić ostao.
Vjerujte biće i on.
haj ti dialibu dovedi i ne prdi po forumuJaozinho22 je napisao/la:Ja sam kod nas i Zakarića doveo prvu sezonu pa se ne ostvari....
Jaozinho22 je napisao/la:![]()
Nisam igrao sedmicu FM-a,ovih dana ću odigrat šta radi reda da me prođe samo...
Dialiba omatorio,ganja loptu po selu zvanom Široki Brijeg zajedno s Harbom![]()
A pogodio sam Husića...čak sam i na onom tamo forumu pisao kozoyebima da je dobar
do sutra dijaliba, ili banJaozinho22 je napisao/la:Ubleho moderatorska zar si toliko besposlen da mi roviš po objavama s gg.ba ?![]()
Nema Dialibe,lijevo krilo drže Gaćinović,Sawitsky i Bošnjo njemačkih korjena Hoffman
NapokonLeon_Professional je napisao/la:Kocka je bacena! Leon is back
jellllll diallliibaaaa brattteeeeee iliii jjjeee andrijaaaaa reciiiiii nammmmLeon_Professional je napisao/la:Kocka je bacena! Leon is back