Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 10:16 am

Također, mislim da cemo sa tom postavom u sredini biti inferiorni...prije svega u trci i agresivnosti...

LARSSON
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:18 am

eto prenosa

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:18 am

Zastava se plava opet digla, subota je danas Željo igra!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tavas1921
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:21 am

Ni meni nema smisla formacija bez Ugljese, ili igraca u vezi koji ce prekidati kontre protivnika kojima je to na Grbavici glavno oruzje, a Ugljesa je u takvim stvarima 3x bolji od Bekrica.
Cini se da ce Kostic kuci igrat bez tog defanzivca i vrlo ofanzivnom veznom linijom. Samo da izadje na dobro.

Jaozinho22

sub avg 06, 2016 10:21 am

AsharaK je napisao/la:
Valter je napisao/la:Raja je li za danas planirana kakva upotreba pirotehnike ili kakve pjesmice o Seselju i drugima? Pa barem jedna bakljica.

Samo pitam

Sto je Elegant za generalnog sponzora, Valter je za baklje :rofl:
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničarm

sub avg 06, 2016 10:27 am

AsharaK je napisao/la:
Valter je napisao/la:Raja je li za danas planirana kakva upotreba pirotehnike ili kakve pjesmice o Seselju i drugima? Pa barem jedna bakljica.

Samo pitam

Sto je Elegant za generalnog sponzora, Valter je za baklje :rofl:
Neko je na ovom forumu zaduzen za statistiku, neko za bumove, neko za podsjecanje na naseg Dadu, neko za lijepe price o Zelji, neko za svakodnevno predlaganje igraca sa transfermarketa koje uprava obavezno mora dovesti u Zelju, neko za ... , pa reko da ja na sebe preuzmem statistiku o broju upaljenih baklji, novcanim kaznama i koliko smo u svakom kolu uspjeli ponistiti godisnjih (naravno neki ovdje vode evidenciju i o broju prodatih godisnjih).

ABd da svi veceras budemo zadovoljni prikazanom igrom i pobjedom Zelje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:31 am

Danas Zeljo igra! Ovaj poznati, ali nikad naviknut i "svaren" osjecaj u stomaku samo Zeljo moze da probudi. Kada bih i pokusao da ga uporedim sa nekim drugim osjecajima, onda bi to vjerovatno bilo nesto slicno osjecaju u stomaku kada ides na prvi sastanak sa djevojkom za kojom si lud.

Danas Zeljo igra! Danima to kuha u covjeku, vri kako se dan utakmice priblizava. Danima citas raznorazne analize, pa i spletke protiv kojih se Zeljo bori, veoma brzo zakljucujes (po stoti put) da Zeljo nije za one slabog srca, ali ko te pita, kada ljubav ne bira? To je jace od tebe i ti to znas, jer znas da si bio izmedju onih 700 "budala" kada je Zeljo bio "los" i da sa istim zarom si i sada tu.

Danas Zeljo igra... Oprosti, ali dozvoli nam da mastamo. Mi zaljubljeni, imamo pravo da mastamo. Cesto nas realnost osamari, pa jedan dobar, ali nebitan dribling prepricavamo vise nego Ronaldov gol sa 45 metara i nama to bude dovoljno. Nije bitno koja si liga, bitno je da se na Grbavici lopta okrece. Jednom smo dozvolili zlo i da lopta stane i vise nikada! I opet kada krenem prema utakmici danas, pa prodjem kroz Vilsonovo pjesice standardnom turom kojom idem samo kada trcim tebi, u majici koju oblacim samo kada trcim tebi, osjetit cu ubrzano lupanje srca, znojenje dlanova i sjenu u oku. Prepricavat cu u osami svoje glave sve bitke koje si borio i stat ce mi knedla u grlu, jer cu shvatiti ponovo, iznova svaki put na istom mjestu negdje oko Sopinga na Grbavici, da si nam svima i otac i majka, vjeciti uzor kako treba zivjeti ovaj zivot. I onda kada te vidim, potrcat cu da se nadjem sa poznatom ekipom ispred stadiona i da sa bracom i sestrama Manijacima stanem na tvoja krila. Tu je sve lakse, tu je sve ljepse, tu smo svi porodica. Tu smo svi iz ljubavi.

Ej, danas Zeljo igra...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dell21
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:33 am

Da li je isti iznos novca telekom dao za sponzorstvo i ove godine. Sad je je manje klubova pa ako se dijeli ravnopravno trebali bi dobiti min 83 000 (1 mil : 12 = 83 000).

Tavas1921
Kontakt:

Koliko god se vi smijali Valteru covjek je 100% upravu. Odvratno je slusat politicke pjesme o klanju. Sta ce pomislit covjek koji prvi put dodje na Zeljinu utakmicu sa sinom i on ga pita o cemu ovi pjevaju? Ja prvi vise nikad ne bih dosao na utakmicu i sinu bih isto zabranio, ali mi vec zaludjeni Zeljini navijaci pokusavamo to ignorisati i preci preko toga. Iako je jedan ovdje podrzavao tu pjesmu, da nas Bog sacuva takvih navijaca.

Alipasino
Kontakt:

Vidi jada kisa pada pobjedi se Zeljo nada.Nesto titra u zraku Zeljo igra po mraku Ali nema zime reflektori CE struju da prime.Na Grbavici se cuje hor Zeljo staje u stroj.Pobjeda nije bitna Ali ipak CE bit sitna.2-1 za Zelju.

nikson
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:35 am

Ne idem ja na tu Grbavicu jer se nadam nekom svemirskom fudbalu, ja na tu Grbavicu idem jer znam da ta 2 sata negdje pripadam i to nesto je moje, kakvo god da je - i spreman sam poginuti za "to nesto"
E to je car tog Zelje...

Volim te Zeljo!!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:36 am

Storme bravo!
Željezničar ante portas !

Valter
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:38 am

storm_raider je napisao/la:Danas Zeljo igra! Ovaj poznati, ali nikad naviknut i "svaren" osjecaj u stomaku samo Zeljo moze da probudi. Kada bih i pokusao da ga uporedim sa nekim drugim osjecajima, onda bi to vjerovatno bilo nesto slicno osjecaju u stomaku kada ides na prvi sastanak sa djevojkom za kojom si lud.

Danas Zeljo igra! Danima to kuha u covjeku, vri kako se dan utakmice priblizava. Danima citas raznorazne analize, pa i spletke protiv kojih se Zeljo bori, veoma brzo zakljucujes (po stoti put) da Zeljo nije za one slabog srca, ali ko te pita, kada ljubav ne bira? To je jace od tebe i ti to znas, jer znas da si bio izmedju onih 700 "budala" kada je Zeljo bio "los" i da sa istim zarom si i sada tu.

Danas Zeljo igra... Oprosti, ali dozvoli nam da mastamo. Mi zaljubljeni, imamo pravo da mastamo. Cesto nas realnost osamari, pa jedan dobar, ali nebitan dribling prepricavamo vise nego Ronaldov gol sa 45 metara i nama to bude dovoljno. Nije bitno koja si liga, bitno je da se na Grbavici lopta okrece. Jednom smo dozvolili zlo i da lopta stane i vise nikada! I opet kada krenem prema utakmici danas, pa prodjem kroz Vilsonovo pjesice standardnom turom kojom idem samo kada trcim tebi, u majici koju oblacim samo kada trcim tebi, osjetit cu ubrzano lupanje srca, znojenje dlanova i sjenu u oku. Prepricavat cu u osami svoje glave sve bitke koje si borio i stat ce mi knedla u grlu, jer cu shvatiti ponovo, iznova svaki put na istom mjestu negdje oko Sopinga na Grbavici, da si nam svima i otac i majka, vjeciti uzor kako treba zivjeti ovaj zivot. I onda kada te vidim, potrcat cu da se nadjem sa poznatom ekipom ispred stadiona i da sa bracom i sestrama Manijacima stanem na tvoja krila. Tu je sve lakse, tu je sve ljepse, tu smo svi porodica. Tu smo svi iz ljubavi.

Ej, danas Zeljo igra...
Ne znam je li ovo iz tvoje glave, ali ovo je jedna od najjacih u zadnjih dvadesetak godina !!!
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:40 am

Valter je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Danas Zeljo igra! Ovaj poznati, ali nikad naviknut i "svaren" osjecaj u stomaku samo Zeljo moze da probudi. Kada bih i pokusao da ga uporedim sa nekim drugim osjecajima, onda bi to vjerovatno bilo nesto slicno osjecaju u stomaku kada ides na prvi sastanak sa djevojkom za kojom si lud.

Ej, danas Zeljo igra...
Ne znam je li ovo iz tvoje glave, ali ovo je jedna od najjacih u zadnjih dvadesetak godina !!!
Hvala, samo dio emocije na dan kada Zeljo igra. Svaki put isto. Morao sam da se "olaksam" malo, ne zamjerite. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:41 am

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Fatić Nermin
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:46 am

Tuce ako danas ne poćeraš, crno ti se piše...

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

delinjo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:51 am

Alipasino je napisao/la:Vidi jada kisa pada pobjedi se Zeljo nada.Nesto titra u zraku Zeljo igra po mraku Ali nema zime reflektori CE struju da prime.Na Grbavici se cuje hor Zeljo staje u stroj.Pobjeda nije bitna Ali ipak CE bit sitna.2-1 za Zelju.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tryg
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:53 am

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

OPLAKA BUDALASU.

AL PA SI NO SVI STE LOPOPVI ! :rofl: :rofl: :rofl:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Jaozinho22

Fatić Nermin je napisao/la:Tuce ako danas ne poćeraš, crno ti se piše...

S klupe može poćerat jedino četvrtog sudiju :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

Fatić Nermin je napisao/la:Tuce ako danas ne poćeraš, crno ti se piše...

Sigurno! Jos sam i prognozirao da ce dati gol... Onaj njegov laznjak i kanafa u DEVEDESETKU :kafa:

@Storm najbolji moderator na svijetu :ganja:

P.S kakav sastanak to je p.... dim
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub avg 06, 2016 10:56 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava