AsharaK je napisao/la:Valter je napisao/la:Raja je li za danas planirana kakva upotreba pirotehnike ili kakve pjesmice o Seselju i drugima? Pa barem jedna bakljica.
Samo pitam
Sto je Elegant za generalnog sponzora, Valter je za baklje
Neko je na ovom forumu zaduzen za statistiku, neko za bumove, neko za podsjecanje na naseg Dadu, neko za lijepe price o Zelji, neko za svakodnevno predlaganje igraca sa transfermarketa koje uprava obavezno mora dovesti u Zelju, neko za ... , pa reko da ja na sebe preuzmem statistiku o broju upaljenih baklji, novcanim kaznama i koliko smo u svakom kolu uspjeli ponistiti godisnjih (naravno neki ovdje vode evidenciju i o broju prodatih godisnjih).AsharaK je napisao/la:Valter je napisao/la:Raja je li za danas planirana kakva upotreba pirotehnike ili kakve pjesmice o Seselju i drugima? Pa barem jedna bakljica.
Samo pitam
Sto je Elegant za generalnog sponzora, Valter je za baklje
Ne znam je li ovo iz tvoje glave, ali ovo je jedna od najjacih u zadnjih dvadesetak godina !!!storm_raider je napisao/la:Danas Zeljo igra! Ovaj poznati, ali nikad naviknut i "svaren" osjecaj u stomaku samo Zeljo moze da probudi. Kada bih i pokusao da ga uporedim sa nekim drugim osjecajima, onda bi to vjerovatno bilo nesto slicno osjecaju u stomaku kada ides na prvi sastanak sa djevojkom za kojom si lud.
Danas Zeljo igra! Danima to kuha u covjeku, vri kako se dan utakmice priblizava. Danima citas raznorazne analize, pa i spletke protiv kojih se Zeljo bori, veoma brzo zakljucujes (po stoti put) da Zeljo nije za one slabog srca, ali ko te pita, kada ljubav ne bira? To je jace od tebe i ti to znas, jer znas da si bio izmedju onih 700 "budala" kada je Zeljo bio "los" i da sa istim zarom si i sada tu.
Danas Zeljo igra... Oprosti, ali dozvoli nam da mastamo. Mi zaljubljeni, imamo pravo da mastamo. Cesto nas realnost osamari, pa jedan dobar, ali nebitan dribling prepricavamo vise nego Ronaldov gol sa 45 metara i nama to bude dovoljno. Nije bitno koja si liga, bitno je da se na Grbavici lopta okrece. Jednom smo dozvolili zlo i da lopta stane i vise nikada! I opet kada krenem prema utakmici danas, pa prodjem kroz Vilsonovo pjesice standardnom turom kojom idem samo kada trcim tebi, u majici koju oblacim samo kada trcim tebi, osjetit cu ubrzano lupanje srca, znojenje dlanova i sjenu u oku. Prepricavat cu u osami svoje glave sve bitke koje si borio i stat ce mi knedla u grlu, jer cu shvatiti ponovo, iznova svaki put na istom mjestu negdje oko Sopinga na Grbavici, da si nam svima i otac i majka, vjeciti uzor kako treba zivjeti ovaj zivot. I onda kada te vidim, potrcat cu da se nadjem sa poznatom ekipom ispred stadiona i da sa bracom i sestrama Manijacima stanem na tvoja krila. Tu je sve lakse, tu je sve ljepse, tu smo svi porodica. Tu smo svi iz ljubavi.
Ej, danas Zeljo igra...
Hvala, samo dio emocije na dan kada Zeljo igra. Svaki put isto. Morao sam da se "olaksam" malo, ne zamjerite.Valter je napisao/la:Ne znam je li ovo iz tvoje glave, ali ovo je jedna od najjacih u zadnjih dvadesetak godina !!!storm_raider je napisao/la:Danas Zeljo igra! Ovaj poznati, ali nikad naviknut i "svaren" osjecaj u stomaku samo Zeljo moze da probudi. Kada bih i pokusao da ga uporedim sa nekim drugim osjecajima, onda bi to vjerovatno bilo nesto slicno osjecaju u stomaku kada ides na prvi sastanak sa djevojkom za kojom si lud.
Danas Zeljo igra! Danima to kuha u covjeku, vri kako se dan utakmice priblizava. Danima citas raznorazne analize, pa i spletke protiv kojih se Zeljo bori, veoma brzo zakljucujes (po stoti put) da Zeljo nije za one slabog srca, ali ko te pita, kada ljubav ne bira? To je jace od tebe i ti to znas, jer znas da si bio izmedju onih 700 "budala" kada je Zeljo bio "los" i da sa istim zarom si i sada tu.
Danas Zeljo igra... Oprosti, ali dozvoli nam da mastamo. Mi zaljubljeni, imamo pravo da mastamo. Cesto nas realnost osamari, pa jedan dobar, ali nebitan dribling prepricavamo vise nego Ronaldov gol sa 45 metara i nama to bude dovoljno. Nije bitno koja si liga, bitno je da se na Grbavici lopta okrece. Jednom smo dozvolili zlo i da lopta stane i vise nikada! I opet kada krenem prema utakmici danas, pa prodjem kroz Vilsonovo pjesice standardnom turom kojom idem samo kada trcim tebi, u majici koju oblacim samo kada trcim tebi, osjetit cu ubrzano lupanje srca, znojenje dlanova i sjenu u oku. Prepricavat cu u osami svoje glave sve bitke koje si borio i stat ce mi knedla u grlu, jer cu shvatiti ponovo, iznova svaki put na istom mjestu negdje oko Sopinga na Grbavici, da si nam svima i otac i majka, vjeciti uzor kako treba zivjeti ovaj zivot. I onda kada te vidim, potrcat cu da se nadjem sa poznatom ekipom ispred stadiona i da sa bracom i sestrama Manijacima stanem na tvoja krila. Tu je sve lakse, tu je sve ljepse, tu smo svi porodica. Tu smo svi iz ljubavi.
Ej, danas Zeljo igra...
Alipasino je napisao/la:Vidi jada kisa pada pobjedi se Zeljo nada.Nesto titra u zraku Zeljo igra po mraku Ali nema zime reflektori CE struju da prime.Na Grbavici se cuje hor Zeljo staje u stroj.Pobjeda nije bitna Ali ipak CE bit sitna.2-1 za Zelju.
S klupe može poćerat jedino četvrtog sudijuFatić Nermin je napisao/la:Tuce ako danas ne poćeraš, crno ti se piše...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Sigurno! Jos sam i prognozirao da ce dati gol... Onaj njegov laznjak i kanafa u DEVEDESETKUFatić Nermin je napisao/la:Tuce ako danas ne poćeraš, crno ti se piše...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk