mkulaglic je napisao/la:Ljudi stanite malo na loptu. I da dodju ti igrači ko garantuje da će se uklopiti u ekipu. Prvo taj slovenac, kad mu gledate učinak i nije neka pljačka, u 26 utakmica imao 3 asistencije i dao 2 gola. Pa Miroslav Stevanović je imao takav učinak u 7-8 utakmica prošle sezone.
Drugo i Stila ako dodje, što bi volio iskreno više nego ista, ko garantuje da će odigrati na visokom nivou. Ako sad nebude našao klub ko garantuje da na zimu neće otići, tako da sumnjam da ce bas toliko rizikovati povredu, jer on vani moze komotno igrati 2-3 sezone. Treba maksimalno podržati ekipu koju imamo trenutno.
Sent from my C5303 using Tapatalk
I meni se ovo mota po glavi, pogotovo za Štilu. Kad je igrao kod nas ako se sječate igrao je samo na Grbavici, u gostima se čuvao. Hoću reči nisam baš za njega siguran da bi igrao maksimalno. Samo kažem

Naravno, nisam da ne dođe, ali se bojim da se izvalimo veliku lovu, a da on to ne opravda. Jbg-a nakon Hervasa i Jahića nakav se strah uvuko.
Što se tiče slovenca, čini mi se da nije ni igrao u Bog zna kakvoj ekipi pa mu je to olakšavajuća okolnost. Kad bi ko Đelma ili bogdu bolji nama bi valjo jer mi nemamo lijevo krila nikakvog.