Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:03 pm

Grbavica je napisao/la:
mula je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la: Shzna kaze zna da se radujemo, dolazi Stila jer kaze da zna :mrgreen:
Ma ja bih njega ukino sa ovog foruma, bez obzira bila to istina ili ne.
Napisao da dolazi i nestao. Ništa nije potkrijepio činjenicama.
A kako će neko znati da mi promjenimo formaciju u toku utakmice...
:rofl1:

Čuj da poktrijepim činjenicama nešto o čemu se uveliko priča. Šta, trebam snimati ljude kako pričaju, pišu i tako dalje? :klanjase2:
1987

mula
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:05 pm

Evo jedna moja preporuka po pitanju nekih pravila među nama:
Volio bih da samo oni koji su moderatori ovog foruma imaju pravopisati da neko napušta ili dolazi u klub.
Ili da neko ko već neko ko ima informaciju sličnu , prvo njima najavi, pa ako oni to utvrde da li je istina ili ne, onda dozvole da se to objavi.
Mislim da je ovo dobar način da ovaj forum bude još ozbiljniji i vjerodostojniji.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:05 pm

mula je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:kad nije dialiba bas ce stila doci..
Shzna kaze zna da se radujemo, dolazi Stila jer kaze da zna :mrgreen:
Ti reče da idu Lendrić i Stevanović, pa nisi to potkrijepio činjenicama...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

mula
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:08 pm

BHDragons je napisao/la:
mula je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la: Shzna kaze zna da se radujemo, dolazi Stila jer kaze da zna :mrgreen:
Joj brate od kako sam to uradio do dana danas sam se izvinuo x puta i rekao svoje mišljenje po pitanju toga.
Ti ako si imalo aktivan na ovom forumu trebao si to pročitati, a ne samo šta sam rekao za Lendrića i Stevanovića.

mkulaglic
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:10 pm

Ljudi stanite malo na loptu. I da dodju ti igrači ko garantuje da će se uklopiti u ekipu. Prvo taj slovenac, kad mu gledate učinak i nije neka pljačka, u 26 utakmica imao 3 asistencije i dao 2 gola. Pa Miroslav Stevanović je imao takav učinak u 7-8 utakmica prošle sezone.
Drugo i Stila ako dodje, što bi volio iskreno više nego ista, ko garantuje da će odigrati na visokom nivou. Ako sad nebude našao klub ko garantuje da na zimu neće otići, tako da sumnjam da ce bas toliko rizikovati povredu, jer on vani moze komotno igrati 2-3 sezone. Treba maksimalno podržati ekipu koju imamo trenutno.

Sent from my C5303 using Tapatalk

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:10 pm

mula je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:
mula je napisao/la: Ma ja bih njega ukino sa ovog foruma, bez obzira bila to istina ili ne.
Joj brate od kako sam to uradio do dana danas sam se izvinuo x puta i rekao svoje mišljenje po pitanju toga.
Ti ako si imalo aktivan na ovom forumu trebao si to pročitati, a ne samo šta sam rekao za Lendrića i Stevanovića.
Pa ne možeš brate odmah čovjeka sa foruma tjerati, svi smo ponekad izvalili nešto
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

mula
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 4:11 pm

BHDragons je napisao/la:
mula je napisao/la:
BHDragons je napisao/la: Ti reče da idu Lendrić i Stevanović, pa nisi to potkrijepio činjenicama...
Pa ne možeš brate odmah čovjeka sa foruma tjerati, svi smo ponekad izvalili nešto
Može!
Kad sam i ja izvalio blokirali su me na 7 dana.
Može vala i on 5aka odvalit

LARSSON
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:12 pm

Ima mnogo normalnijih tema da raspravljate nego ko treba biti banovan.

Smatrajte ovo upozorenjem

Grbavica
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:13 pm

A ti si neki faktor da određuješ ko će dobiti ban i koliko?

Kontakti uspostavljeni: Željezničar želi Matjašiča, ali nije jedini
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u čet avg 04, 2016 4:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:13 pm

Nasi pristali na Stiline uvjete e sad je fazon sto on vjerovatno ceka nesto bolje a i stari mu vala sere.Kontaktiran je I Lamah,vidjet cemo

dimitrijevic

čet avg 04, 2016 4:14 pm

mula je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Ova moguca cetiri transfera u svakom slucaju su dosta zanimljiva i bilo bi odlicno ako bi se i jedan ostvario.

Semir Stilic? Ne znam da li je mahalska ili ne ali vjerujem da on ima pet opcija prije nas tj. za odlazak u inostranstvo je 98 %. Mozda ako mu sve propadne eto ga kod nas za par sedmica, ali on od cetiri moguca transfera mi je nekako nerealan najvise.

Valeri Domovchiyski- njega znam jos od football menagera 2005 kada mi je bio najbolji igrac u Levskom i najveci talenat bugarske lopte poslije Bojinova, kasnije je bio i u bundesligi, a Zrinjski kada je igrao 2013. godine protiv Botev Plovdiva on je igrao protiv njih. Za njega nisam iskreno jer ni tad nije izgledao nesto zainteresovan sa par kila viska i mislim da je izasao iz igre na poluvremenu i kod nas bi bilo ono mrtvo ozivljavanje nekad velikgo talenta, stvarno kocka :ne:

Slovenac- on mi se cini kao najrealniji od ove trojice koji trebaju doci. Vidim da je za razliku od mnogih koji dodju kod nas u utakmicama i punom treningu, a ne na ozivljavanju i sigurno bi blo pojacanje, pa sad vidjet cemo ovo za ugovor jedino predstavlja problem.

Aco kapiten- predobro zvuci ovo 250 000 eura i mislim da je mahalska. Ne kazem da nema zainteresovanih klubova, ali ovo je puno. Inace sve preko 100 000 eura dalo bi se pricati i barem navuci na 150 jer je igrac u godinama, a i nije u sad nekoj formi da cemo patiti za njim. U svakom slucaju meni je izuzetno drag i solidan za ovu nasu ligu, ali ovaj novac koji se spominje je odlican i boljeg igraca bi pustio.

Slijedi Siroki..bice tesko, ali ocekujem 2 : 0 uz solidnu predstavu. Nikolic i Lendric :zeljeznicar1:
To ti pretpostavljaš ili imaš neke provjerene informacije sa kojima barataš?
Onako naglas razmisljam i za dvojicu znam sigurno, a ovdje sam za dvojicu procitao i tacno je, nema razloga da bude odnosno da ima neke zelje da se dovedu ili prodaju igraci, a ti smanji malo kontriranje.Zna se gdje pisu kontrasi i negativne lobanje.
Mirza Rascic !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:15 pm

mkulaglic je napisao/la:Ljudi stanite malo na loptu. I da dodju ti igrači ko garantuje da će se uklopiti u ekipu. Prvo taj slovenac, kad mu gledate učinak i nije neka pljačka, u 26 utakmica imao 3 asistencije i dao 2 gola. Pa Miroslav Stevanović je imao takav učinak u 7-8 utakmica prošle sezone.
Drugo i Stila ako dodje, što bi volio iskreno više nego ista, ko garantuje da će odigrati na visokom nivou. Ako sad nebude našao klub ko garantuje da na zimu neće otići, tako da sumnjam da ce bas toliko rizikovati povredu, jer on vani moze komotno igrati 2-3 sezone. Treba maksimalno podržati ekipu koju imamo trenutno.

I meni se ovo mota po glavi, pogotovo za Štilu. Kad je igrao kod nas ako se sječate igrao je samo na Grbavici, u gostima se čuvao. Hoću reči nisam baš za njega siguran da bi igrao maksimalno. Samo kažem :mrgreen: Naravno, nisam da ne dođe, ali se bojim da se izvalimo veliku lovu, a da on to ne opravda. Jbg-a nakon Hervasa i Jahića nakav se strah uvuko.
Što se tiče slovenca, čini mi se da nije ni igrao u Bog zna kakvoj ekipi pa mu je to olakšavajuća okolnost. Kad bi ko Đelma ili bogdu bolji nama bi valjo jer mi nemamo lijevo krila nikakvog.

vrbanjusa
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:15 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Nasi pristali na Stiline uvjete e sad je fazon sto on vjerovatno ceka nesto bolje a i stari mu vala sere.Kontaktiran je I Lamah,vidjet cemo
Stari ga najviše i munta da dođe kod nas.
21 10 4

Petrović Slavko

NoKe
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:17 pm

Dolazi nam Široki u subotu .. 100 % provjerena informacija :)

delinjo
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:20 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Nasi pristali na Stiline uvjete e sad je fazon sto on vjerovatno ceka nesto bolje a i stari mu vala sere.Kontaktiran je I Lamah,vidjet cemo
da nije Ismeta mi ne bi imali ni teoretsku sansu da ga potpisemo :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:21 pm

mula je napisao/la:Evo jedna moja preporuka po pitanju nekih pravila među nama:
Volio bih da samo oni koji su moderatori ovog foruma imaju pravopisati da neko napušta ili dolazi u klub.
Ili da neko ko već neko ko ima informaciju sličnu , prvo njima najavi, pa ako oni to utvrde da li je istina ili ne, onda dozvole da se to objavi.
Mislim da je ovo dobar način da ovaj forum bude još ozbiljniji i vjerodostojniji.
Ovaj forum je vjerodostojan i ozbiljan, a ti si jedini koji se zali koliko vidim. Normalno da se nece bljuvotine iznositi, ali je istina da se po Makijatu prica da je za Semira zavrseno. Molim te da prestanes pisati ko treba biti banovan i zasto. Ima ko je za to zaduzen i radi odlicno svoj posao. Hvala.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

čet avg 04, 2016 4:27 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Pa sta je problem?
Čeka bolju ponudu Jel?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

bianco blu
Kontakt:

čet avg 04, 2016 4:28 pm

ja fakat ne znam odakle nam lova za takve igrače. Jel imamo nekog sponzora iz sjene, može mi neko objasniti. Bio bih stvarno zahvalan

Hadzijalagic
Kontakt:

Rodom s mejtaša je napisao/la:
mkulaglic je napisao/la:Ljudi stanite malo na loptu. I da dodju ti igrači ko garantuje da će se uklopiti u ekipu. Prvo taj slovenac, kad mu gledate učinak i nije neka pljačka, u 26 utakmica imao 3 asistencije i dao 2 gola. Pa Miroslav Stevanović je imao takav učinak u 7-8 utakmica prošle sezone.

I meni se ovo mota po glavi, pogotovo za Štilu. Kad je igrao kod nas ako se sječate igrao je samo na Grbavici, u gostima se čuvao. Hoću reči nisam baš za njega siguran da bi igrao maksimalno. Samo kažem :mrgreen: Naravno, nisam da ne dođe, ali se bojim da se izvalimo veliku lovu, a da on to ne opravda. Jbg-a nakon Hervasa i Jahića nakav se strah uvuko.
Što se tiče slovenca, čini mi se da nije ni igrao u Bog zna kakvoj ekipi pa mu je to olakšavajuća okolnost. Kad bi ko Đelma ili bogdu bolji nama bi valjo jer mi nemamo lijevo krila nikakvog.
I ja imam suhvu da bi bili blago razocarani ali prije svega zato sto bi previse ocekivali..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

vrbanjusa
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Pa sta je problem?
Čeka bolju ponudu Jel?
Puno stvari treba da se poklopi da bi jednog takvog igrača doveli.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava