Ima li video nesto ne vjerujem, ako mislis na onaj kad je pomocni dosudio bilo je svega ili sam pogrijesio utakmicu.exbabilon je napisao/la:Na prvu mi pade na pamet kako su im i igraci i navijaci dzentlmenski docekali dosudjen penal za nas u Kupu prije par godina, kada je Zeba pogodio za 1:1 i plasman u finale, cini mi se.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Yoz0VMkPBZM[/video]dell21 je napisao/la:Ima li video nesto ne vjerujem, ako mislis na onaj kad je pomocni dosudio bilo je svega ili sam pogrijesio utakmicu.exbabilon je napisao/la:Na prvu mi pade na pamet kako su im i igraci i navijaci dzentlmenski docekali dosudjen penal za nas u Kupu prije par godina, kada je Zeba pogodio za 1:1 i plasman u finale, cini mi se.
Bio sam ja tri puta. 0-2 kad smo uzeli, pa 4-1 izgubili i finale famoznog kupa..addyno1 je napisao/la:na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?exbabilon je napisao/la:Licemjerno.SIMA_SIMAU je napisao/la:
Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.
pile87 je napisao/la:Nigdje nije bas kako bi trebalo biti ali je podnosljivo, ako cemo istini za volju i kod su znali uletiti na teren gurnuti golmana ili paliti tudje zastave. Samim tim i mi nismo bas blistavi zato i kazem treba se baviti onim na terenu.
Jesi im to kontao reci da ne dolazis ako nema Ugljese u prvih 11? IskrenoAjzea je napisao/la:Zasto ne mogu odgovoriti na poruku?
Kad me se niko ne sjeti, mora Zeljo. Hvala ljubavi moja <3LARS1921 je napisao/la:Šta je reć sad i SMSom obavještavaju za tekmu