Zar nije to sve pokriveno onim ugovorom sa bh telecom, ja sam mislio da se tu klubovi ne pitaju nistastorm_raider je napisao/la:Uzasno mala ponuda odbijena za prenos. Steta za raju vani stvarno.
Seljakluk je sto smo odbili prenos, ako je svima ista suma.storm_raider je napisao/la:Uzasno mala ponuda odbijena za prenos. Steta za raju vani stvarno.
Arena Sport je trebala prenositi.irfo je napisao/la:Zar nije to sve pokriveno onim ugovorom sa bh telecom, ja sam mislio da se tu klubovi ne pitaju nistastorm_raider je napisao/la:Uzasno mala ponuda odbijena za prenos. Steta za raju vani stvarno.
Ma nek oni prenose Partizana i dinama za te pare. Klosari a vjerujte bolje moja tv da nas prenosi nego oni.storm_raider je napisao/la:Uzasno mala ponuda odbijena za prenos. Steta za raju vani stvarno.
A što danas čekaš ?kontranogama je napisao/la:Cijeli dan sam cekam da neko stavi link za stream, ali nema veze. Ako u klubu misli da tako treba ja ih podrzavam.
Svega mi nisam znao da treba šta uplatiti da poguraš ove streamarošeLARS1921 je napisao/la:Nema više Larsssssa, nisu legle pare