Za sta li je spreman u ove kasne sate.
Ne lozite se
Zajebaje se, nije spreman, neće igrati do kraja polu-sezone, a možda i sezone. Kaže što bi igrao kad prima platuKapiten je napisao/la:Za sta li je spreman u ove kasne sate.
Ne lozite se
Ne lozimo se, on se nalozio da je spreman.Kapiten je napisao/la:Za sta li je spreman u ove kasne sate.
Ne lozite se
Ma kad dimovi ono mogu zvati akademijom mozemo i mi Oxford sveucilište.I još bih predlozio da šefa strucnog štaba zovemo Dekan,pomocnike profesorima,djecu što dohvacaju lopte asistentima a violinu kontrabas.Moramo to ko dimovi na malo veci nivo diciroger_bannister4 je napisao/la:al' čuj oxford sveučilištePlavi orkestar je napisao/la:I vratiti violinu u klub,dati mu najodgovorniju funkciju u klubu pod jednim uslovom a to je da nas tušne kosookom za 2-3 miliona km i od tih para da se uzme pod zakup,od kakvog poljoprivrednog dobra,desetak duluma zemlje,naprave 1-2 igrališta za djecu i to nazove Oxford sveucilište Fudbalskog Kluba Zeljeznicar.mula je napisao/la:Ako ne pobjedimo sljedeće dvije utakmice zaboravite titulu, evropu, sve će krenuti niz brdo.Izgubit ćemo samopuzdanje, počet ćemo rasipat bodove i na Grbavici, na stadionu neće biti ni hiljadu ljudi. Ako do toga dođe otjerati trenera, upravu na celu sa Misimovićem, vratit Istok kakav je bio i raditi po starom.
![]()
![]()
![]()
LAPAZ je napisao/la:Ovo prvi put vidim...Gledaj uprave ...Ultra style
[video]https://youtu.be/VPcEXe8j4e8[/video]
Ma mozes ti napisati i da je mlijeko crno. GlupostModel1964 je napisao/la:Ja kada napišem da je kanta, onda je kantaVrag je napisao/la:A mi smo boeing upakovani kao kanta ili sta? Previse se bahatimo, a zaboravljamo da nismo ni Evropu izborilim. Pisemo lijepu pricu, ali nismo mi jos ni blizu regionskog vrhaModel1964 je napisao/la: Olimpija je kanta dobro aranžirana da lici na na boeing. Evo zasto
Ista situacija je kao kod tepsija, jedan vlasnik. Olimpija je slovenski FK Tepsija. Banana prodo sve Milanu. Milan je poznati varalica i krvopija u mnogim klubovima. Gdje je on bio tu trava ne raste, od Slovenije do Engleske. Olimpija je više od 20 godina bez trofeja i evrope. Olimpija je bankrotirala i ugasila se, pa se ponovo formirala
. Olimpija nema svog stadiona i ovaj novi placa masno a ne ko tepsije simbolicnu cijenu. Ako prodaju kavog igraca Milan uzme lovu kao i utrpani. Navijaca skoro i da nema i ti nekolicina strahuju za sutrašnjicu. Super medijski pokrivena jer je iz glavnog grada i kao protuteža Mariboru. Ta Olimpija nema neku historiju i nikada nije pripadala regionalnom vrhu. Uvjek je dovodila balkanske polovnjake i jedva držala glavu iznad vode. Imea toga još....
Mi pored svih svojih problema, koje smo imali i imamo još , barem nismo se naguzili, nego nešto probamo da gradimo.
Nedo bog nikome sudbinu Olimpije i tepsija. Ko bilderi na seroidima
Možda jeste dobar ali je isto tako glup k'o qrac, inače bi sad trenirao sa ekipom.Omar500 je napisao/la:Stanic je dobar momak i volio bih da ispadne sve ok sto se njega tice.
Sad su vam glupi svi igraci koji su doprinijeli da Zeljo bude najtrofejniji klub u nasoj drzavi,bravo i jesu glupi svaka im cast kad su igrali srcem i cinili vas srecnim zato su sad pod pljuvacinom!Nikad ni jedan klub nece napraviti niz koji je napravila generacija pod palicom AMARA OSIMA!Virtu4L je napisao/la:Možda jeste dobar ali je isto tako glup k'o qrac, inače bi sad trenirao sa ekipom.Omar500 je napisao/la:Stanic je dobar momak i volio bih da ispadne sve ok sto se njega tice.
[video]https://youtu.be/lQyhXiDWXic?t=1m41s[/video]Virtu4L je napisao/la:Možda jeste dobar ali je isto tako glup k'o qrac, inače bi sad trenirao sa ekipom.Omar500 je napisao/la:Stanic je dobar momak i volio bih da ispadne sve ok sto se njega tice.
Ako ode u Tursku ne dobijamo ništa. ako ode u neku drugu državu dobijamo oko 1% od transfera.cikazubo je napisao/la:Koliko nude ovi turski velikani za njega otprilike, i koliko bi nama pripadalo od evntualnog transfera ?