Nama je kljucna sutrasnja utakmica. Nemam sansi da stignem na utakmicu, jer radim tu vecer, a jos sada nema ni prenosa.
Ako sutra dobijemo Siroki mislim da cemo uzeti i Slobodu, bolje nek oni uzmu danas pa da im nije prpa u srijedu, nalozili bi se k'o bekani, ovako ce ipak uci sa 7 bodova i mislim da cemo ih prilicno lagano uzeti ako uzmemo Siroki sutra. Nema ova Sloboda neku igru, samo zatvoriti Ordagica i rijesio si 50% utakmice, jos malo stisnuti Veselinovica i eto, odbrana im je propuh zivi, a protiv nas se vraca Zeba pa i na njega treba paziti, mada je moguce da ne pocne utakmicu.
Sutra vjerujem da necemo imati pretezak posao, ovi zele igrati lopte, mi smo jos odmorni, raspolozeni, imamo full ekipu na raspolaganju, pun stadion, vjerujem lagana pobjeda, Lendric i Pozder za 2:0. Poceo bih sa njima dvojicom u napadu, Nikolica bih ostavio za 2 poluvrijeme, na krila Stevanovica i Lazica, u sredinu Radinovica i Blagojevica, kasnije uveo i Secerovica umjesto Lazica a nekoga od njih iz sredine gurnuti lijevo kao protiv Olimpica. Odbrana nam je dobra, imamo fine i skakace, bice to ok, vjerujem...