Hurmasica je napisao/la:Kad su oni objavili ovu vijest? Čuj večeras će sastančiti, koja li će kafana zaplatiti
Ma jasno je ko dan da je neko u savezu dobro zakicen i podrzan ispod stola.Ovo je smijurija i jos jednom smo svjedoci banane od drzave u kojoj ova uprava nesto pokusava,Jasno je isto tako da ce demokratski pritisak biti vjerovatno uslovljen sudjenje,crtanjem linija,itd.Udruzenje nezavisnih ,neovisnih privrednih subjekata,citaj klubova bilo bi rjesenje ali kako kad su stranke nacionalne debelo involvirane.Nazalost nismo ni mi imuni.Cuveno finale utakmice sa Olimpikom je samo mali djelic repertoara stranackih mastarija.Tesko cemo mi na zelenu granu.Ja sam protiv prenosa ali cu razumjeti ako i kad pristanemo na jad od ..... km.Naprosto jos nismo dovoljno jaki,storm_raider je napisao/la:40 000 km za sve utakmice... Kakva kradja.
Ti bi nam mogao pravno rastumaciti ovu situacijuChWilla je napisao/la:pa ne potpisujemo mi nego savez...
Hvala na informaciji i podršciAnarky je napisao/la:Izgleda da sam imao dobru informaciju.Anarky je napisao/la:Halalite što upadam![]()
Navodno je Savez pritisnuo Željezničar da ipak promijeni odluku pa bi se sve trebalo znati sutra, mada ovo ne mogu potvrditi sa 100% sigurnošću.
Inače, puna podrška odluci! BHTelecom je za mizernu, nikakvu, jadnu, cifru kupio prava na SVE utakmice SVIH klubova što je van svake pameti.
Ipak, postoji i druga strana medalje. Do ovoga ne bi došlo da su klubovi u stanju da organizuju vlastito Udruženje, pa im onda Savez ne bi mogao raspolagati s pravima...
Nadam se da vaši neće popustiti. Vrijeme je da se preispita debilna odluka da se za cca. 40.000 prodaju prava na SVE UTAKMICE.NS/FS BiH pozvao Željezničar da omogući prijenos utakmice protiv Širokog Brijega
http://sport1.ba/nsfs-bih-pozvao-zeljez ... g-brijega/" target="_blank
40 godišnjih za istok.storm_raider je napisao/la:40 000 km za sve utakmice... Kakva kradja.
Yebo te koja je to diktatura... gora od šestojanuarskeChWilla je napisao/la:ma nema se šta rastumačiti. oni su sami sebi statutom saveza pridržali ta prava, kadija i to...
Da bi ti i tebi slicni imali nesto pitati. Jesi li corav ili ne vidis sta ljudi pisu. Daju ti ljudi 1800KM za prenos utakmice. Da igra Pofalicki-Saobracajac vise bi dobili. To sto gamad u savezu uzima pare za sebe jer kase nisu puno, to sto se nije se uzelo 12 miliona eura za plasman na Euro je drugi par cipela. Sad oni zasjedaju i vrse pritisak na klub. Ljut sam na nase sto jednom zauvijek ne izadju u javnost i kazu sve do kraja od sudjenja pa nadalje. Nemamo sta izgubiti tako i tako nas kradu, imamo vec primjere u ovoj sezoni.mirzza je napisao/la:40 godišnjih za istok.storm_raider je napisao/la:40 000 km za sve utakmice... Kakva kradja.
Ko može bolje nek proda.
Opet rat sa savezom, zašto ništa nisu naučili od prošle godine?