ma to se ne moze platiti hahaIzlija je napisao/la:hahahahahaha koliko plaćate za ključevedelinjo je napisao/la:haha moramo razraditi plan,**** pljacku u Italiji sta je ovoomladina1921zeljina je napisao/la: Ja znam gdje živi i eto ga![]()
![]()

ma to se ne moze platiti hahaIzlija je napisao/la:hahahahahaha koliko plaćate za ključevedelinjo je napisao/la:haha moramo razraditi plan,**** pljacku u Italiji sta je ovoomladina1921zeljina je napisao/la: Ja znam gdje živi i eto ga![]()
![]()
hahahaha ja sam osiguranIzlija je napisao/la:A kad se zatvore vrata za vama ne garantujem da nećete nestati zauvjek u Lutvinom stomaku pa bih molio uplatu unaprijed.![]()
Pa to je tribina na kojoj uprava sjedi, šta navijači imaju sa tim. Nemogu da vjerujem da su sebi ovo dozvolili.Nakon demontiranja drvene konstrukcije zatečeno je mnogo smeća i otpada, te ovom prilikom molimo navijače našeg Željezničara da se prema imovini FK Željezničar ponašaju kao prema svojoj kući, jer je Grbavica dom svih nas!
A nije mi bilo jasno dva puta u ovoj polusezoni krenem na izlaz izmedju slova F i K na poluvremenu u wc kad ono zatvoren izlaz i oba puta zateknem frajera kako pisa tu na stepenice.delinjo je napisao/la:pa ne sjedi tu samo uprava nego i navijacu kao i uprava....i stoji to sto su napisali i stoji za sve tribine...gledam na sjeveru protiv Zrinjskog ostao sam medju zadnjim na sjeveru poslije tekme...koliko je smeca ostalo da ne povjerujes jebote...i opet se gazilo po stolicama i opet sve isto...ne mozes ti bosnju nauciti kulturu nema sanse ...
sigurno tako i kuci pisa mater mu ....e to ja ne volim brate bosnjo ne postuje nista....ja bi volio da se kamere postave na tribinu i da se kaznjavjau te gluposti...***** mu mater nije mu babo pravio ...i haj sto pisa po zeljinoj imovini nego ce jos ograjisati neko tu ...ma bjezi mi smo stoka i ne zasluzujemo boljeMrRiccoli je napisao/la:A nije mi bilo jasno dva puta u ovoj polusezoni krenem na izlaz izmedju slova F i K na poluvremenu u wc kad ono zatvoren izlaz i oba puta zateknem frajera kako pisa tu na stepenice.delinjo je napisao/la:pa ne sjedi tu samo uprava nego i navijacu kao i uprava....i stoji to sto su napisali i stoji za sve tribine...gledam na sjeveru protiv Zrinjskog ostao sam medju zadnjim na sjeveru poslije tekme...koliko je smeca ostalo da ne povjerujes jebote...i opet se gazilo po stolicama i opet sve isto...ne mozes ti bosnju nauciti kulturu nema sanse ...
Sent from my C5303 using Tapatalk
Neka je napisano i treba. Ima novi wc ono ide pisati po sumi. Ima 5-6 kanti na jugu poslije svake utakmice one prazne, a tribina puna smeca.Izlija je napisao/la:Nemogu da vjerujem da su ovo napisaliPa to je tribina na kojoj uprava sjedi, šta navijači imaju sa tim. Nemogu da vjerujem da su sebi ovo dozvolili.Nakon demontiranja drvene konstrukcije zatečeno je mnogo smeća i otpada, te ovom prilikom molimo navijače našeg Željezničara da se prema imovini FK Željezničar ponašaju kao prema svojoj kući, jer je Grbavica dom svih nas!
Drug nece niko da potvrdi i demantuje i ja sam dobio takav info koji je sjedio u onoj dole buregdzinici oko 17hDANAN je napisao/la:Jeli istina da je Brkp danas vidjen na grbavici sa Ivicom...
Ovi upuceniji.....
Dzaba je bosnji sve dok ga ne kaznis, sve uslove imamo sada sto se tice smeca i wc.a al ne, stanu uz sumu ili jos gore uz onaj zid na ulazima i soraju, pa rditelji djecu sklanjaju dok prolaze jer klosari moraju zapisat svoju teritoriju.. Kaznjavat kao da u sred Titove uriniraju i nista drugo, kaznis na 2-3 utakmice po dzepu opalis i nece vise nikom past na pamet..Vrag je napisao/la:Neka je napisano i treba. Ima novi wc ono ide pisati po sumi. Ima 5-6 kanti na jugu poslije svake utakmice one prazne, a tribina puna smeca.Izlija je napisao/la:Nemogu da vjerujem da su ovo napisaliPa to je tribina na kojoj uprava sjedi, šta navijači imaju sa tim. Nemogu da vjerujem da su sebi ovo dozvolili.Nakon demontiranja drvene konstrukcije zatečeno je mnogo smeća i otpada, te ovom prilikom molimo navijače našeg Željezničara da se prema imovini FK Željezničar ponašaju kao prema svojoj kući, jer je Grbavica dom svih nas!
Stoka na sve tri strane
Ma nesto kontam ako je bio sa Ivicom da bi to mogla biti gotova stvar....iggy2377 je napisao/la:Drug nece niko da potvrdi i demantuje i ja sam dobio takav info koji je sjedio u onoj dole buregdzinici oko 17hDANAN je napisao/la:Jeli istina da je Brkp danas vidjen na grbavici sa Ivicom...
Ovi upuceniji.....