svako je mogao predpostavit da od stile nema nista, dzaba sto se prica da bi mogao doci...to da se Jahicu lose pise, sto onda Kostic rece da ce biti spreman uskoro i da trenira sa ekipom?pintol_TM87 je napisao/la:Stila je 3 mjeseca dobio kazne od kluba ali ne zeli raskid ugovora tako da se sad mozda pocnu ganjati po sudu ili kako to vec ide..
Jahicu se nazalost lose pise izgleda..sutra sastav
fejzic,stevanovic,bevab,aco (ako ne ode), bokacini, beganovic(mozda mirza), stevanovic, blagojevic, bekric,pozder, lendric..
trening je u 18
uprava i jaha i doktor, on je zadnja 3 treninga odradio sa ekipom i sve je okej,nas doktor koci..fk1921 je napisao/la:svako je mogao predpostavit da od stile nema nista, dzaba sto se prica da bi mogao doci...to da se Jahicu lose pise, sto onda Kostic rece da ce biti spreman uskoro i da trenira sa ekipom?pintol_TM87 je napisao/la:Stila je 3 mjeseca dobio kazne od kluba ali ne zeli raskid ugovora tako da se sad mozda pocnu ganjati po sudu ili kako to vec ide..
fejzic,stevanovic,bevab,aco (ako ne ode), bokacini, beganovic(mozda mirza), stevanovic, blagojevic, bekric,pozder, lendric..
trening je u 18
ETO NIJE!Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Ovo je šamar dijaspori, istoj onoj koja je podržala sve akcije koje su rađene i koja će podržati sve buduće.
Kako kazu ponudili vise..Dr. Kostic je napisao/la:Evo na areni reklama za sutrašnju utakmicu
Ovo je samar i drugim ljudima iz Bosne koji nisu iz Sarajeva. Stvarno mi se pametni pravimo i nesto samo se s nama ne moze dogovoriti. Svi u drzavi prihvate a mi ne. Hajd dobro, ne znam kako ovo moze biti dobro za nas klub jer svi koji misle doci, doci ce bez obzira na sve.Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Ovo je šamar dijaspori, istoj onoj koja je podržala sve akcije koje su rađene i koja će podržati sve buduće.
Evo ja nisam iz Sa i ne moram je nikad gledati,ako ce ovako pljackati moj klub.Znaci po tebi,oni na nasem imenu,popularnosti i svemu trebaju zaradiiti 100 milja,a nama dati 2000.Leon_Professional je napisao/la:Ovo je samar i drugim ljudima iz Bosne koji nisu iz Sarajeva. Stvarno mi se pametni pravimo i nesto samo se s nama ne moze dogovoriti. Svi u drzavi prihvate a mi ne. Hajd dobro, ne znam kako ovo moze biti dobro za nas klub jer svi koji misle doci, doci ce bez obzira na sve.Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
pa nece valjda aco danas otić ili sutrapintol_TM87 je napisao/la:Stila je 3 mjeseca dobio kazne od kluba ali ne zeli raskid ugovora tako da se sad mozda pocnu ganjati po sudu ili kako to vec ide..
trening je u 18