Ne znam ja ništaPlavi orkestar je napisao/la:Svega mi nisam znao da treba šta uplatiti da poguraš ove streamarošeLARS1921 je napisao/la:Nema više Larsssssa, nisu legle pare

Od mene ide snimak Širokog i Slobode pa analizirajte
Ne znam ja ništaPlavi orkestar je napisao/la:Svega mi nisam znao da treba šta uplatiti da poguraš ove streamarošeLARS1921 je napisao/la:Nema više Larsssssa, nisu legle pare
Ma to je tebe Mirso izradio.LARS1921 je napisao/la:Ne znam ja ništaPlavi orkestar je napisao/la:Svega mi nisam znao da treba šta uplatiti da poguraš ove streamarošeLARS1921 je napisao/la:Nema više Larsssssa, nisu legle pareMeni petobanka trebala leći, sad storm se lafo izvlači.
Mirsoni je zauzet ganjanjem maloljetnica po Cemanovom ugostiteljskom objektu i saznavanjem informacija o eventualnim pojačanjima.Plavi orkestar je napisao/la:Ma to je tebe Mirso izradio.LARS1921 je napisao/la:Ne znam ja ništaPlavi orkestar je napisao/la: Svega mi nisam znao da treba šta uplatiti da poguraš ove streamarošeMeni petobanka trebala leći, sad storm se lafo izvlači.
Mislio sam na SiljkaJaozinho22 je napisao/la:Mirsoni je zauzet ganjanjem maloljetnica po Cemanovom ugostiteljskom objektu i saznavanjem informacija o eventualnim pojačanjima.Plavi orkestar je napisao/la:Ma to je tebe Mirso izradio.LARS1921 je napisao/la:
Ne znam ja ništaMeni petobanka trebala leći, sad storm se lafo izvlači.
Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Onda isključi net na 2-3 dana, dok ja dobijem snimak utakmicejovanmaksimovic je napisao/la:kontam da ne gledam nista, dok larsson ne izbaci snimak utakmice pa pogledam kao da je uzivo
Vjeruj mi da hoce, ja znam bar deset ljudi koji nisu kontali doci na utakmicu, a veceras ce doci.Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Ovo je šamar dijaspori, istoj onoj koja je podržala sve akcije koje su rađene i koja će podržati sve buduće.
Ne samo dijaspori nego i ljubiteljima fudbala na balkanu. Očito je sitna cifra za prenos prevladala mogućnost ogromne reklame.Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Ovo je šamar dijaspori, istoj onoj koja je podržala sve akcije koje su rađene i koja će podržati sve buduće.
Nije se placao simbolicno, a odziv je bio mizeran jer je bio besplatan stream za skoro sve utakmice. Plus sto se znalo desiti da ne funkcionise.Grbavica je napisao/la:Vjeruj mi da hoce, ja znam bar deset ljudi koji nisu kontali doci na utakmicu, a veceras ce doci.Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Uostalom za dijasporu je bio obezbjedjen stream koji se nesto simbolično plaćao, ZeljoTV ili ovako nesto, pa je odziv bio mizeran. Toliko o tome.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima nas dosta koji smo tek napustili BiH a projekat Zeljo tv je završila sa radom 2014Grbavica je napisao/la:Vjeruj mi da hoce, ja znam bar deset ljudi koji nisu kontali doci na utakmicu, a veceras ce doci.Virtu4L je napisao/la:Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.Grbavica je napisao/la:Ma ovo oko tv prava je cirkus žešći i pljačka klubova. Podržavam ovaj potez, mora se malo letvica podići i sa cijenama. Jer koliko oni nama plate mi duplo izgubimo na ulaznicama.
Uostalom za dijasporu je bio obezbjedjen stream koji se nesto simbolično plaćao, ZeljoTV ili ovako nesto, pa je odziv bio mizeran. Toliko o tome.
Za gajbe pive si ako je ovo istinaavlami97 je napisao/la:Mislim da će biti na Areni 5, koja pokriva područje Srbije i mislim Hrvatske.
Dobro nam ovo lijevo krilo.Jel' ovo onaj slovenac što mu radiš video prezentaciju.
Nemoj molim te odmah socijalu. Ljudi rade svoj posao po pitanju marketinga. Pravom navijaču je potrebno da Željo daje rezultate i to je sve što nam treba, a ovo ostalo nisu dužni.Virtu4L je napisao/la:Nije se placao simbolicno, a odziv je bio mizeran jer je bio besplatan stream za skoro sve utakmice. Plus sto se znalo desiti da ne funkcionise.Grbavica je napisao/la:Vjeruj mi da hoce, ja znam bar deset ljudi koji nisu kontali doci na utakmicu, a veceras ce doci.Virtu4L je napisao/la:
Ne izgubis nista na ulaznicama, ko misli doci on ce doci nevezano za prenos.