Vrag je napisao/la:Model1964 je napisao/la:Vrag je napisao/la:
Olimpija je boeing, a mi smo autobus
Olimpija je kanta dobro aranžirana da lici na na boeing

A mi smo boeing upakovani kao kanta ili sta? Previse se bahatimo, a zaboravljamo da nismo ni Evropu izborilim. Pisemo lijepu pricu, ali nismo mi jos ni blizu regionskog vrha
Ja kada napišem da je kanta, onda je kanta

. Evo zasto
Ista situacija je kao kod tepsija, jedan vlasnik. Olimpija je slovenski FK Tepsija

. Banana prodo sve Milanu. Milan je poznati varalica i krvopija u mnogim klubovima. Gdje je on bio tu trava ne raste, od Slovenije do Engleske. Olimpija je više od 20 godina bez trofeja i evrope. Olimpija je bankrotirala i ugasila se, pa se ponovo formirala

. Olimpija nema svog stadiona i ovaj novi placa masno a ne ko tepsije simbolicnu cijenu. Ako prodaju kavog igraca Milan uzme lovu kao i utrpani. Navijaca skoro i da nema i ti nekolicina strahuju za sutrašnjicu. Super medijski pokrivena jer je iz glavnog grada i kao protuteža Mariboru. Ta Olimpija nema neku historiju i nikada nije pripadala regionalnom vrhu. Uvjek je dovodila balkanske polovnjake i jedva držala glavu iznad vode. Imea toga još....
Mi pored svih svojih problema, koje smo imali i imamo još , barem nismo se naguzili, nego nešto probamo da gradimo.
Nedo bog nikome sudbinu Olimpije i tepsija. Ko bilderi na seroidima