Mislis na onu finu ekipu miroljubivih i dobronamjernih momaka koji su horski vrijedjali i ismijavali bolesnog Ivicu Osima, koji se kurce na djeci u majicama Zeljeznicara kad prodju "njihovim" mahalama, koji uzivaju u klipovima spaljene Grbavice i zale sto nas Batko nije poklao, koji dusmanski razvalise nas stadion, stadion za koji smo svi mi odvajali od svojih plata, penzija, dzeparaca - da ga uredimo, da nam bude ljepsi. Pa nam jos i otkinute stolice onako zlikovacki poredase po ogradi da ih gledamo. Nit' ih, srecom, imam u familiji, nit' su mi braca, a vala ni prijatelji. hz=delijeexbabilon je napisao/la:0addyno1 je napisao/la:na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
Ali jednostavno ne mogu prihvatiti neki bratski odnos s njima. To sto ne pucaju po nama, nego igrom slucaja po nasoj braci, rodjacima, prijateljima s kojima mi dijelimo grad, ne cini ih zlatnim. Fasisticki ispadi, zvizdanje na himnu, politika kluba oko dovodjenja igraca iskljucivo jedne religije, ne ide uz Zelju i ne ide da se s njima nesto bratimimo, lizemo i slicno.
Banalan primjer. Da je ne daj Boze pala nasa mrtva glava u BL prije par godina kad su nas zakamenjali, bi li vam odgovaralo da pitari govore kako su oni sasvim okej?
De link, ja zaboravio na tekmu :OLARS1921 je napisao/la:Višča gol.
Bravo majstore
Slao sam vam jednom link ebo vas linkOmar500 je napisao/la:De link, ja zaboravio na tekmu :OLARS1921 je napisao/la:Višča gol.
Bravo majstore
Pa i Zvezda ce u play off Evropske lige, Vojodina takodje ide dalje, Maribor ima sansi, Domzale moraju zabit i prolaze West ham, Hrvati su svakako najbolji, uglavnom svi su dalekoooo ispred nas..irfo je napisao/la:Hrvati ce imat klub u play offu lige prvaka i tri kluba u play offu evropske lige, vojvodina i maribor jos ostali iz bivse juge ali nisu velke sanse da ce dogurat do play offa, znaci svi ispali hrvati i dalje guraju, pa nisu ludi da igraju regionalnu ligu, bukvalno jaca njihova liga od te regionalne
Upravu si zaboravih zvezdu i domzale, mada tesko ce domzale west ham proci, uglavnom hrvati ako su pametni ne treba im regionalna liga uopstecikazubo je napisao/la:Pa i Zvezda ce u play off Evropske lige, Vojodina takodje ide dalje, Maribor ima sansi, Domzale moraju zabit i prolaze West ham, Hrvati su svakako najbolji, uglavnom svi su dalekoooo ispred nas..irfo je napisao/la:Hrvati ce imat klub u play offu lige prvaka i tri kluba u play offu evropske lige, vojvodina i maribor jos ostali iz bivse juge ali nisu velke sanse da ce dogurat do play offa, znaci svi ispali hrvati i dalje guraju, pa nisu ludi da igraju regionalnu ligu, bukvalno jaca njihova liga od te regionalne
LAPAZ je napisao/la:Ovo prvi put vidim...Gledaj uprave ...Ultra style
[video]https://youtu.be/VPcEXe8j4e8[/video]
to je jedini nacin da mi kao klub dovodimo klasne igrace ...mi samostalno nikada takve necemo moci platiti ...ustari ima i drugi da se prodas nekome ali to vec nije nas fazon ......irfo je napisao/la:Nesto kontam, sto mi ne bi smo radili ovo sto hajduk radi sada ili sto se u portugalu radi u velikim klubovima, npr njima agencija kupi igraca (kao sada sa kozuljom u hajduku) i onda poslije dijele zaradu od buduce prodaje, mogli smo tako pokupiti odlicne igrace iz lige dzaba i onda ih kasnije prodat za fine pare, npr mogli smo to sa memisevicem uradit
Sašu KajkutaOkolele je napisao/la:Koga veceras dovodimo..?