Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 8:15 pm

Jesu li poceli da nas peru na ruke radi Bogicevica, hocemo li se raspasti radi njega kao zbog Dade ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 8:17 pm

opa, jos malo, tj 6 godina, pa ce nas zeljo biti osnovan :D
100/94/37/34 - i to je to!

fcz
Kontakt:

čet avg 04, 2016 8:29 pm

exbabilon je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?
0
Ali jednostavno ne mogu prihvatiti neki bratski odnos s njima. To sto ne pucaju po nama, nego igrom slucaja po nasoj braci, rodjacima, prijateljima s kojima mi dijelimo grad, ne cini ih zlatnim. Fasisticki ispadi, zvizdanje na himnu, politika kluba oko dovodjenja igraca iskljucivo jedne religije, ne ide uz Zelju i ne ide da se s njima nesto bratimimo, lizemo i slicno.
Banalan primjer. Da je ne daj Boze pala nasa mrtva glava u BL prije par godina kad su nas zakamenjali, bi li vam odgovaralo da pitari govore kako su oni sasvim okej?
Mislis na onu finu ekipu miroljubivih i dobronamjernih momaka koji su horski vrijedjali i ismijavali bolesnog Ivicu Osima, koji se kurce na djeci u majicama Zeljeznicara kad prodju "njihovim" mahalama, koji uzivaju u klipovima spaljene Grbavice i zale sto nas Batko nije poklao, koji dusmanski razvalise nas stadion, stadion za koji smo svi mi odvajali od svojih plata, penzija, dzeparaca - da ga uredimo, da nam bude ljepsi. Pa nam jos i otkinute stolice onako zlikovacki poredase po ogradi da ih gledamo. Nit' ih, srecom, imam u familiji, nit' su mi braca, a vala ni prijatelji. hz=delije
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

irfo

čet avg 04, 2016 8:53 pm

Hrvati ce imat klub u play offu lige prvaka i tri kluba u play offu evropske lige, vojvodina i maribor jos ostali iz bivse juge ali nisu velke sanse da ce dogurat do play offa, znaci svi ispali hrvati i dalje guraju, pa nisu ludi da igraju regionalnu ligu, bukvalno jaca njihova liga od te regionalne

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 8:59 pm

Višča gol.

Bravo majstore :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:02 pm

Hrvati su odavno preskocili Rumune, a postoji sansa da preskoce npr i Austrijance, sto je nevjerovatno. Ali da bi se zadrzali ispred Austrijanaca, trebao bi pored Dinama bar jos jedan klub proci u grupne faze, a to je vec malo teze...ali oni su nevjerovatno napredovali i samo mogu ici jos dalje. Jos im liga postaje zanimljivija, Osijek ce postati pravo konkurentan sljedecih godina, kupili ih Madjari, vodi ih jedan Hrvat koji je inace iz Madjarske, preko njega su dosli ti ljudi u klub, odmah ekspresno pocinje gradnja novog stadiona, trening kampa...tu je vec institucija zvana Dinamo Zagreb, veoma jaka Rijeka. Lokomotiva ima fine rezultate, druga momcad Dinama, Mamic im kupuje pojacanja :D
Hajduk s Pusnikom obecava, ali moraju dosta problema u klubu rijesiti...uglavnom mogu samo dalje napredovati, a od sada ce imati dva predstavnika u LP, sto je nevjerovatan podatak!
Meni je krivo sto za Sarajevo ovako ispade, jer je teze nama samima da ganjamo taj koeficijent, i klupski i drzavni. Ali koga nema, bez njega se mora. Neko mora napraviti iskorak u europi. Uglavnom pet godina konstantno igrati sa solidnim rezultatima i onda si nositelj u 2. pretkolu LP, kao sto je Zvezda bila, pa ce te onda nekad potrefit u 3. pretkolu neko s kim bi se mogao nadigravati. Uglavnom, nista bez dugorocnog plana i vizije. Uzasno mi je zao sto smo usrali ovu sezonu, bili bi j.ebeni nosioci...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:02 pm

LARS1921 je napisao/la:Višča gol.

De link, ja zaboravio na tekmu :O

Praise the sun \[T]/

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:04 pm

Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Višča gol.

De link, ja zaboravio na tekmu :O
Slao sam vam jednom link ebo vas link :ganja:

Ne gledam, gledao na areni, izgasim i dade go Edo

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:04 pm

http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi" target="_blank

Evo nasao sam ga, sad se sjetio, izvini

Praise the sun \[T]/

cikazubo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:05 pm

irfo je napisao/la:Hrvati ce imat klub u play offu lige prvaka i tri kluba u play offu evropske lige, vojvodina i maribor jos ostali iz bivse juge ali nisu velke sanse da ce dogurat do play offa, znaci svi ispali hrvati i dalje guraju, pa nisu ludi da igraju regionalnu ligu, bukvalno jaca njihova liga od te regionalne
Pa i Zvezda ce u play off Evropske lige, Vojodina takodje ide dalje, Maribor ima sansi, Domzale moraju zabit i prolaze West ham, Hrvati su svakako najbolji, uglavnom svi su dalekoooo ispred nas..

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:07 pm

LAPAZ
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:08 pm

Ovo prvi put vidim...Gledaj uprave ...Ultra style :)
[video]https://youtu.be/VPcEXe8j4e8[/video]

irfo

čet avg 04, 2016 9:10 pm

cikazubo je napisao/la:
irfo je napisao/la:Hrvati ce imat klub u play offu lige prvaka i tri kluba u play offu evropske lige, vojvodina i maribor jos ostali iz bivse juge ali nisu velke sanse da ce dogurat do play offa, znaci svi ispali hrvati i dalje guraju, pa nisu ludi da igraju regionalnu ligu, bukvalno jaca njihova liga od te regionalne
Pa i Zvezda ce u play off Evropske lige, Vojodina takodje ide dalje, Maribor ima sansi, Domzale moraju zabit i prolaze West ham, Hrvati su svakako najbolji, uglavnom svi su dalekoooo ispred nas..
Upravu si zaboravih zvezdu i domzale, mada tesko ce domzale west ham proci, uglavnom hrvati ako su pametni ne treba im regionalna liga uopste

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:11 pm

Ne treba ni nama osim ako ce biti u formatu kupa, da se igra na proljece, i to cisto zbog finansija. Ali izmorilo bi nas to haos sto se tice nase lige, mada bi se mogli adekvatno pojacati...

Praise the sun \[T]/

Hurmasica
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:12 pm

LAPAZ je napisao/la:Ovo prvi put vidim...Gledaj uprave ...Ultra style :)
[video]https://youtu.be/VPcEXe8j4e8[/video]
:lol: :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

čet avg 04, 2016 9:18 pm

Nesto kontam, sto mi ne bi smo radili ovo sto hajduk radi sada ili sto se u portugalu radi u velikim klubovima, npr njima agencija kupi igraca (kao sada sa kozuljom u hajduku) i onda poslije dijele zaradu od buduce prodaje, mogli smo tako pokupiti odlicne igrace iz lige dzaba i onda ih kasnije prodat za fine pare, npr mogli smo to sa memisevicem uradit

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:21 pm

irfo je napisao/la:Nesto kontam, sto mi ne bi smo radili ovo sto hajduk radi sada ili sto se u portugalu radi u velikim klubovima, npr njima agencija kupi igraca (kao sada sa kozuljom u hajduku) i onda poslije dijele zaradu od buduce prodaje, mogli smo tako pokupiti odlicne igrace iz lige dzaba i onda ih kasnije prodat za fine pare, npr mogli smo to sa memisevicem uradit
to je jedini nacin da mi kao klub dovodimo klasne igrace ...mi samostalno nikada takve necemo moci platiti ...ustari ima i drugi da se prodas nekome ali to vec nije nas fazon ......
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:25 pm

Što onda radimo sve ovo za napredak kluba, ako nikad nećeš moći platiti za igrača, nego ćeš morat slobodne dovoditi

Okolele
Kontakt:

čet avg 04, 2016 9:26 pm

Koga veceras dovodimo..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 9:27 pm

Okolele je napisao/la:Koga veceras dovodimo..?
Sašu Kajkuta
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava