HvalaChWilla je napisao/la:69 za članove.
Izgleda da sam imao dobru informaciju.Anarky je napisao/la:Halalite što upadam![]()
Navodno je Savez pritisnuo Željezničar da ipak promijeni odluku pa bi se sve trebalo znati sutra, mada ovo ne mogu potvrditi sa 100% sigurnošću.
Inače, puna podrška odluci! BHTelecom je za mizernu, nikakvu, jadnu, cifru kupio prava na SVE utakmice SVIH klubova što je van svake pameti.
Ipak, postoji i druga strana medalje. Do ovoga ne bi došlo da su klubovi u stanju da organizuju vlastito Udruženje, pa im onda Savez ne bi mogao raspolagati s pravima...
Nadam se da vaši neće popustiti. Vrijeme je da se preispita debilna odluka da se za cca. 40.000 prodaju prava na SVE UTAKMICE.NS/FS BiH pozvao Željezničar da omogući prijenos utakmice protiv Širokog Brijega
http://sport1.ba/nsfs-bih-pozvao-zeljez ... g-brijega/" target="_blank
Znaci ovo je CITAT.Sve sto sam mislio napisati covjek je rekao.Clanovi iz dijasppore moraju imati mogucnost streama,Evo krenuo je demokratski pritisak iz saveza Fuj,Jadovi i oni i arena.Taldjije!ponosannavas je napisao/la:Apsolutno podržavam da nema prenosa. Žao je i meni raje vani, ali moramo malo raditi na ovome. Što se mene tiče, treba stream praviti svaku domaću tekmu za članove, a ujedno i za raju vani. Na tom streamu se vrte reklame naših sponzora i to je to. Plaća se marka ili dvije nešto simbolično da se pokriju troškovi raji koja radi strem, a ovi što nisu članovi petaka. GOtova priča. Kad neko iskešira bujrum i prenosi, a stream-a onda nema.
@1921 kralju daj predloži tamo u klubu ovu varijantu ako je možete napraviti. Kakve Arene kakvi bakraći. Isto tako je.. nas sviju koji nemamo Moja TV kad Željo igra u gostima. Uvijek oni te tekme prenose. Derbi isto. Raja što sad nije mogla na derbi, a bilo ih je, ko nije imao MOja TV ispušio je. Kakav je to bezobrazluk. FUj. Najveći derbi ove lige oni ucjenjuju navijače. TO bi trebali svi da mogu na BHT-u gledati. I na kraju ista lova Metalegeu i nama. Ništa protiv Jajčana, dragi su mi, ali mene karaju ovdje. Mrš i BHTelecom i Arena i svi u pm.
Bravo uprava!
EDIT: Larsone, tebi ću kupiti gajbu pive ako ikad dođem u priliku da te upoznam. Da nebi tebe kurko bi gledao sada sa Olimpicom tekmu. Prije oni streamovi užas živi bili. Legendo. Ma kakvu gajbu reci šta hoćeš ljubi te brat.
Fejzic1987 je napisao/la:jel neko bio na treningu?
kakav sastav ocekujemo sutra??![]()
Radio se projekat Željo tv međutim isti je propao jer se više potroši nego zaradi..reks1 je napisao/la:Znaci ovo je CITAT.Sve sto sam mislio napisati covjek je rekao.Clanovi iz dijasppore moraju imati mogucnost streama,Evo krenuo je demokratski pritisak iz saveza Fuj,Jadovi i oni i arena.Taldjije!ponosannavas je napisao/la:Apsolutno podržavam da nema prenosa. Žao je i meni raje vani, ali moramo malo raditi na ovome. Što se mene tiče, treba stream praviti svaku domaću tekmu za članove, a ujedno i za raju vani. Na tom streamu se vrte reklame naših sponzora i to je to. Plaća se marka ili dvije nešto simbolično da se pokriju troškovi raji koja radi strem, a ovi što nisu članovi petaka. GOtova priča. Kad neko iskešira bujrum i prenosi, a stream-a onda nema.
@1921 kralju daj predloži tamo u klubu ovu varijantu ako je možete napraviti. Kakve Arene kakvi bakraći. Isto tako je.. nas sviju koji nemamo Moja TV kad Željo igra u gostima. Uvijek oni te tekme prenose. Derbi isto. Raja što sad nije mogla na derbi, a bilo ih je, ko nije imao MOja TV ispušio je. Kakav je to bezobrazluk. FUj. Najveći derbi ove lige oni ucjenjuju navijače. TO bi trebali svi da mogu na BHT-u gledati. I na kraju ista lova Metalegeu i nama. Ništa protiv Jajčana, dragi su mi, ali mene karaju ovdje. Mrš i BHTelecom i Arena i svi u pm.
Bravo uprava!
EDIT: Larsone, tebi ću kupiti gajbu pive ako ikad dođem u priliku da te upoznam. Da nebi tebe kurko bi gledao sada sa Olimpicom tekmu. Prije oni streamovi užas živi bili. Legendo. Ma kakvu gajbu reci šta hoćeš ljubi te brat.
Slazem se sa postom osim ove pive,Mozda covjek voli vino pa bih mu ostavio mogucnost da se opredijeli....
Sudit ce nam onaj pomocni sa tekme protiv OlimpikaDr. Kostic je napisao/la:Sta ako im nedadnemo prenosi? Sta se može desiti?
oduzece nam 6 bodovaLAPAZ je napisao/la:Sudit ce nam onaj pomocni sa tekme protiv OlimpikaDr. Kostic je napisao/la:Sta ako im nedadnemo prenosi? Sta se može desiti?